2 ay sonra anne olucam ve hiç bişey bilmiyorum

Başlatan berrak, 24 Temmuz , 2007, 23:54:31

« önceki - sonraki »

sevda

Evet bilirim o muayeneyi bende normal doğum yapabilirmiyim diye kontrol etmişti dr muz ve ben acıdı dediğimde oda bana bu bişey değil doğum biraz daha acılısı dedi ona nasıl katlanıcan dedi ve sonra ilave etti eğer bu muayenede dayanıklıysan sen doğumada dayanırsın dedi ve yapabilirsin sende o potansiyel var dedi ve bende yaptım valla inanamadım kendime ama yaptım hala düşününce 4.030 gr nasııl çıkardım halen anlayamadım berrakçım... ???

berrak

sevdacığım hala niye olmuyor acaba?artık ümidi kesmeye başladım,beklemekten çok sıkıldım.normal olmıyacak galiba her ne kadar dr.şimdilik normal desede ben artık bir doğum yapıcağıma inanmıyorum.tanıdığım bütün hamileler doğurdu ben hala bekliyorum .gün boyu herkez arıyor daha olmadımı diye,olmadı demekten sıkıldım.bilyorsun hamileliğim çok sıcaklara denk geldiği için zaten bana 9 ay geçmek bilmedi,tam artık zaman doldu dr.25inde dedi diye sevinirken hala bişey yok.artık bebeği rüyamda görüyorum tabi uyuyabilirsem.son günlerde uykuda kalmadı.aşırı bir gaz problemi var ve miğdem sürekli yanıyor.sevda bunlar geçecekmi bende herkes gibi bebeğimi kucağıma alıcakmıyım?bu bekleyiş pisikolojimi bozdu.allahım lütfen artık bende doğum yapayım hayırlısıyla diye durmadan dua ediyorum. :amin:

aslı

Berrak'cım inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın  :amin: . Sevda söylemiş ama ilk gelen sarı süt çok değerli. Sabahları özellikle gögsüm çok dolu oluyordu sağıp dolaba attım daha sonra onları çıkartıp içirdim bebeğime. Yani senin anlayacağı bir damlasını bile ziyan etmedim  :) . Süt için günde en az 12 bardak (2lt.)'den az su içme canım. Sevda ısırgan tohumu yemiş galiba bende ısırgan çayı ve rezene içmiştim bol bol.



sevda

Canımsın üzme kendini bitanem olucak tabi hep orda kalamazki değilmi ama 41 hatta 42'ci haftada doğum yapanlar var senin demekki günün dolmamış bebeğin açısından o doğma eylemi bebeğin artık kendisinin dışarı çıkmak istemesiyle gerçekleşen bir evre seninki şimdilik doğmak istemiyo eyer başı aşağıdaysa ve pozisyonu değişmediyse ve sağlığın açısından çok aşırı bir zorluk yaşamıyorsan bekle bitanem stres yapma rahat olki oda onu hissedip eylemini başlatsın sen nezaman doğurcam diye kendini strese sokma allah hayırlısını versin benim hakkımda de ve bekle ama sakin bir şekilde sanki daha 1 ay daha varmış gibi bekle tamam 25 ini geçmiş olabilirsin ama biraz daha bekle.
 
Bizimkide sıkılmıştı bebeğimizi beklemekten ve bir gün kanıma girmeye çalışıyo hadi gidip bebeğimizi aldıralım ben çok istiyorum diye tutturdu bende olmaz bakliycez o nezaman gelirse ozamna görcez dedim ona kalırsa doğuma 2 hafta kala aldırıcaktı ben sabrettim ve normal süresinde 2 gün önce geldi sende sabret bak bu zamana kadar bekledin bitanem biraz daha bekle olurmu o gelicek ama normal yap eğer çok acil bir durum olmadıkça bekle sabret güzelim yanmaların geçicek huzursuzluğun geçicek ama biraz daha bekle güzelim acele etme hemen telaşlanma oldumu bitanem...çok öpüyorum seni fıstık... :opucuk:

ღ°cerenay.♥.

berrakcım geçer geçer allahın izniyle.bir bakarsın bizim gibi 6 ay geçmiş...
nasıl geçmiş şaşarsın :)


berrak

sağolun arkadaşlar bu bekleyiş beni biraz huzursuz etti. yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.artık heran suyum gelebilir diye dışarıda çıkmıyorum,evde yanlız biraz sıkıldım.ilginiz için çok sağolun. :flowers:

esra_yesiloz

ben günüme daha 27 gün varken sabırsızlanıyorum yanmalarım acaip çoğaldı ağzımdan gaz çıkardıkça ateş çıkıyo sanki bayılcak gibi oluyorum bu yüzden artık gel diye yalvarıyorum ama günü gelmedikçe istediğin kadar yalvar gelmiyo inatla tekmeliyo seni çok ii anlıyorum berrakçım ama sabret canım bak nurtopu gibi doğucak inşallah bnen yaklaşık 3,5 aydır evden dışarı çıkmıyorum anca akşam eşimle anneme felan gidiyoz bunalıyo insan ama bi bekleyiş var zaman öylece akıp gidiyo sabret canım sabret kocaman olduğu günleride görüceksin inşallah   :amin:  :amin:  :amin:  :amin:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Kızlar bende çok sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma almak için ama erken gelsin falan demeyinn dün doktora gittim  doktor orda 2 gün fazla dursa senin için kar diyo en güvenli yer onlar için orasıymış canım.

esra_yesiloz

öylede zuhalcim merak işte insan bian önce kavuşmak için sabırsızlanıyo  :icon_thumright:

sevda


esra_yesiloz


(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Bende aynıyım çok sabırsızlanıyorum az kaldı yaa Esracım 15 gün dediğin nedir ki hemen geçer dikkat etde bayrama denk gelmesin. :k06:

sevda



esra_yesiloz

bayramdan önce gel sana bayramlık alcaz diye kandırıyoz ama gelmiyo iişte o bizi kandırıyo  :binkybaby: bakalım ne zaman gelir artık bayrammı olur ondan sonramı bekliyoruzzz   :caca: