2 ay sonra anne olucam ve hiç bişey bilmiyorum

Başlatan berrak, 24 Temmuz , 2007, 23:54:31

« önceki - sonraki »

berrak

ya karnın patlıyacak gibi, dayandığı yer öyle sert ki biraz daha zorlasa göbegimden çıkacak gibi :-ooo

öykü

bendede aynısı var berrakcım.. ben poposu diye düşündüm. bide karşı taraftan diz mi dirsekmi ne bilmiyorum sipsivri çıkatrıyo .. bazen karnımı elleyince resmen kemiklerini elliyorum.. :))

jbdun

benim kızımında son aylarda hep poposu elimize geliyodu :k06: :love9:

şerife Berat

 berrakcım benımde oğlum var 2006 eylul dogumlu karnımda dans edıyodu sankı bı gun ayağını hatta ayak parmakalrını gordum dışardan o kadar belli oluyordu ki .korkma acı hıssedıyodum bende dayanıcaz artık olması geren seyler bunlar.

  sezeryanı bende hiç düşünmemiştim çok şükür ki normal doğum oldu ama sana tavsiyem suyun gelsede sancın artmadan kesınlıkle doktora gıtme yada hastaneye gıdıp erkenden yatma açıklıgım 4 cm dı ,10 cm acılana kadar serumla sancı verdıler ve çok kotu oldum.akşam saat 7 den gece 12 yı gecmıstı doguma gırmem . sunı sancı cekmek dogal olan sancıya bakınca daha dayanılmaz oluyor ama dogru ıkınma yontemıyle ustesınden gelırsınız ... :icon_thumright:

   inşallah hayırlı haberlerinizi de duyarız  :hello:

ღ°cerenay.♥.

berrakcım karnın çatlıyor olabilir.bendede oldu tarif ettiğin gibi bir acı, meğerse çatlaklar oluşuyormuş :D

berrak

offffffff çok korktum.bu gün eşimin akrabası doğum yapmıştı akşam iş çıkışı ziyaretine gittik.kadının durumu berbat günü geçtiği için sezeryanla almışlar bebeği.zaten normal olması çok zormuş bebek 4,400gr maşallah tombik bi kız.allahım lütfen normal doğum yapayım diye dua ediyorum. :amin:

jbdun

berrakcım maaşallah arkadaşına ve bebişe, 4,4oo  :nazar: :nazar:
ama gözünü korkutma canım, ben de kızımın dünyaya gelmesinden önce biçok arkadaşımı ziyaret etmiştim doğum yapan, sez.veya normal. Anlattıklarından hep korkmuştum ama ordan çıktığım anda tüm anlatılanları unutmaya çalışıyordum ve de başarıyordum,
sana da unutmanı tavsiye ederim canım :opucuk:
hayırlısıyla öyle ya da böyle bebişine kavuşucaksın inşallah sağsalim :amin:

esra_yesiloz

inşallah berrakçım allah herşeyden önce sağlık versin benim tek dileğim bu nasip canım benim normal doğum isteğim ama nasip işte allah bilir inşallah istediğimiz gibi olur  :amin:

berrak

esracım senin ne kadar kaldı doğuma?seninde ilk bebeğinmi?allah herkezin yardımcısı olsun :amin:

berrak

slm jbdun senin tatlı kızın sez.normalmi oldu?ben sez,çok korkuyorum.anne ameliyatlı olunca bebeğiyle ilgilenemiyor.sez,sonra hemen süt gelmiyormuş.ben bebeğimide düşünüyorum.tavsiyene uyup unutmaya çalışıcam.sağol canım :flowers:

jbdun

berrakcım slm canım, tşk ederim benim tatlı kızım sez. oldu 9ay 9.günde. Ne açılma , ne sancı hiç bişeyim yoktu, bebeğin sağlığı için sez. dedi drum,şok olmuştum aynen ben de korkuyodum malum ameliyat ama allahıma binlerce kere şükürler olsun ki çok rahattım ben zaten spinal anestezi ile sez. oldum, sütüm hemencecik geldi zaten, kaldı ki ben ilk günden beri kızımla ilgilendim ama dediğim gibi bünye meselesi, ben çokçok rahattım :amin: :nazar:

ben de bebeğimi düşünerek drumun tavsiyesini uyup da sez.oldum,druma çok güveniyorum :nazar:

berrak

canım sağol ya, senin yazdıkların beni rahatlatıyor.insanların tecrübelerinden faydalanmak isterim bunları benimlede paylaştığın için teşekkürederim, :flowers:eminim çok iyi bir anne olmuşsundur.bebeği büyütürkende senin tecrübelerinden yararlanmak isterim,yardım edersen çok sevinirim :love7:

jbdun

berrakcım çok güzel şeyler yazmışsın çok tşk ederim canım :flowers:
bu konuda bence en önemli şey druna güvenmek, eğer druna güveniyorsan inan herşey çok daha rahat ve kolay olacaktır :amin:
ama şunu kesinlikle unutma her insan farklı şekilde etkileniyor doğumdan, inşallah senin doğumun da göz açıp kapayıncaya kadar,bir solukta olur biter ve bebişini kucağına alırsın :amin:
tabiki elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ve elimden geldiği kadar iyi bir anne olmaya çalışıyorum biricik kızıma :amin:

ღ°cerenay.♥.

berrakcım,korkacak bişey yok , sezeryanda olsan normalde yapsan herşey bir rüya gibi olup bitecek allahın izniyle
ben kendi sezeryanımı kendim kameraya çktim yani  :k06: :k06: (küçük bir kısmını tabi :k06: )

canım bende spinal anestezi oldum her ikisindede, hemen geldi sütüm
genel anestezi olanların sütü geç gelebilir belki

eğer sezeryan olmak zorunda kalırsan spinal anesteziyi tavsiye ederim,
o en muhteşem anı kaçırma diye ;)

esra_yesiloz

merhaba berrakçım evet benim ilk bebeğim şuan 7aylığız kaldı 2,5 ayımız bekliyoruz küçük zillim ne zaman geliyorum diycek  bana sorarsalar tabiki normal doğum derim ama kısmet canım allah nasıl nasip ederse dayanıcaz  :-[