Doğum sonrası cinsellik

Başlatan ARZU_SARP, 16 Ocak , 2007, 19:00:45

« önceki - sonraki »

duru boncuk

valla bende bende korktum ne yalan söylim hem benim ameliyat yerim mikrop falan kaptı 2,5 aydır  uzaktık ama sonunda korkumu yendim  :muzz:o kadarda korkulacak bişey değilmiş canım :toothy10: :toothy10: :toothy10:

melisim

iste buldum!! bende bu konu hakkinda bir suru soru ve cevap vardi.sayfada yeni oldugum icin burayi görmemistim.iyi oldu....  bende 21 agustosta dogum yaptim.kanamam cok cok az ama yinede iliskiye girmeye korkuyorum. bilmiyorum neden? belki esimi eskisi gibi mutlu edememekten korkuyorumdur :honk: cunku acikcasi ben eskisi gibi olacagina inanmiyorum. bende buyuk bir cocuk dogurdum tombul degildi ama kafa cevresi 36 cm di. hic yirtik yada kesik yok sadece icerden catlaklar var estetik görüntüsü ayni ama ya hissetme derecesi nasil bilmiyorum.umarim dediginiz gibi olur yani eskisi gibi mutlu olabiliriz. gerci birazda kafadaki düsünce önemli. ve korunmak icin haplar yada hormon igneleri hakkinda ne düsünüyorsunuz? cünkü sütün hicbirsekilde korumadigina adim gibi eminim.. :-ooo
HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...

semra

melisim hapin süte zarari oldugunu duydum hap hormonlaida bozabilior :caca:innede hic tavsiye etmiyorlar  :dontknow:biz kendimiz korunuyoruz  :icon_thumright:yinede sen dr e danis :icon_thumright:

Almiş'inAnniş'i

meliscim rahimin kendini toplaması için 40 gün beklememi söyledi benim doktorum. kırkım çıkınca da muayeneye çağırdı. yani kanaman da varsa acele etme bence. anlatabiliyo muyum bilmiyorum  :dontknow:
korunma yöntemi de emziriyorsan 2 tercihin var ya kondom ya da 3 aylık iğneler. ama bir hemşire iğne kullandığında 9 ay regl olmadığının bunun da sinirlerini feci halde yıprattığını asla önermediğini söylemişti  :icon_thumright:

duru boncuk

meliscim bencede emzirenler için en iyi yol kondom hafif kanamam var demişsin nekadar hafifte olsa bence 40 gün beklemelisin hem estetik açıdan hemde senin rahat etmen için acelen ne canım beklesin biraz daha erkekler  :ehi: :ehi:hem korkma eskisinden hiç farkı yok yeterki sen kendini olmazmı diye şartlandırma :icon_thumright: :icon_thumright:

sibell&gökhan

MELİS SANA DR SÖYLEMEDİMİ ne zaman beraber olacağını şu an çok erken ama kızlar haklı allah korusun içerlerin daha senin yara iyileşmeden sakın sonra zevk alma yerine acılar içinde kıvranırsın anladın sen onu 01 ekimi bekle canım ondan sonra  :hungry: :love3: :love9: :basardim:

melisim

merhaba kizlar. ben acele etmiyorum da kanamasi az oldugu halde 40 bile dolmadan iliskiye giren bircok kisi var o nedenle öyle yazdim .ama dedigim gibi ben korkuyorum kanamam bitsede ilk sefer korkacagim heralde.doktor bana 6 hafta dedi ama randevum 11 ekimde yani istesemde 1 ekimde yapamam :( bu arada evet erkekleri bekletmek cok eglenceli oluyor. hem insan biraz uzak kalinca degerini anliyor heralde ne dersiniz ;)
HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...

duru boncuk

aynen katılıyorum sana melis ama sen baştan kendini şartlandırıyosun o zaman olmaz tabi :caca: :caca:

Almiş'inAnniş'i

ben senden daha çok korkuyordum helede onca dikişi yiyip 10 gün p...mun üzerine bile oturamayacak hale gelince  :honk:

burcu-emir




Almiş'inAnniş'i


semra


duru boncuk


melisim

HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...

duru boncuk