27 Nisan , 2024, 12:01:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ERKİN'İM, KUZU PİRZOLAM

Başlatan mumkule, 14 Ocak , 2007, 21:21:48

« önceki - sonraki »

jbdun

sayfanız hayırlı olsun ayçacım :D
resimdeki demek sensinnnn,maaşallah yaratıcılığına :hello2:
e tabi kuzu pirzolası erkin de pek fotojenikmiş taaaaaaa karnındayken :wav:
sünnetiniz de olmuş, tebrikler inşallah damatlığını da görürsünüz canım,
sizi öpüyoruz cadım ecrinimle ;)

mumkule

Herkese merhaba arkadaşlar,
Üye olduğum başka bir forum sitesinde, bazı ahlaksızların bebek sitelerini dolaştıklarını, fotografları kopyaladıklarını ve iğrenç sitelerde kullandıklarını öğrendim. Sinirlerim harap oldu :cussing: Bu yüzden buradaki tüm fotoları kaldırdım. Sizlerin de bilginiz olsun.. :sad1:



Tebessüm :)

sayfanız hayırlı olsun. resimdeki sensin demek ??? tebrik edrim becerini.. kuzu pirzolanı  öpüyoruz oğlumla...

Ardaömür(Arzu)

Ayça bu yazdikların gerçekten korkuttu beni.Biz bebeklerimizin  en güzel hallerini en güzel annelerle paylaşmak isterken böylesine iğrenç şeylerin olabileceğini düşünemedik. bu konudaki bilgilerini paylaşırsan hep beraber birlik olup bu insanlara savaş açalım derim.



SEVİNÇ

Erkekliğe,ilk adım atışın hayırlı olsun canım.



Emine

Ayçacım siteye kopyalanamama özelliği koyduk üzerine sağ tıkla kopyalamaya çalış bakalım  ;)  :occasion14:

mumkule

Eminecim ellerine sağlık şekerim  :hello2:
Arzucum, valla konuyu bana aktaran arkadaş sonradan o linki kontrol etmiş, kaldırdıklarını görmüş. Yani ben girip bakamadım. Yalnız bebeklerin fotolarını ve isimlerini kullanıyolarmış. Yani bebekleri paravan olarak kullanıyorlarmış ahlaksızlar :cussing: Bir tıklıyormuşsun porno sayfalar falan açılıyormuş. Ben gözümle görmedim, aslında iyiki de görmedim. Feci halde gözüm dönebilirdi. Emine kopyalanamz hâle getirmiş fotoları sağolsun. Yine de temkinli olmak lazım. Biz yine resim koyarız birbirimizle paylaşıp bi süre sonra sileriz hiç olmazsa...
İnşallah bir daha böyle sitelere rastlamayız da mücadele etmemiz gerekmez canım.



Tebessüm :)

ayça duyarılığın için teşekkürler. sen ikaz etmeseydin bebeklerimizin fotoğrafları bazı iğrenç insanların pis işlerine alet olbilirdi. aman Allah korusun düşünmek bile istemiyorum...aklımın ucundan geçmezdi böyle bi vicdansızlık. tekrar saol.

Emine

Arkadaşlar şu kopyalanamama konusunda explorer daki file dan save as yani farklı kaydet deyince sayfa kaydediliyor doğal olarak içindeki fotoğraflarda kayıt edilebiliyor.Yani sayfanın kopyalanamama özelliğinin açılmasının bir faydası olmadı o nedenle kendi mesajlarımızı vs de kopyalamadığımız için kaldırtacağım sayfanın kopyalanamama özelliğini yani kopyalamak isteyen kopyalayacak bir şekilde.Allah böyle insanları ıslah etsin  :violent1:

mumkule

Hay Allaaahhh  :-\
Neyse olmazsa foto ekler bir süre sonra da kaldırırız. N'apalım :dontknow:



mumkule

Bugün Erkin'i bıraktığım yerden 2 metre falan ileride buldum  ???  Nasıl yaptı ki acaba  :dontknow: Ya yuvarlandı ya da emekledi. Çok merak ediyorum valla  ???



jbdun

 maaşallah minik adama :D

sen çaktırmadan gözle bakalım erkini ayçacım,ilerleme yöntemi hangisiymiş :k06:
öpüyorum sizi ;)

mumkule

03 Şubat , 2007, 22:47:31 #57 Son düzenlenme: 03 Şubat , 2007, 23:34:20 Ayça ve pirzolası Erkin
İşi çözdüm  :occasion5:
Komik adam erkin yuvarlanıyor  ;D Demek ki artık yalnız bırakılmayacak hiçbiryerde. Bu arada emeklemeyip yuvarlanan bir bebeğim mi olacak benim acaba  :laughing7:



TUBAMETE

Ayça çok güldüm buna hemen metehanı düşündüm koyduğum yerden farlı bir yerde bulsam :Dinşallah bende bekliyorum sabırsızlıla o günleri daha emekler annesi belkide emeklemeden apalar belkide aplamadan yürür :hieyt:annesi bir bakmışsınki erkin bey banyoda suyla oynuyor ya da mutfak dolabının içinde şekeri tuza katıyor :toothy10:ya ben bunları söylerken gülüyorum ama manzara felekat olur heralde...

mumkule

Ööle bişey olursa seni çağırırım beraber temizleriz artık  ;D