27 Nisan , 2024, 10:13:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ERKİN'İM, KUZU PİRZOLAM

Başlatan mumkule, 14 Ocak , 2007, 21:21:48

« önceki - sonraki »

mumkule

Mesaj Tarihi 22.04.2007

Erkin anneannesine faraş tutmak suretiyle yardım ederken çekilmiştir  :aferin: Bu resim çekilmeden 5 dakika önce annem; "kızım ver şu fırçayla faraşı hiç değilse mutfağını süpürelim" diyerek "acaba evim çok mu rezalet durumda" diye düşünmeme sebep olmuştu  ??? Sonrasında Erkin de faraşa saldırınca, çocuğumun da bu durumdan şikayetçi olabileceğini düşünmüştüm ehehehehe :tongue3:   
Ama pasaklılık ve tembellik günlerim sona erdi. Artık oğlum emeklediği için her sabah elektrik süpürgesi açıyorum ve bu performansıma kendim de şaşmış durumdayım  :hello2:

Yaw şimdi dikkatimi çekti hemen edit yapayım dedim  Bir yandan kopmuş vaziyetteyim. Annemin saçları mohikan gibi çıkmış yaw. Yataktan kalkmış hâli kadıncağızın ehehehehehe ayy ölecem  :toothy10:


[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Mesaj Tarihi 24.04.2007

Uyuyorlardı, Üstlerini örttüm, 1 saat kadar sonra uyandılar   :love7: :love9:





[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Mesaj Tarihi 29.04.2007


Bugün Çağlayan'da olmayı çookk istedim. Ama bebeğimle o büyük kalabalığa girmeye cesaret edemedim.

Bügün milyonlarca Atatürk çocuğu, Çağlayan'da, laik cumhuriyetimizin bekâsı için toplandı. Kemalizm tüm kuvvetiyle esiyor bugün İstanbul semalarında... Bu o kadar büyük o kadar kutlu bir gün ki, bebeğimin sayfasında da yer almalı.

Benim oğlum Mustafa Kemal'in evlâdı olarak, onun izinden bir gün hatta bir dakika bile ayrılmayan yiğit bir Türk genci olacak. "Bazıları" gibi TÜRKÜM demekten "gocunmayacak". Göğsünü gere gere "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! ATAM İZİNDEYİM! MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUT! diye haykıracak...

Ben de evladıyla gurur duyan onurlu bir anne ve çağdaş bir Türk kadını olarak "İŞTE BENİM OĞLUM" diyeceğim.

Yüce Allahım; sen evlatlarımıza güzel günler göster, vatanımızı satmaya, ülkemizi geri,yobaz ve çağdışı bırakmaya çalışan hainlere fırsat verme Ya Rabbim. Allah'ım sen onları ıslah et...

[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Mesaj Tarihi 30.04.2007


huzurlarınızdaaaaaaaaaaaaa poz veren kuzuuuuuuuuu  :binkybaby: :love7:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Mesaj Tarihi 02.05.2007


Bana temzilik için yardıma gelen fatoş abla, bugün Erkin'i sürekli olarak sarı danaaa diye sevdi  Öldüm gülmekten.  ;D Amanın Erkin de onu bi seviyo ki sormayın. Temizlik boyunca yanından ayrılmadı. Fatoş abla da dedi ki "sen bilmiyon ben siliyom o kuruluyo, uyyyyy sarı danaaaaaaa"  :laughing7: 
elektrik süpürgesinin kablosunu kemirdikten ve yer kovasına ellerini sokup şıp şıp yaptıktan sonra suyu ısındı tabi sarı dananın  :cildir: Tarafımca alındı temizlendi ve yatağına kondu. Kıyametler koptu tabi. Bir de Fatoş abla giderken arkasından ağlamadı mı.. Acayip şaşırdım. Emekleyerek bi gidişi var koridorda şaştım kaldım. Resmen emekleyerek koştu  Popo bi sağa sola yalpalıyo tabi hızdan   ;D
Bööle enteresan bi gün daha geldiii geçtiiii...
Haaa unutmadan koltuklara tutunarak ayağa kalkıyo bu sarı dana. Bu da bugün çıktı. Bir de tek elini bırakıp cool cool bana bakıyo  8) :occasion14: Yandım ki ne yandımmm...



mumkule

Mesaj Tarihi 03.05.2007

1-Kitap okurken babytv seyretmek de pek zevkli   :D
2-Üfff sıkıldım ben bi kalkimmmm hadi bissssmiillahhh  :)
3-Hay Allahım kalkamadım gitti. Dur bi daha deniiimmm   :-\



[eklenti yönetici tarafından silindi]



Tebessüm :)

ayçacım maşallah ne şenlikli olmuş sayfanız.forumumuzun pirzolası da yeme de yanında yat olmuş.Allah nazardan saklasın. :nazar:

mumkule

4-Şu oyuncak kutusuna tutunursam kalkacam biliyorum ben bi gidiim oraya  Ayaaam da kayıyo ama bakalım deniycez  :dontknow:
5-Ya annecim yardım et banaaaa  :crybaby2:
6-Ohh beee en sonunda!!  annem beni halıya koyunca nasıl da kalktım işte   :occasion5: :hello2: :hieyt:



[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Mesaj Tarihi 04.05.2007

Erkin bugün ayağa kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip alnını (sağ kaşının üstünü) yere vurdu  :( Çok ağladı  :crybaby2: Babasıyla kahrolduk  :y25:
Gözümüzün önünde saniyeler içinde oluverdi. Kızardı biraz morarır mı acaba? Kaşık koydum üstüne hemen şişmesin diye.. Şimdi uyuyor, uyanınca yine kontrol edeceğim...
Nazar duası bilen varsa okusun kuzuma  :nazar:



mumkule

SEMA'NIN DUASI

YAA ÇOK ÜZÜLDÜM! ONU AĞLARKEN KAFAMDA CANLANDIRDIM DA, NASIL İÇLENE İÇLEN AĞLAMIŞTIR KİM BİLİR. AYÇA DÜN GECE YATAKTAN KORKUYORDUN DÜŞER DİYE, BU GÜN BAŞINA BU GELDİ. YANİ OLACAĞI VARSA NEREDEN GELECEĞİ BELLİ OLMUYOR DEMEK Kİ.

SANA BİLDİĞİM VE BARIŞ İÇİN HER ZAMAN OKUDUĞUM, GÖNÜLDEN SÖYLENMİŞ DUAMI YAZAYIM.

ALLAH'IM, YAVRULARIMIZI KORU, BİZLERİ ONLARIN ACILARIYLA, DERTLERİYLE, KEDERLERİYLE ISLAH ETME. YAVRULARIMIZA HER ZAMAN SAĞLIK VER VE BİZLERİN ONLARI HAYIRLI EVLATLAR OLARAK YETİŞTİREBİLMEMİZ İÇİN BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEME.
ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE, BENİM BEBEĞİMDEN DE İYİSİNİ NASİP ET. NASİP ET Kİ HİÇBİRİNİN BENİM BEBEĞİMDE AKLI, GÖZÜ KALMASIN.

VERDİĞİN TÜM NİMETLER İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN. AMİN.



jbdun

aminn...
maaşallah pirzolana ayçacım :nazar: 
bir geldim pir geldin, sayfanızı takipteyim  :icon_thumright:

mumkule

Mesaj Tarihi 06.05.2007

Bugün Erkin salonda topuyla oynarken ben de mutfağa gidip mamasını hazırladım. Aslında içim biraz tuhaf oldu. Onu özgürce salonda ilk bırakışım. "Ya tutunurken düşerse" "ya kafasını vurursa" "ya bişey yutarsa" gibi tedirginlikler yaşayarak gittim mutfağa. Ama denemek ve oğluma güvenmek zorundaydım. Çok önceden müdahaleci bir anne olmayacağıma söz vermiştim çünkü. O yüzden birşeye ulaşmaya çalışırken ya da tutunarak ayağa kalkmaya çalışırken yardımcı olmamaya çalışıyorum. Daha doğrusu yardımımı ona hissettirmeden ediyorum. Böylelikle başarma duygusunu tatmasını ve kendine güven duygusunun gelişmesini hedefliyorum. Herneyse...
Mama hazırlama işi bitince, fantazi olsun çağırayım şunu dedim  "Erkiiiiinnnn, gel annecim maman hazııırrrr" diye seslendim. İçeriden "hıııııı" diye bir tepki geldi. Nutkum tutuldu. Çünkü bu tepkiyi takiben "pat pat pat pat" diye bir ses gelmeye başladı koridordan. Bir de kafamı uzattım ki kuzum "koşar emek"(bu tabiri şimdi uydurdum) geliyo mutfağa. Öylece kaldım. Mutfağa kadar geldi. Pat diye oturup yine "hııı" dedi.
Ağladım yaaaaa. :y25: Ağlanır mı halbuki gülünür böyle bir durumda değil mi?  :aferin:
Oğlum büyüyor.... Peki ben hazır mıyım büyümesine...  ???



mumkule

Mesaj Tarihi 07.05.2007


Bugün Sema ve Eda ile buluştuk  :hieyt: Erkin de Barış ve Azra ile buluşmuş oldu  İşte fotolarrrr  :hello2:

(Eda Ve Azra'yı onlardan izin alarak ekleyeceğim)



[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Artık mesajlar güncellllll  :occasion5:

Ben evi süpürürken elektrik süpürgesinin kablosunu kemirmeye kalktı. Ben de baktım olacak gibi değil, mama sandalyesine oturtup gittiğim yere onu da götürmeye başladım. Koridoru süpürürken onu da mutfak kapısına bıraktım. Sesi kesilince dikkatimi çekti. Arkama döndüğümde karşılaştığım manzara aşağıda  :love7:
:nazar:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



sibell&gökhan

AYÇA CANIM PİRZOLA ÇEKTİ YİYEBİLİRMİYİM LÜTFENNNNNNNNN :hungry:
:nazar: :nazar: :nazar:ALLAH NAZRLARDAN KORUSUN
ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA BAYILDIM.