27 Nisan , 2024, 15:37:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ERKİN'İM, KUZU PİRZOLAM

Başlatan mumkule, 14 Ocak , 2007, 21:21:48

« önceki - sonraki »

mumkule

20 Ocak , 2007, 23:07:51 #30 Son düzenlenme: 10 Mayıs , 2007, 23:17:24 Ayça ve pirzolası Erkin
eveeettt ok yaydan fırladı  :-\ Erkin'im salı günü genel anestezi ile sünnet oluyor. N'olur dualarınızı eksik etmeyin :crybaby2:

Aşağıdaki resmi sünetten 1 gün önce çektim. Babasının sünnet pelerini ve maşallah'ı ile  :aferin:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

23 Ocak , 2007, 22:39:11 #31 Son düzenlenme: 10 Mayıs , 2007, 23:20:49 Ayça ve pirzolası Erkin
Merhaba  :hello: 
Canım oğlum Erkin'im bugün sünnet oldu  :hello2:   
Şimdi böyle şen şakrak emoticonlar seçtiğime bakmayınnn çokkkkk ağladım valla  :crybaby2:   Bebeğime ameliyat önlüğünü ve şapkasını giydirip kucağımdan aldıklarında etimden et koparıyorlarmış gibi hissettim. Hatta bir ara "vazgeçtim ben" diye ameliyathaneyi basasım geldi. Neyse ki annemler yanımdaydı da sakinleştirdiler beni. Sonra düşündüm de Erkin'im kadar olup da büyük ameliyat geçiren nice bebeler var. Şımarıklık yapma dedim kendi kendime... Allah onların annelerinde de sabır versin.
Velhasıl kelam oğlum şu anda gayet iyi maşallah. Odaya ilk getirdiklerinde içini çeke çeke çok ağladı herhalde ürktü değişik biryerde uyanınca yavrum. Ben de hemen yatağa yanına yattım. Kutu kutu pense şarkısını çok seviyor diye kulağına söylemeye başladım. Önce baş parmağını ağzına aldı sonra da burnunu boynuma gömdü ve sakinleşti  :love7:
Biraz evvel fitilini koydum mamasını yedi ve uyudu çok şükür.
Oğlumun üzerinden büyük bir yük kalktı. Ne yalan söyleyeyim benim ömrümden de ömür gitti ama şimdi çok rahatladım.
Herkesin yavrularına sağlık ve sıhhat diliyorum ben. Öyle önemli ki...


[eklenti yönetici tarafından silindi]



adalet

ayca gozunuz aydin canim cok sukur oglusun sunnet olmus adam oldu annesi ne diye agliyon erkinime kocaman bir masallah diyorum :hello2: insallah hemen cik iylesir

siyah-beyaz

erkincik sünnet olmuş maaşallah erkine küçük bir adam olmuş artık:) inşallah çabucak iyileşir.Allah mürüvetinide görmeyi nasip etsin.
geçmiş olsun erkincim:) çok doğru bir karar vermişsiniz erken yaptırmakla büyüdükleri zaman daha bir zorlaşıyor hem sünnet yarası geç iyileşiyor hemde korku yaşıyorlar şimdi sünnet nasıl birşey hiç bilmeden ve korkmadan inşallah çabucak iyleşecek annesi:)
sanırım genel anestezi almasından birde sonrasında acaba çok acı çekermi diye korkmuş olmalısın hepimizde ister istemez endişeler oluyor tabi ama sadece ilk çişini yaparken biraz yanma olur sonrasında sıkıntı olmaz inşallah
erkini öpüyoruz hoşcakalın:)

mumkule

Adalet ve Siyah-Beyaz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.  :-*



estim

  :wav: yumurtanın sarısı gitti erkin'in yarısı   :hello2: erkin beyimiz küçük adam olmuş. geçmiş olsun annesi nice mürvetlerini görmek nasip olsun. darısı başımıza artık. kocaman öpüyoruz (oğluşum ve ben)  :binkybaby:

Ardaömür(Arzu)

Tebrik ediyorum bebeğimizi.Darısı damatlığınamı annesi vercenmi oğlunu ben hayatta kimseye vermem oğlanlarımı turşularını kurcamda.Zor bir aşamayı atlattın ne güzel sünnet derdi bitti.
Geçmiş olsun.



mumkule

Estim, Arzu çookk teşekkür ederiz  ;D
Bu arada benim de oğlumun turşusunu kurasım var n'apacağız biz bilmem  :dontknow:  ;D



ÇİTLENBİK

ay utanıyorum ya :crybaby2: :dontknow: :BangHead:
olamaz ben nasıl atlamışım erkinin sünnetini offff.
bağışlayın bizi olurmu :dontknow:.
desene pirzolanın zarını almışlar.. :toothy10:
kıyamam sana ben..
erkek olmuş paşam  :hello2:..
allah büyük mürvetlerinie gstersin canım.. :wav:
aa biz sünet fotosu görmedik ama :suclu:


mumkule

25 Ocak , 2007, 23:23:31 #39 Son düzenlenme: 10 Mayıs , 2007, 23:25:32 Ayça ve pirzolası Erkin
Al bakalım çitlenbikkk :) Sünnetten sonra oğlumu teselli ederken  :crybaby2:

Bir de sünnet duasında çekilmiş bir fotografımızı ekliyorum  :love3:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



ÇİTLENBİK

aman yarabbim.
erkin beyimiz halinden memnun görünüyor.
tüüüüh maaşallah sana PİRZOLAM..


siyah-beyaz

maaşallah tatlı kuzu erkine artık küçük adam olmuş:)
daha çok erkin seni teselli etmiş gibi anlaşılan annesi:) anneee ağlamak yok sakın ağlamayasın bak ben küçük bir abi oldum artık sünnet oldum ama bunda ağlanacak birşey yokki ya der gibi bakıyor maaşallah allahım esirgesin seni tatlı kuzu
allah mürüvetinide gösterir inşallah öpüyoruz sizleri hoşcakalın:)

mumkule

Çookk teşekkür ederiz. Erkin'im küçük adam oldu evet  ;D Yalnız pipisi bugün biraz şiş gibi geldi bana  :sad1: Yarını bi bekleyeceğim geçmezse doktoruna sorarım artık.. Normal mi acaba  ???



TUBAMETE

kusura bakma erkincim biz giremedik kimselerede uğrayamadık o yüzden geç kalşdık tebrikte maşallah sana küçük adam çok öpüyoruz geçmiş olsun diyoruZ..
ayçacım geçmiş olsun sanada ana yüreği dedikleri bu hiç birşeylere dayanamıyor ama olsun kazasız belasız atlattınız ya önemli olan bu bende metehanın erken sünnet olmasını istiyorum ama babamız biraz isteksiz bakalım biz ne yapacağız darısı başımıza birde neden genel anestezi oldu lokal olmuyomu?

mumkule

Teşekkür ederiz Tubacım. Darısı sizin de başınıza inşallah  :) Bebekler çok hareketli oldukları için lokal anestezi riskli imiş. Bebeği ellerinden kollarından çok sıkı tutmak gerekiyomuş ki bu bebeğe daha çok sıkıntı yaratıyormuş. Bu yüzden bebekleri genel anestezi ile sünnet ediyorlarmış canım.