27 Nisan , 2024, 10:34:01

Haberler:

www.facebook.com/bebegimonline Bebegimonline.com'u Facebook'ta da takip edin!


doğum korkusu

Başlatan duyguduygu, 14 Mayıs , 2010, 16:07:39

« önceki - sonraki »

duyguduygu

36 haftalık hamileiym hep normal doğum istiyorum... bebeğimin o ilk çığlığını duymak için ne kadar sabırsızlanıyorum bilemezsiniz... onunla ilk karşılaşmamızı ilk gözgöze gelişimii, o sıcacık bedenini kollarıma alışım... cennet kokusunu doya doya içime çekişim... hep bunları hayal ediyorum ama son zamalarda bi korku aldı içimi... ya evde yanlızken sancım tutarsa ya birden suyum açılırsa... eşim şehir dışında çalışıyor eve gelmesi bir saati bulur o süreye kadra ne yaparım diye telaşlanıyorum...

gülbanu

duygu canım allah bir nefeste kurtarsın seni ve tüm anne adaylarını
hiç korkma allah yardım eder zaten normal dogumsa sancın başlar başlamaz dogum yapmıyorsun ki
sancıların yavaş yavaş artar oo artana kadar da eşin gelir merak etme
ben akşamdan sancılanmaya başladım sabahtan dogdu bebegim 24 saat sancım sürdü
hee bide şuda var 2 saat 3 saat sancılanan da var yani sen korkma en erken 2 saattan aşagıya dogum yapmassın canım

CeRoXiMo

Açıkçası ben 10 saatten önce doğuranı görmedim, 3 hafta önce arkadaşım
38. haftasında sancılanınca ilk beni çağırdı, panikledim ben de bir gittim ki
bebeğin hastane çıkışlarını falan yıkıyor, arada duş alıyor, sancıları sayıyor,
Sancı arası 5 dakikanın altına inene kadar 8 saat geçti, inanılmaz birşey,
hastaneye gidince de yaklaşık 5 saat sonra doğum oldu. O arada kıyafetler
kuruyup ütülendi, 10 kez duşa girildi, parkta 4 tur atıldı, koca işten çıktı .

Balböceği

Ne kadar zor bisey su dogum bende annemin sancilarini sayiyordum 5 dk 3 dk
dk lar azaldikca sanci SIKILASINCA insan bi hos oluyor sukur 3 4 saat sanci cekti annem gece 11 de dogum asladi onbiri ceyrek gece bitti dogum  :k06:

DİLVİN

benım ilk sancım gece 11 de başladı
ama normal bir sancıydı
siddetli değildi
gece 2 de hastaneye gittik
5:50 de doğum yaptım
ankara büyük kadın doğum hastanesınde yaptım ben
en geç ben gitmiştim en erken ben doğurdum
ve sadece 1 bayanla  ben taburcu oldum  :occasion14: :occasion14:
20 doğum felan vardı o gün  ::) ::) ::)
***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

Pınar86

Ya kızlar inanın daha bugün bunları düşünüyordum 37+6 haftalık gebeyim :)  :nazar: daha doğrusu bu konuyu bayadır düşünüyorum bende tek sayılırım aslında sancı nasıl bişeydir su nasıl olur bilmiyorum ilk gebeliğim bu :) aslında ben küçükte olsa bebeğimin hastane çıkışını kendime gecelik ufak tefek şeyleri hazırladım da yinede sıkıntı yapmaya başladım, giderken hep ılık bir duş alıp abdest alıp öyle gitmek istiyorum tek sıkıntım bu acaba yapabilecekmiyim? birde ben özel ihtiyaclarım(anlarsınız ya) :D için kuaföre gidiyorum :D şimdi gitmek için biraz daha gelmesini bekliyorum şimdi ya acilen doğum başlarsa öyle perişan halde hasteneye gitmek istemiyorum ya herşey bittide birde tüyü sorun yapıyorum :D ya kızlar acaba en azından bir duş alıp gidebilecekmiyim? biraz rahatlatın beni ya  :sad1:
:love9:''AŞK'' :love9:
Adın ile upuzun yıllar hep senin olsun,
Ömür'üm göz nurum mutluluk seni bulsun,
Yaradan yüce Rabbim daima seninle olsun...

SEHER YILDIZI

IYI AKSAMLAR CICI ANNE adaylari bende 27 hafatalik hamileyim bu ayin25 dinde 6.ayimi bitiriyrum.karnim iyce buyudu nefes daraltilarim var.ilk cocugum bu iki senedir bekliyorum yavumu ama simdiden korku basladi fransada  yasiorum burda turkiyeden geldim buraya burdaki tum yasitlarim doguran arkadaslarim igne yaptiriyolar cok rahat diolar 3santim acildiktan sonra  igneyi yapiolarmis hersey bitiomus hic oyle sakincasi falan yok dio hepside sadece igne  vurulurken hareket etmeyecekmisin!!walla bende  sizlerden biraz once  basladim galiba  nasil olcak nasil yapacam die dusunuom hep sizzede katiliom ..bu arda  yarin kandil herkes lutfen birbirine  dua  etsin allah hepimizi kurtarsin insss v :nazar: :amin: :amin: :amin:

vadi= muge & melis

BENM DE GECE 11 DE SANCILARIM BASLADI ERTESI GUN 18 20 DE DOGURDUM AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ALLAH IM ALLAH HEPİNİZİ BİR AVAZDA KURTARSIN AMIN  :amin:

мiŁenα.

müğüş çok zor geçmiş anacım birde küççük doğdu birde buyuk dogsaydı ne edecektın :-ooo :-ooo


:love9: :love7: :love9:


vadi= muge & melis

YAAA AYŞECIM BEN DE OYLE DIYORDUM AMA ERKEN DOGUMLAR DAHA ZOR OLUYORMUŞ  :-ooo  CUNKU VÜCUT VE ISKELET KENDINI DOGUMA HAZIRLAMIYORMUS 8. VE 9. AYLARDA KASLAR VE ISKELET SISTEMI ESNIYORMUS NE YALAN SOYLEYEYIM ARKADASLARI KORKUTMAK GIBI OLMASIN HERKESIN BUNYESI FARKLIDIR AMA BEN 2. Yİ SEZERYAN ISTIYORUM  :k06:

**fatoş**

ben oğluşumda sabah saat sekiz gibi az bişi kanamam oldu sonra dokora gittik henüz vakti değil dedi sonra öğleye doğru sancım biraz arttı saat 3 gibi gittim sancım iyice çoğaldı ve saat 6 filan akşam üstü doğurdum rabbim kolaylık veriyor ama doğum sanıcısı çok zor rabbim herkesi bir avazda kurtarsın inş bakalım 2. bebeği nasıl doğuracam :icon_pale:

мiŁenα.

Bende son zamanlar tırmaya başlamıştım normal istememe ragmen ;hatta doktor sezeryan deyince eşim;bak korkmana gerek yok anlamicaksın dedi.benim doğumhanede uyanık kaldıgımı duyunca çok şaşırmıştı :k06: :k06:
3 buçuk başlamıştı!


:love9: :love7: :love9:


Pınar86

Allah hepimize yardım etsin ya zor  :honk: en azından ihtiyaclarımı görecek kadar iyi olurum inşallah  :amin:
:love9:''AŞK'' :love9:
Adın ile upuzun yıllar hep senin olsun,
Ömür'üm göz nurum mutluluk seni bulsun,
Yaradan yüce Rabbim daima seninle olsun...

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

bende o kadar normal istememe rağmen oglum erken ve ters gelmek ısteyınce mecburen sezeryan oldum.doktoruma muayneye gıttıgım gunun aksamı dogum yaptım.doktordan cıktıgımda 1.5 saat vaktım vardı kuaföre gıttım fön cektırdım :) eve geldım kendı ozel ıhtıyaclarımı gördum ve doguma gıttım..öyle anlattıkları gibi korkutucu degıldı sezeryan ya da bunyeden bunyeye göre degısıyor.narkoz yuzunden cok kusan olurmuş ben hıc kusmadım.6 saat snr fıldır fıldır yurumeye basladım  :ehi: sadece ilk uyandıgınızda bir adaptasyon sorunu yaşıyorsunuz o kadar..allah butun anne adaylarını bir avazda kurtarır inşallahh..