28 Nisan , 2024, 01:53:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


BERRAĞIN YENİ DÜNYASIIII:)))

Başlatan sevda, 29 Kasım , 2007, 23:21:50

« önceki - sonraki »

berrak

canım yarın doktora aşısı için götürücem,bakalım doktor ne diyecek. :dontknow:

duru boncuk

bencede canım kendini asla sıkma olur böyle bak bende humanayı tavsiye ederimm benim çok işime yaramıştı  :opucuk: :opucuk:

ARMAĞAN

BERRAKCIM SAYFANIZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH. BEN BİRAZ GEÇ KEŞFETTİM AMA OLSUN. EFE DE ÇOK ŞEKER Bİ ERKEK. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜMEK NASİP ETSİN. BİZİM SAYFAMIZADA BEKLERİZ. ÖPTÜK SİZİ CANIM.  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

BU ARADA SEVDAYA AYNEN KATILIYORUM SÜT KONUSUNDA. BİDE TAVSİYEM STRES YAPMA HİÇBİR ŞEKİLDE KENDİNE. SÜTÜN AZALMASINDA Kİ EN BÜYÜK ETKEN STRES ÇÜNKÜ BENİMDE BAŞIMA GELMİŞTİ.

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

minigin asisindan ne haber aglamamistir insallah minik kuzumuz :opucuk:


melisnaz

merhabalar gece gezmesine geldik melisimde uyudu :binkybaby:habire dönüp duruyo geceleride öyle pek huzursuz benise uykusuz :sleepy1:sizler nasılsınız :flowers:

berrak

13 Aralık , 2007, 00:42:51 #50 Son düzenlenme: 13 Aralık , 2007, 00:44:59 berrak
ÖZGÜLCÜĞÜM dr.da humanayı tavsiye etti.şimdi daha çok sıvı tüketmeye çalışıyorum.sanırım bebeğin artık gece uyuyup gündüz uyumamasıylada alakası var.gündüz daha çok emmek istiyor.gece bir kere uyanıyor. ARMAĞAN sende hoşgeldin canım.minik zeynebi öpüyorum.iyi dileklerin için teşekkürler. :flowers:  TUĞBA teyzesi efe çok ağladı,bu arada bahsettiğim kalça filmide çekildi,çok şükür bir problem yok.dr.her şey yolunda emzirmeye devam et dedi.6 aya kadar başka bir şey yok,mama vermek istemiyorum dedi.şimdilik ihtiyacı yokmuş,bu ay 1 kilo almış.önümüzdeki aylarda kilosuna bakıp karar vericek.umarım gerek kalmaz.   SEVDACIĞIM ısırgan tohumu aldım,yemeye yeni başladım,söylediklerini hatırlıyorum canım hepsini yapmaya çalışıyorum.hamilelikten önce normalde günde 1 bardak su içerdim şimdi 3 lt.içmeye çalışıyorum.meyve suyu ve kompostada içiyorum.bir sitede süt yapması için maya öneriyorlar,yemeğe yada sıvı şeylere katıp içiliyormuş.deneyenlerde memnun bahsediyor, siz hiç böyle birşey duydunuzmu?bende denesemmi diye düşünüyorum.ama tadı çok kötüymüş.  :igrenc: çok zorda kalmazsam denemem.

berrak

HOŞGELDİN MELİSNAZ,YERİM BEN ONU MAŞALLAH  :nazar: ÇOK TATLI ALLAH NAZARDAN KORUSUN  :amin:

sevda

Humada o var diye duymuştummm bu arada sakın stres yapma güzelim oldumu...

berrak

kızlar aşıları özel hastanede doğumda bulunan çocuk doktoruna yaptırıyorum, sağlık ocağında aşılar ücretsiz ama ben güvenemiyorum.gerçi bazı özel hastanelerdede sorun çıkabiliyor.sağlık ocağında aşı yaptırdınızmı?sizce hangisi daha güvenilir. :dontknow:

sevda

Vaallaa canım bizim bütün aşılarımızz özeldiii ve dr muz yaptıı... ;)

bengü

burda saglik ocagi yok bilememde süt konusunu bebek günde en az iki defa 3 defa kakasini yapiyosa ve cisini 4 5 defa bezi islaniyosa sütün yetiyo demekmis zaten o ac olsa hic bisey onu susturamaz canim ilk zamanlar bebekler cok sik emmek istiyolar bu illa ac oldugu anlamina gelmiyo agiz tiryakisi oluyolarmis zevk icin emmek istiyolarmis illa ac diye degil bana doktorum dedi sen istedigi kadar emzir o sonra düzene giriyo ben kendimden biliyorum süt artmasi icin cay oluyo eczaneye sor havuc sütü arttiriyomus elinde soyup soyup ye,ve stres yapma sütüm yetmiyo dersen ozaman kesiliyomus asil bol sans.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

berrak

bengücüm aynen dediğin gibi emmekten çok oyun oynuyor sanki,memeyi sürekli tutup bırakıyor.ben süt gelmediği için yapıyor sanıyordum.zaten emmediği zamanda sürekli emziğini istiyor.sanırım bizimkide tiryaki oldu  :k06:

bengü

evet canim onlar emdikleri zaman kendilerini rahatlatiyolarmis daha güvende hissediyolarmis oyüzden sütüm gelmiyo diye düsünüp mamaya felan gecme simdi sana zor gelebilir ama ilerde rahatligini anlayacaksin hem saglikli hem ekonamik hemde rahat vede insan kendini cok iyi hissediyo cocugunu doyurabildigi icin.iyikide kimsenin lafina bakipta mamaya baslamamisim.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

berrak

çok şükür sütüm geri gelmeye başladı.ama bende bu arada günde 3 lt.su,bunun yanında çorba,süt, meyvesuyu ,komposto ve bitkisel çaylar içiyorum.en önemlisi artık kötü düşünmüyorum.hepinize çok teşekkür ederim. :flowers:

sevda

 :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: YAŞASINNNNNNN ÇOOOKKK SEVİNDİMMMMM.....

:muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: SEVİNCİMDEN BAK NASIL OYNUYORUM.....

CANIM OKADAR GÜZEL BİR HABER VERDİNKİ BANA İNAN OKADAR MUTLU OLDIMKİ SENİNB ADINA ALLHIM BİR DAHA BU SIKINTILI GÜNLERİ YAŞATMASIN SANA :amin: :nazar:

SAKIN DERT ETME VE HEP OLUMLU VEE SAKİN OL BU GİBİ DURUMLARDA STRESDEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA KAÇÇÇÇ.... ;)