BERRAĞIN YENİ DÜNYASIIII:)))

Başlatan sevda, 29 Kasım , 2007, 23:21:50

« önceki - sonraki »

berrak

ya günlerdir yazdıklarımı gönderemiyorum.sürekli hata meydana geldi diyor.  :cildir:  inşallah şuan yazdığımı gönderebilirim.

berrak

 :muzz:   :muzz:   :muzz:  oh be bu sefer oldu .nasılız bakalım canlarım.ya sitedemi sorun var yoksa bendemi anlamadım .oğlumun resmini bi türlü kabul etmiyor kb fazla diyor, daha önce böyle olmamıştı.teyzoşlar oğlum üst dişlerini çıkarıyor valla bu ara çok mız mız.ayrıca pazar günü 8 aya girdik.yine ağlıyor daha sonra yine yazarım   :opucuk:

berrak

TÜM ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN :flowers:

sevda

Teyzesinin gülüü nasılmış bakimmmm..ben çok özledim sizi yaa hiç sohbet edemiyoruzz berrakcım önceden ne güzel sohbetler ederdikk ama çalışınca vee efemm seni yoruyorr ama olsun sağlıklı olunda ben başka bişey istemiyorum meleğimin 8 ci ayı kutlu olsunnn.... ;) :opucuk: :flowers:

berrak

SEVDAAAAA valla bende çok özledim ya.siteye girince bilgisayar direk interneti kapatıyordu çok şükür düzelmiş.ya maşallah  :nazar: arhan paşam büyümüş,ah teyzesi oğlum bir tatlı oldu yarın 11.ayına giriyor.artık tutunarak yürüyoruz bütün kapakları açıp karıştırıyoruz.çok yaramaz olduk.aynı zamanda herşeyide yiyebiliyoruz.8 tane dişimiz oldu.çok şükür her şey çok güzel .sen nasılsın arhan yaramazlığa devammı?  :nazar:  koca adam olmuş artık yaramazlık yapmaz herhalde  ;D  ya bende seninle sohbetler çok özledim ama inan hiç vaktim olmuyor,işten gelince yatıncaya kadar hiç oturmuyorum bütün gün ayrı kalınca çok özlüyoruz birbirimizi.hep ilgi bekliyor.bir yandan evin işi hiç bitmiyor.cumartesi dahil çalışıyorum sadece pazar kalıyor o günde haftalık temizlik yapıyorum sonrada dışarı çıkıp efeyi gezdiriyoruz.günler nasıl geçiyor anlamıyorun inan nerdeyse efe doğalı bir yıl olacak hiç birşey anlamadım valla.büyüdükçe minik hallerini özlüyorum.buarada fazla kilolarımda gitti 25 kilo verdim eski halime kavuştuğum için çok mutluyum  :hello2:  anlatacak okadar çok şey varki ilk fırsatta yine yazarım,biz seni hiç unutmadık çok seviyoruz. :opucuk:  buda paşam için  :opucuk:   ;D

sevda

CANIM BENİMM GÜZELL ARKADAŞIM BENİMM ...

NASILSINN BİR ANDA MESAJINI GÖRÜNCE HEMEN GELDİM SAYFANA YAA NASILLL BÜYÜYOLAR DİMİİ MAŞŞALLAAHH KUZUMAA  :nazar: :nazar: DEMEK SIRALIYOR VE 8 DİŞİ VARR SÜPERR ARHANIN OKADAR YOKTU 1 YAŞINDA 6 TANE DİŞİ VARDI ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN KUZUMU... :nazar: :nazar: :nazar:

GÜZELİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ HEM İŞŞ KADINI HEM EV KADINI HEM ANNE OLMAK EE BİRDE EŞŞ OLMAK NEKADAR ZORDURR EMİNİMMM... :-\ ALLAH SANADA BOL BOL SAĞLIK VE SABIR VERSİN GÜZELİM... ;)

EVET SOHBET EDEMİYORUZ AMA KALBEN BEN HEP SENİN YANINDAYIM UNUTMA MERAK ETTİĞİN YADA SORMAK İSTEDİĞİN HERŞEYDE BEN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİCEM GÜZELİM... ;) :opucuk:

KUZUMUN SON HALİNİ BANA MAİLLE YOLLARMISIN BİR BAKAYIM YARAMZIMAA NASIL OLMUŞŞŞ MELEĞİM...

BİRDE EN GÜZELİ 25 KİLO VERMENE OKADAR SEVİNDİMKİ ANLATAMA ÇOK İYİ VERMİŞSİN 11 AYDA SÜPERSİNN SENNN  :opucuk: :opucuk: :hieyt: :hieyt: EE OKADAR TEMPOYA KİLO DAYANMAZZ... ;)

berrak


berrak