BERRAĞIN YENİ DÜNYASIIII:)))

Başlatan sevda, 29 Kasım , 2007, 23:21:50

« önceki - sonraki »

berrak

ÖZGÜLCÜM inşallah dediğin gibi bir sorun çıkmaz,annelik böyleymiş.birde acemi anne olunca sanırım abartıyorum.ŞERİFE senin yazdıklarında beni iyice rahatlattı.çok sağol canım. :flowers:

berrak

SEVDACIM canım efe bugün hiç uyumadı.tek ümidim bu gece uyuması.valla bende uykusuzluktan yorgun düştüm.benim minik tatlı oğlum inşallah bu gece annesine uyuması için izin vericek.tatlı oğlum diyorumda şu sitedeki bebeklere bakıyorumda maşallah hepsi birbirinden tatlı.bebeğim olmadan önce bebekleri uzaktan severdim,ama şimdi onlara çok farklı bakıyorum, hepsinde annelerin müthiş emeğini görüyorum.onlar benim gözümde birer melek.allah :nazar: dan korusun :amin:

sevda

CANIM YAA YİĞENİM NAZARAMI GELDİ YOKSA YADA GAZ SIKINTISIMI VAR GÜZELİM YAA TÜHHH NEDEN ACABA ... ???

İNŞALLAH BUGECE UYURDA GÜZELLLER GÜZELİ ANNESİNİ DİNLENDİRİR BU AKŞAMM ...EFEMMM CANIM BENİM TEYZESİNİN MELEĞİİİ TOMBALAK KUZUM BENİM SEN ANNEYİ UYUT BU GECE OLDUMU ODA DİNLENSİN SENDEE...... :opucuk: :opucuk: :opucuk: :nazar: :nazar: :nazar:

Almiş'inAnniş'i

Oğluşun çok tatlıymış berrak  :love9:  :nazar:
Allah analı babalı büyütmek nasibetsin  :amin:

berrak

sağol canım senin minik kuzunda çok tatlı.  :nazar:  maşallah seninki 8 aylık olmuş.inşallah benim oğlumda biran önce büyüyüp şu gaz sorunundan kurtulur,bizim tek sıkıntımız gazı. almişimi benim için öp  :opucuk:

sevda

Amnada teyzesininn tosunu paşasııı nasılmış bakimmm berrakcım nasıl biraz rahat uyuyabildimi kuzummm sen dinlenebildinmiii... :-\ :opucuk:

duru boncuk

umarım efe bey annesini dinlemesine izin vermiştir bugün :opucuk: :opucuk:

berrak

kızlar misafirlerim vardı gece bende kaldılar yazamadım.2 gecedir uyuyoruz teyzeleri  :hieyt: ne güzelmiş gece uyumak. :nazar:

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

canim senin adina cok sevindim insallah hep boyle devam eder ve en kisa zamanda gaz problemindende kurtulursunuz :amin: :amin:
pasamizida cok :opucuk:


duru boncuk

çok sevindim berrakcım güzel olmazmı uyumak yaaaaa umarım hep böyle güzel güzel uyur efe paşamm :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

berrak

arkadaşlar uyuyunca insan nasılda dinleniyormuş,aksi halde tüm gün sarhoş gibi dolaşıyordum  :k06: uykumuz düzeldi derken şimdide sütüm az gelmeye başladı yada ben öyle sanıyorum.önceden bebeğim emer doyunca bırakırdı şimdi süt bitiyor bebek ısrarla sinirlenip emmek istiyor.daha sık emmeye başladı. göğüslerimin eskisi sertleşip dolmadığını fark ediyorum.uzun süre uyuyup emmeyince patlıyacak gibi olurdu şimdi öyle olmuyor.napıcam bilmiyorum. :dontknow:

duru boncuk

hemen olumsuz düşünme canım sen devam et sütünü artıracak şeylere oluyo bazen böyle gidip gelmeler hemen sıkma canınıı :opucuk:

bengü

canim illa gögsün dolu sert olmasi gerekmiyo süt gelmesi icin benim gögüslerimde cok yumusak ama benimki 6 aylik olucak hala emiyo sen bunlari düsünme sütün yetmese kilo verir bunu takip et.kilosu normalse yetiyo demektir.zaten bebek emmeye basladiginda kendiliginden olusuyo süt
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

berrak

 bir kaç gündür doymuyor hemen kilosuna etki edermi? sürekli emmek istemesinden doymadığını anlıyorum.daha önceleri istemesi için enaz 2 3 saat geçerdi.şimdi yarım saat bile beklemiyor.önceden memeyi bıraktığında süt fışkırırdı şimdi süt gelmiyor.sütü arttırmak için ne yemeliyim? :dontknow:

sevda

Canım daha öncede yazmıştım sana hatırlamadınmı yoksa.... :-\

Bak bol bolll sıvııı su yada meyve suyu komposto sularıııı tarhana çorbasııı bol boll ben ilk  4 ay bayağı bir çorba tüketmiştimmm....

Ayrıca bitki çaylarıııı...

İçtiğin normal çayda olabilir yada bitki çayıda olabilir içine birkaç damla çörek otu yağııı koyy...

1 tatlı kaşığı ısırgan tohumunun  içine 1 tatlı kaşığı balll karıştır sabah akşam yee...

Stress aslaa yapmaa bol bol dinlennn....

Humana diye eczanelerde satılan çay var güzel süt yapar onuda deneyebilirsinnn....

Baktınki sütün geldi fakat efem doymuyor dr ara ve bu durumunu anlat belki sütün haricinde takviye isteyebilirsin ama o yönlendirsin senii asla kendince bişeyler vermee... ;)

Dediğim gibi önce denemelerini sürdürr vee sakın telaşlanma kafandan at bunun sütüm azaldı diye birşey düşünmee vee dinlennn istirahat ett o uyuduğunda sende uyu bırak misafirlerinlee çevrendeki insanlar ilgilensinnn bebeğinin sana daha çok ihtiyacı varrr unutma... :opucuk: :opucuk: