28 Nisan , 2024, 19:43:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Küçük Dünyam Ayberkim

Başlatan pelinim, 12 Kasım , 2007, 22:51:42

« önceki - sonraki »

pelinim

Merhabalar..

Sayfamızı ne çok ziyaret eden olmuş ben yokken..Sevda,Ayşegül,Burcu,Esra,Semra çok teşekkür ederim hepinize..sık sık uğrayın..

Yarın sabah 2 aylık kontrolümüz ve aşılarımız var.gitmeden önce ağrı kesici vericem yarım ölçek..malum şu karma aşının ateş yapma ihtimalide var.gelince son durumları yazarım paşam hakkındaki.


pelinim

19 Kasım , 2007, 02:34:06 #31 Son düzenlenme: 20 Kasım , 2007, 11:54:52 pelinim
Size bir kız bir oğlan fotosu :))


-Butterfly-

canim benim demek yarin  kontrolunuz var.. simdi  asida yaparlar  yakisiklimi pasama  insallah  kolaylikla  asilarini olur melegim ... resimleri  dort gozle bekliyorum.. :opucuk: :opucuk:



-Butterfly-

ben yazana koymussun  nagihancim  allah bagislasin  harikalar bunlar ikiside birbirinden harikaaa muhtesemler allah sana bagislasin :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:



pelinim

AMİNNN  çok sağol Busecim..Allah hepimizin yavrularını anne-babasına bağışlasın..


adalet

masallah yaw abalamiz cok guzelmis  :nazar:  :nazar:
oglusununda tam erkek tibi var masallah yakiskli pasaya  :nazar:

pelinim

Adaletcim çok sağol..Sorma valla oğluşum bir kızsın kaşlar çatılıyor kızımda görmedim ben öyle şey..küçük adamım o benim :D


adalet

iyi geceler canim kucuk adami ve guzel abalamizi opuyorum  :flowers: :opucuk:

-Butterfly-

ayhh ayhh

yerim ben o catik kaslari yirim  o guzel minik surati :)) kucukk adamm haaa hay allahim  pasaa psaaaa   :hungry: :hungry:



pelinim

Merhabalar.

Bugün 2 aylık kontrolümüz için doktora gittik..gelişimi çok güzel dedi doktor amcamız aynen devam diye ekledi.yalnız aşılarını cuma yaptıracağız.2 ayını birkaç gün geçmeli dedi erken gitmişiz.evden çıkmadan aşı olacağız diye calpol vereyim dedim.ama ağzına aldığı gibi midesi bulandı.epey bir çıkardı,doktorumuz fitil kullanın içmiyorsa dedi.ama gelmeden kullanmayın ağrı,ateş olursa verin dedi.bizden haberler böyle.şimdi uyuyor paşam.uyansında biraz mıncıklayım:))



pelinim

19 Kasım , 2007, 18:40:43 #40 Son düzenlenme: 22 Kasım , 2007, 15:35:41 pelinim
yeni fotolar geldi...buyrun ;)


esra_yesiloz

meleklerin çççoookkkk tatlı canım çok güzel çıkmışınız allah sağlıklı uzun ömürler versin kontrole gitmişin tontişimin iyi olmasın çok sevindim yeğenlerime iyi bakk oldumu  :opucuk:  :k06:

Almiş'inAnniş'i

maşaallah sübhanallah  :nazar:
hepiniz birbirinizden güzelsiniz  :love9:
üçünüze de birer  :nazar: :nazar: :nazar:

duru boncuk

çok güzeller bunlar canım yaaaa 41 kere :nazar: :nazar:allah ayırmasın meleklerini ve seni canım  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

bu ne guzellik boyle her ikiside farkli guzel yarabbim.ana kizda cok yakismissiniz.minigi  :opucuk:yanaklardan adiniza cok sevindim allah bir omur saglikli mutlu yuzu gibi sirin guzel bi hayat nasip etsin minigimize insallah :amin: :amin:
:opucuk: :opucuk: :opucuk: