Küçük Dünyam Ayberkim

Başlatan pelinim, 12 Kasım , 2007, 22:51:42

« önceki - sonraki »

ARMAĞAN

NAGİHANCIM HOŞGELDİNİZ. YENİ SAYFANIZDA HAYIRLI OLSUN. İYİ PAYLAŞIMLAR. RESİMLERİNİZİ EKLEMEYİ UNUTMAYIN SAKIN.  :opucuk: :opucuk:

pelinim

Teşekkürler Armağan resimler yakında burada ;)


duru boncuk

meraba nagihan nasıl ayberk iyimi canım bu arada kızının ismi ne ya ona da haksızlık olmasın onunda hatrını soralım yani  :icon_thumright:sen nerde oturuyosun nagihan

pelinim

15 Kasım , 2007, 23:30:43 #18 Son düzenlenme: 20 Kasım , 2007, 11:58:10 pelinim
Ben Bursalıyım canım.Kızımın adı Pelin..Ayberk yanımda uyanık kızımsa uyuyor..Kızımın bir resmini ekleyim.


duru boncuk

oy ooy maşallah pelinime ne kadar da tatlı allah nazardan saklasın canım yaaaaa  :nazar: :nazar:kızın sarı oğlun kara nagihan hangisi sana benzitor acaba :k06:

pelinim

teşekkürler canım..kızım tip olarak bana benziyor ama ben sarışın değilim..gerçi son birkaç yıl sahte sarışındım ama doğumdan sonra koyu boyattım..


Tuana'NIN ANNESI TUBIS

merhabalar nagihan ayberkin sayfasi hayirli olsun.hep guzel ilk leriyle dolsun.massallah cok sirin tatli bi bebegin var.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :amin:.kizinda cok tatli masallah.sayfani sik sik ziyaret ederiz.bunlarda bizden size kizimla beraber :flowers: :flowers: :flowers:


pelinim

Çok teşekkür ederiz tuğbacım..sık sık bekliyoruz sayfamıza.Prensesinide öpüyoruz kocaman :opucuk:


-Butterfly-

nagihancim,

pelicim nekadar tatliymis  masallah  ikiside birbirinden guzeller allah bahtlarini guzel etsin insallah :amin: malesf  nagihancim  saniirm butun bebeklerimizin  en buyuk problemi gaz sorunu insallah en kisa surede butun gazlai bebklerin gaz sorunu biterde yavrularimiz feraha ulasir :))

iki guzel yavrunuda  :opucuk:



-Butterfly-

aaaa  ne narkozu canimmm :caca: ne munasebet ufacik cocuga narkozmu verilirmis  delirmisler galibaa :violent1:



sevda

Sayfanız hayırlı olsuuuunnn meleklerin çoook tatlı hele kızımın lüle lüle saçalarına bittim valla....Maşşallaaahhh.. :nazar:

Tebessüm :)

nagihan, pelin de çok tatlıymış maşaAllah, bahtı da güzel olsun kendi gibi. ayberkin gaz sancıları da çok sürmez umarım. :sad1: seni ve kuzuları öpüyorum :opucuk:

esra_yesiloz

canım kızın çookkk tatlı  maaşallahhh  :nazar: inşallah benim meleğimde peline benzer çok şekerrrr olmuşş  :k06:  :flowers:

burcu-emir

nagihan aramıza hoşgeldiniz.kızın tam bir prenses   :nazar:
oğlunda çok tatlı,allah nazarlardan saklasın güzel kuzularını  :nazar: :nazar:



semra

sayfaniz hayirli olsun  :nazar: :nazar:kuzulara cok tatlilar :flowers: