DOĞUMDAN SONRA KALAN ÇATLAKLARINI HALLEDEBİLEN VARMI?

Başlatan sevda, 11 Ağustos , 2007, 00:56:02

« önceki - sonraki »

sevda

nagişcim


  Canım bende bayağı zayıfladım doğumdan sonra ama bende hiç kaşınma olmadı başka bişey dokunmuş olabilirmi acaba sana bitanem.

nagihan

zannetmiyorum. sadece çatlaklarım kaşınıyo. sanırım vücut toparlıyor.


sevda

canım


    Hazır bak vücudun toparlanıyorken egzesizlerini ihmal etme eğer yapmaya fırsatın varsa ozaman daha güzel olur vücudun hatlarını belirginleştirirsin fıstık.

nagihan

İNŞALLAH. EVDE YAPAYIM SPOR. ÇÜNKÜ ŞU AN NAZI BIAKIPTA BİR YERE GİDEMİYORUM.


sevda

nagihancım evde digiturk varmı varsa orda sow plasta 20 yada 21 nci kanldı sanırım hergün 10.30 dan 11.30 a kadar önce yoga sonra plates var ve hareketleri yapınca özeliklede palatesi inanılmaz hissediyorsun vücudunun çalıştığını yada tv8 de çıkıyo plates ama onun saattlerini ve günlerini bilmiyorum takip etmek lazım ayrıca eğer hiçbirini diyelimki bulmaya zamanın yok D&R dan evde yapmak için egzersiz cd'leri vücudunun hangi yerine istiyorsan dvd yada vcd programları var ben onlardan hamile olmadan önce yararlanmıştım onlarda işe yarıyo illaki para vermene gerek yok spor salonlarına eğer istersen evdede gayet güzel bir şekilde kendi programınıda hazırlayabilirsin bitanem.

nagihan

sağol sevdacım. bende plates ve aerobik dvd leri mevcut. ama onu yapacak bir adet tembel nagihan mevcut  :toothy10: :tongue3:


sevda

Tembellik demeyelim vakitsizlik diye yumuşatsak olurmu nedersin :k06:

elvan

bana doktorum 40 ncı günümde kontrola gittiğimde 2 ay sonra gel seni çatlaklar için güzellik merkezine gönderelim demişti.demekki 2 ay sonra tedaviye başlamak gerekiyo. ama 4 ay bitti hala gidemedim oğlan esir aldı beni valla. :hieyt: 

Almiş'inAnniş'i

Alıntı yapılan: nagihan - 06 Eylül , 2007, 16:48:30
kızlar benim çatlaklarımın olduğu bölge bu aralar acayip kaşınmaya başladı. biraz o bölgede küçülmeler var. zayıflıyom gibime geliyor da  :occasion5: acada ondanmı dır  ???

benim bildiğim insan kilo alırken gerilir ve çatlar sonucunda da kaşınır nagiş aman dikkat  :ehi:

Almiş'inAnniş'i

bende halam geldiğinde bir spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. para vermeden benim p...mu kaldıracağım yok  :laughing7:

duru boncuk

kızlar bende bıktım bu çatlaklardan hamileyken mustela9 diye bi kram kullanyodum ama sadece karnıma kullanmışım gerisini unutmuşum şimdi karnım dışında heryerim çatlak çok pişmanım oralara niye kullanmöadım diye  :BangHead: :BangHead: :BangHead:şimdide kurtulmaya çalışıyorum ama tamamen gitmiyomuş şu merkez nerde bende öğrenebilirmiyim telefonu falan varmı acaba ??? ??? ???

elvan


duru boncuk



sevda

Merhabalar kızlar mesajlar birikmiş birkaç günde boş bırakmamak lazım demekki ama benden kaynaklanan bir sorun değildi nette bir problem vardı ama artıkın burdayım yihuuu bu arada netein başlangıcı değişmiş ve güzel olmuş dimi.Razicim halan nerden geliyo canım  ;)