DOĞUMDAN SONRA KALAN ÇATLAKLARINI HALLEDEBİLEN VARMI?

Başlatan sevda, 11 Ağustos , 2007, 00:56:02

« önceki - sonraki »

sevda

Kızlar bende sadece göbek çevresinde var ve eğer doğumdan sonra halledebilen varsa lütfen cevap yazsın çünkü onları her gördüğümde çok üzülüyorum hamileyken çok ürün kullandım ama malesef yenik düştüm bu çizgilere.

burcu-emir

canımy yeni çatlaklara bildiğim kadarıyla lazerle tedavi yapıyorlar ve kesin bir sonuçda elde ediliyomuş.ama sen yaptırmayı düşünürsen eğer hemen başlaman lazım çünkü izler tazeyken lazerle tedavi ediliyormuş.



sevda

Canım sağol cevabın için banada karın germe ameliyatından söz ettiler lazerden ziyade bu operasyonda hem karın bölgesindeki yağları, sarkıklığı vede çatlağı halledebiliyorlarmış çevrende yaptıran varmı? sen lazer oldunmu veya yaptıranı gördünmü? :-\

burcu-emir

sevdacım karın germe ameliyatını bi tanıdığım yaptırdı.ama sana hiç tavsiye etmem,korkunç bişey hemde karnının altında kasığa doğru kocaamaaann bir dikiş izi oluyor.(boydan boya)  :-ooo acısından zaten hiç söz etmeyeyim.korkunç ve ızdıraplı.
ayrıca senin yaşın daha genç,o ameliyatta karın kaslarını da kesiyorlar,ileride çocuk doğurmak istersen,kesilmiş karın kaslarından dolayı bu pek mümkün olmaz.bence sen bu işlemi kafandan bi an önce at.ben yakinen tanık oldum çekilen o acılara,sana da hiç tavsiye etmem.
çatlakların rengi hala kırmızıyken lazer kesin sonuç oluormuş,bence sen bunu araştır.hem daha acısız hemde daha ekonomik  :icon_thumright:



burcu-emir

lazerle bu işlemi  yaptıranı duydum.kesin sonuç almışsana tavisye edebileceğim bir merkez var.lazeri de doktorlar yapıyor,biliyorsun lazer öyle kolay bişey değil,ancak işinin ehli doktorlar tarafından yapılmalı.bu merkez bu konuda 1 numara.ama tabii oturduğun şehir önemli canım.nerede oturuyosun?



sevda

Bitanem ben burdurda oturuyorum ama antalya buraya 1 saat 15 dk uzaklıkta orasıyla bir bağlantısı varsa merkezin ordan kiminle görüşüp gösterebilirim onu sorabilirsin eğer mümkünse çünkü bazı merkezlerin paslaştığı adresler olabiliyor güzelim.
    Bu arada  sen nerdensin fıstık.

burcu-emir

http://www.flavius.com.tr/subeler.html
bu siteye bi bak canım.antalyada da yeni bir şube açacaklarmış,inşallah yardımcı olmuşumdur.ama kesinlikle karın germe ameliyatını düşünme derim.bu arada ben istanbuldayım



sevda

canımmerhabalar Neden yaptırma diyosun ben nette baktım çok kesin gibi görünüyor hem ben mini abdominoplastiyi daha uygun görüyorum kendimde ama daha henüz araştırma aşamasındayım nekadardır kimler daha uygun bu ameliyat için süresi falan derken daha doktorlada görüşmek lazım bilimiyorum bitanem varmı peki çevrende bunu yaptıran? Oyüzdenmi hayır diyosun. :-\

nagihan



burcu-emir




sevda

burcucummerhabalarCanım senide bu konuda çok rahatsız ettim belki ama sonuçlarımı kötü yaptıranların düzelme yokmuymuş? ??? Merakımı mazur gör bitanem ama ben bud ertten okadar muzdaripim ki anlatamam kalçam 90 göğüs 86 ama bel 80 işte bu beni rahatsız ediyor eski bütün kıyafetlerime giriyorum ama göbek çirkin duruyor ve üstleri bol şeyler giyiyorum beni anlıyorsun dimi ! :honk:

burcu-emir




sevda

Canım eylülün 6 sında 16 aylık olucak doğum yapalı.doğumla beraber 20 kilo aldım ama en çok göbek çevresinden 51 den 71 e çıktım şimdi 53 kiloyum kilom iyi ama göbiş beni çok raharsız ediyo bitanem yaa :(( :-\







ponçik

Sevda göbek değil ki o
can simidi  :ehi:
neden bütün annelerde aynı sorun var yahu  :sad1:  acaba doğum yaptığımızı, anne olduğumuzu unutmayalım diyemi   :aferin:

bende aynen Sevda gibi eski ölçülerime kavuştum , hatta kilo verince çatlaklarım olduğunu farkettim
yoksa bana soranlara hep aynı cevabı veriyordum : yooo bende çatlak olmadı
meğerse kilolardan göremediğim yerlerimde , baldırlarımda ,göbek altımda ,belimde   :D  vs..vs... bir sürü çatlak varmış
neyse ... bu konu uzun arkadaşlar
ben kaçaaaaaar  :hello:



Almiş'inAnniş'i