DOĞUMDAN SONRA KALAN ÇATLAKLARINI HALLEDEBİLEN VARMI?

Başlatan sevda, 11 Ağustos , 2007, 00:56:02

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i


burcu-emir

canım bu tip kremler efektif şekilde yararlı olmjuyor maalesef  :-\ sadece göz boyamaca,bir kaşık bal misali,sonuçta kozmetik bir ürün .ama en etkili çözüm lazer.sevda bunu araştır diyicem ama geç kalmış olabilirsin,zaman çok önemli lazerde.daha çatlaklar kırmızı iken,yani yeniyken yaptırdığında yok denecek,hatta görünmeyecek kadar ince olabiliyor.bence sen lazeri iyi yapan bi doktor araştır.ayrıca,herşey beyinde biter,senin gözüne korkunç gözüken çatlakların,başkalarına yokmuş hissi uyandırabilir.
umarım yardımcı olmuşumdur  :-*



Almiş'inAnniş'i

açıkcası çatlaklar umurumda bile değil allah bana sağlıklı bir bebek verdi ya varsın tek kötü yanı da çatlaklarım olsun  :binkybaby:

ben sadece arkdaşa yardım olsun diye verdim linki. demet kutluay da bu krem sayesinde 2. ebeği düşünmeye başlamış  :tongue3:

sevda

burcum Sağol  bitanem hem tavsiyelerin hemde yardım etmendeki çaban için , :-* sağol gerçekten çok mutlu oldum ilgi ve alakandan lazeri araştırıcam çünkü 16 aylık olduğu için ilk aylarda kırmızıyken yaptırmak daha doğru olucakmış ama olsun yinede sormakta fayda var tabiki çok teşekkür ederim tekraradan canım yine yazışalım olurmu sadece bu konuyla sınırlı kalmasın iletişimimiz :flowers: ne olursa olsun benimde yardım edebileceğim bir konu varsa mutlaka görüşelim çok öpüyorum seni. :opucuk:

sevda

razicim Canım sağol yazın için benimde bebeğim allaha çok şükür sağlıklı ve tosuncuktu allahıma şükürler olsun tabiki önceliklerimiz şu anda bebeklerimiz için her zamanda öyle olucak ama bence kendimizide bırakmamak kanısındayım onlara zaten herşeyin en iyiysini giydirip, en iyisini yedirip en güzel bakımı yapıyoruz dimi sanmıyorumki yapmayan olsun tabiki bazen televizyonlarda istemeden tanık oluyoruz kötü örneklere ama bana kalırsa annelerde kendine bakmalı eskisi gibi olamasakta en azından eskiye yakın olabiliriz bunu yapmak elimizde eğer imkanlarımız dahilindeyse.
         Ben sadece kendime artık yavaş yavaş bakmanın zamanının geldiğine inanıyorum okadar hayatımız devam ediyor neden mutsuz olan bölgelerimizi her gün bir kez daha da görüp moralimizi bozalımki ben nekadar düzelirse onada razıyım razıcim beni anlıyacağını düşünüyorum bence bütün annelerde kendilerini bırakmasınlar hem kendileri hemde eşleri için çocuklarımız zaten en önde onları yazmama bile gerek yok dimi:)) çok öptüm seni by by. :k06:

Almiş'inAnniş'i

Sevdacım;
Benim de kızım 16 aylık olunca belki seni daha iyi anlarım ama benim bakımım sağlıkla ilgili olan kısmı şu anda. yani kilolar. çatlaklarımın sağlığıma bir zararı yok. aslını istersen gözüme o kadar da kötü görünmüyorlar. hatta hoş bile görünüyorlar diyebilirim. bebeğimden hatıra olduğundan sanırım  :love9:

bende seni öptüm canım. bye bye  ;)

sevda

Razicim bebeğin kaç aylık ilk bebeğinmi seninde? Sen nasıl doğum yaptın? Bak mesela ben bunları bilmiyorum ama sen benim çatlakları biliyosun amaaaa  :k06:
     Şaka bir yana bende burdurdanım tanımak istedim seni!

Almiş'inAnniş'i

Alıntı yapılan: sevda - 03 Eylül , 2007, 16:18:00
Razicim bebeğin kaç aylık ilk bebeğinmi seninde? Sen nasıl doğum yaptın? Bak mesela ben bunları bilmiyorum ama sen benim çatlakları biliyosun amaaaa  :k06:
     Şaka bir yana bende burdurdanım tanımak istedim seni!

sevdacım benim bebeğim 5 aylık olcak nerdeyse ve normal doğum yaptım.

tanışırız hayatım, ben buralardayım  ;)

sevda

razicim


   Canım ben okadar çok kızım olsun istedimki anlatamam sana hep küçükken hayalimdi bir kızım olsun şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye ama erkekim oldu tabiki cinsiyet ayırt etmiyorum evlat bu bişeye benzemez ama kızların yeri ayrı herzman benim için nebilim sanki kız olunca çok daha sıcak bir bağ varmış gibi geliyor anne kzı arasında erkek biraz daha anneden uzak gibi nebilim işte uzun lafın kısası benimde kızımın olmasını çok isterdim ama gelinim olcak dimi :k06: allah uzuun ömür versin hepsine çok öptüm seni ve kızını.

Tebessüm :)

kızlar bugün esra ceyhanda izledim, suna dumankaya çatlakların izlerini azaltmak için bir formül önerdi. çatlak olan bölgelere önce kese yapılıyo, sonra limon suyu sürülüyo, son olarak da kantaron yağı sürülüyo. işe yarar mı bilmem, denemekte yarar var..

sevda

ayşegülcüm
   Canım kese ıslakkenmi yoksa kuruykenmi yapılıyo ve ne kadar süre kalıyormuş limon suyu birazıcık detay alabilirmiyim  :aferin: ben izlemedim o saatlerde derya baykalda var  :-\ karışıyo hep bu programlar valla bak kaçırmışız.

mia

Ben de izninizle başka bir açıdan karışayım konuya :) Burcu söylediğin lazer merkezine sen kendin mi gittin ya da tanıdıkların mı gitti yoksa sadece iyi olduğunu mu duydun? Ben de epilasyon için bir merkez arıyorum ama bir yandan da korkuyorum. Fazla doz uygulayıp yakmalar, seans uzatıp para almak için düşük doz kullanmalar her türünü duydum  :dontknow:

Almiş'inAnniş'i

sevdacığım ben bi farkı olacağını sanmıyorum. çocukken hepsi bize arkadaş gibi, büyüyüp arkadaş edindiklerinde ize bizim gibi yaşlılarla fazla beraber olmak istemeyecek bizim küçük kuzucuklarımız  :k06: allah ömür verirse göreceğiz o günleri de  :amin:
ama kız çocuklarını giydirmek toka falan takmak daha zevkli elbette  :icon_thumright: bence tek fark bu. inşaallah allah bana bir oğlan sana da bir kız çocuğu daha verirde gerçekten fark varmıymış yokmuşmuş yaşayarak öğreniriz  ;D

Tebessüm :)

Alıntı yapılan: sevda - 06 Eylül , 2007, 02:30:07
ayşegülcüm
   Canım kese ıslakkenmi yoksa kuruykenmi yapılıyo ve ne kadar süre kalıyormuş limon suyu birazıcık detay alabilirmiyim  :aferin: ben izlemedim o saatlerde derya baykalda var  :-\ karışıyo hep bu programlar valla bak kaçırmışız.

sevdacığım sanırım ıslak uygulanır kese. ama ayrıntı hakkında bilgim yok, sadece buraya yazdıklarımı söyledi. ama eğer aramızda suna dumankayanın kitabı olan arkadaş varsa o bize bilgi verebilir belki.kendi adıma şu aralar bu işlemi yapacak vaktim yok ama en kısa zamanda denemek istiyorum.ama şunu da söyliyim bildiğin gibi bu çatlaklardan tamamen kurtulmak mümkün değil, bu bakım çatlak izlerini en aza indirgiyomuş. ;)

nagihan

kızlar benim çatlaklarımın olduğu bölge bu aralar acayip kaşınmaya başladı. biraz o bölgede küçülmeler var. zayıflıyom gibime geliyor da  :occasion5: acada ondanmı dır  ???