27 Nisan , 2024, 11:43:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

frisbee

Merhaba sudecim

beni hatırladınmı cnm bu başlığın en başında birbirimize destek vermiştik... Tebrik etmek istedim seni ikiz mi üçüzmü tam anlamadım ama hatırladığım kadarıyla sen üçer üçer versin rabbim diye dua ediyordun hep sorun yoktur senin için... :)

beni merak etmişsindir, ama ilk denememden sonra okadar kötü bir ruh haline girdimki anlatamam. yani ne forumu nede kimseyi gözüm görmedi ve o zamandan şu ana kadar da inan hiçbir foruma hiçbirşey yazmadım. Taki senin hamile olduğunu görünceye kadar. İnan çok ama çok sevindim. Allah tam zamanında hayırlısıyla kucağında görmeyi nasip eder inşallah.

Ben ikinciyide denedim memorial hastanesinde, bundan 1,5 ay önce yine olumsuz sonuç aldık. Ama yılmadık 3. için 2 ay kaldı yine deniycez. Hatta senin bu moralli halin ve gerçekten inanarak istedim ve bekledim deyişin bana da moral oldu.
Bende senin gibi bekliycem ve hiç moralimi bozmıycam, benim çevremde hiçkimse bilmiyo durumumuzu artık istiyoruz ve normal yollarla deniyoruz diye biliyolar. Artık yavaş yavaş olmuyo heralde demey başlamıştır çevremizdekiler. Neyse seni sıkmak istemem bu güzel günlerinde, yine görüşürüz inşallah arkadaşım. Allah doğumda yardımcın olsun. 

Diğer arkadaşlarımında Rabbim yüzlerini güldürsün inaşllah. Bebeklerimizin kokusunu duymayı Allah hepimize nasip etsin.

Sevgiler....

sevda


sude

ayy canım merhaba hosgeldın askolsun unuturmuyum hıc hep merak edıyordum ama bırdaha gırmıcem uzun sure deyınce kızmıstım sana acıkcası.tam tersıne burda rahatlardın acılırdın kapanmazdın yanı ama neyse saygı duyuyorum dusuncene.canım benım cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın rabbım ınsallah enkısa zamanda hepınızıde sevındırsın ınsallah.herseyın bır vaktı zamanı var benım ıcın uygun zaman buydu ve ol dedı rabbım oldu cok sukur.teyzesı benım ıkızım var bırısı kız bırısı oglan rabbım bak ıkı guzellıgı bırden yasatıcak ınsallah bana.sabrettım ve oldu sukur.canım benım allahım yardımcın olsun tez zamanda versın ınsallah hayırlı saglıklı uzun omurlu evlatlar tum ısteyenlere versın ınsallah.ama nolur yılma pes etme ucuncudede olmazsa uzulme dedıgım gıbı herseyın bır zamanı var allahım sanada bır can verıcek bunu unutma ama sabır sabır.yemın ederım hergece dua ederım hergun her aklıma geldıgınde dua ederım herkese butun ısteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar ver dıye kımsenın kucagını bos bırakma kımsenın boynunu bukme dıye allahım kabul edıcek ınsalah bırgun.
onun bunun lafını bosverın ınan bana kımseyı takmayın o sıze nıye olmuyor doktora gıt bılmem ne dıye akıllar verırse yada sızı kıracak uzecek bısey derse ya orayı terk et ve o ınsanla bırdaha gorusmemeye calıs yada cevabını ver bırdaha senı uzemesın.ben bırısıne cok sınırlendıgımde doguracak olan benım bakacak olan benım kımseyı ılgılendırmez benım ne zaman cocuk yapacagım demıstım.ve kımse bırdaha bana bısey dıyememıstı ama ozamana kadar neler duymustum ve sesımı cıkaramamıstım.sabredın canım nolur allahım ınan bana bu sabrınızı mukafatlandırcak.yeterkı yılmayın ve mucadeleye devam.
ben rısklı bır hamılelık donemı yasadım ve halada yasıyorum ılk aylarımda dusuk tehlıkem vardı hıc kalkmadım hep yattım 3.ayda rahım dıkıldı ve korkum azaldı enazından rahatladım.sımdıde allah korusun erken dogum rıskımız var gene cok dıkat edıyorum 6 aydır yatıyorum transferden berı hıc kalkmadım hep yatıyorum bır hastaneye tahlıle gıdıyorum okadar.annem saolsun o bakıyor bana herseyımı o yapıyor.cok sukur ıkı ayımız kaldı 6.aydayız 8.ayda alıyorlar bılıyorsun ama ben dayanabıldıgım kadar dayanıcam ama kımse dayanamazsın dyorlar 8ayı anca edersın dıyorlar.bakalım hayırlısı ınsallah zamanında vaktınde dogar bebişlerım.
cenem dustu gene yazdım bırsuru sıkmadım sızı umarım
fırsbee ısmın yasemındı galıba degılmı dogrumu hatırladım arada bır gırme artık sureklı gır forumlara canını sıkma açılmaya calıs kendını kapatma eglenmeye bak bugunlerın tadını cıkar gez toz yemege gıdın gezmelere gıdın tatıle gıdın cunku hamıle kalınca bunların hıcbırısını yapamıcaksınız dogumdan sonra zaten baglanıyorsun eve aman hasta olmasın aman nazar degmesın dıye yanı bugunlerın kıymetını bılın bolbol gezın.bakın bana 6aydır hıcbısey yapamıyom :sad1:ama olsun bebişlerım ıyı olsunda katlanıyoruz herseye.
neyse kızlar ben kacıyorum hepınızde kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun sakın kafanıza tokadan baska bısey takmayın :muzz: :occasion5: :occasion14: :hello2: :hieyt: :wave: :wave: :wave: :opucuk: :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

  Tüm arkadaşlarımın Mevlid Kandilini Kutlarım.Rabbim bu mübarek gecede herkesin gönlünün muradını versin.....


sevda


TURKUAZ

sayfamız sessiz kalmış,kızlar nerelerdesiniz,sudecim nasılsın,kızımız oğlumuz nasıl,isim buldun mu,beni sorarsanız onca şeye rağmen hala normal yolla belki olur ümidindeyim,nedersiniz kızlar normal yolla olur mu acaba,Allahım hayırlısıyla sevindirsin


emel..

tabiki olabilir turkuazcım neden olmasınn.
sadece doğru zamanı bekliyorsun hepsi bu.
daha öncede yazmıştım sanırım. bir tanıdığımız 13-14 yılın ardından hamile kalmış. geçenlerde duydum.
bu bile olabiliyosa senin umutlu olman için çok nedenin var bencee  :love7:

bu arada sude ne yapıyor acaba. iyice büyümüştür artık karnı  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
gelsin bebişler çifter çifterr  :binkybaby:  :binkybaby:

sude

turkuazcım tabıkı olur nıye olmasın sen umudunu yıtırme yeterkı allah büyük olur ınsallah sen duanı etmeye devam et
emel ıyı bebıslerım canım nasıl olsunlar ıste buyuyorlar ama bız bugune kadar 9 kılo aldık benım bulantılarım gene devam edıyor gunduzlerı ve aksam yatarken ıstıfra edıyorum yaaaaaaaaaaa nasıl beslenıcek benım bebıslerım gectı bulantılarım dıyordum gene basladı ya aranızda boyle olan varmı yada benım gıbı olanı duydunuzmu.karnım cok buyudu zaten sadece gobegım buyuyor baska hıcbıryerım degısmedı.ınsallah bebeklerım ıyıdır beslenıyorlardır.hep onları dusunuyorum acaba doyuyorlarmı :dontknow:
kızlar acayıp bel agrım var bel agrısından ne oturabılıyorum ne kalkabılıyorum ne donebılıyorum.yuruyemıyorum bıle vallahı aglaya aglaya adım atıyorum yatak odamdan oturma odasına 5dakıkada gelıyorum  :crybaby2:şaka gibi
allahım yardımcım olsun cok zor bır donem gecırıyorum ıkız gercekten cok zormus kızlar
ama allahım bebeklerım ıyı olsunda katlanıcaz mecbur yeterkı onlar ıyı olsun
kactım kızlar ben yoruldum ugramaya calısıcam gene  :opucuk: :wave: :wave: :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

  Emel sağol canım,inşallah bende bir gün haykıracağım burdan.
  Sudecim az kaldı canım biraz daha sabır ,sonunda oğlunu ve kızını kucaklayacaksın,düşüncesi bile harika,ödül büyük olunca zahmetide büyük oluyo tabii,canım Allaha emanet olun Allah her zaman yar ve yardımcın olsun ,bol bol oku bebişleri ve kendini,Bana da dua et senin duan 2 kat daha çabuk kabul olur şimdi,kendine ve bebişlerine iyi bak canımmm


sude

saol canım amin ınsallah allahım ınsallah enkısa zamanda sanada versın senınde yuzunu guldursun ınsallah.darısı senın basına ınsallah :amin: :opucuk: :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

  Sudecim nasılsın 7 bitti sanırım,doğum ne zaman canım.Bebişlerimiz ne zaman gelecek ,ism buldun mu,ne çok soru sordum....Özlemişim ama ondan,haber alamayınca insan merak ediyor.Ben iyiyim şükür,ısrarla istemeye devam ediyorum,bir gün olacak biliyorum,ve o günü bu günümü boşa götürmeden beklemeye çalışıyorum.iyi haberlerini bekliyorum canım Allah a emanet olunn... :love9: :love9: :flowers:


sude

canım 31.haftaya gırdık haftaya gırıcez ınsallah 8.aya.az kaldı artık canım ama bende bıttım valla.yat yat ınan hıc kolay degılmıs.yatyat heryerın agrıyor vallahı.sıkıldıgında cabası.ama bebişlerım ıcın katlanıyoruz ıste.agrılarım cok fazla bel agrım sırt agrıma dayanamıyorum yük cok bındı artık karnımı bıle tasımakta zorlanıyorum. :laughing7:gobegım cok yukarıdaydı asagıya ındı de bıraz olsun rahatladımm daralıyordum cunku.bu cumartesı eşimi doktor cagırdı dogum hakkında konusucaklar bakalım nezaman dıcek dogumum ıcın cumartesı bellı olur galıba.isim tam karar veremedık ama 4 5 tane bulduk kız ecrin ceylin azra ve irem ama irem olucak gıbi.oglanda berat furkan kerem yada kerim bunlardanda furkan yada berat olucak gibi.sag salım bı dogsunlarda ınsallah.
hiç ugramıyorsun sayfaya bende merak edıyordum senı naptı bukız dıye.aman ıyı ol canım elbette olcak anne olucaksın ınsallah rabbım bu guzellıgı sanada yasatıcak ınsallah.sabret canım aman stres yapma sakin ol olcak ınsallah olcak.bende senın durumunu sorucam ozaman ben bebeklerımle ılgılenırken senın hamılelıgını sorucam nasıl gıdıyor dıye.sen çalışmaya devam et sadece :laughing7:sende allaha emanet ol canım öptuk senı :opucuk: :opucuk: :opucuk: :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

emel..

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sudecim. Negüzel anlatıyorsun çektiğin sıkıntıları bile. Anne olmak demekki böyle bişeymiş. En kısa zamanda bu haberleri, bu sıkıntıdan ağrılardan bile memnun olma durumunu umarım turkuaz da görücez. Tabiki önce sağlıkla sıhhatle. Tarih belli olunca bize de haber ve olur mu?

TURKUAZ

 İstemeden metelik,
Ahiret’e yönelik,
Gönüllüce kölelik.
Ballı zehir,annelik.


Kadını kadın yapan,
Kadını saygın yapan,
Gözünü aydın yapan,
Tatlı kahır,annelik.


Evladıysan farklısın,
Gözyaşında saklısın,
Ciğerinde saplısın,
Kızgın demir,annelik.


Unutmaz asla seni,
Sen unutma anneni,
Mührü daima yeni,
Kutlu emir,annelik.


İster nazarda olsun,
İster mezarda olsun.
Şefkati burda,olsun!
Mukaddes sır,annelik.
Anneler Günü Kutlu Olsun Tüm Annelerin...


TURKUAZ

08 Mayıs , 2008, 20:51:05 #314 Son düzenlenme: 08 Mayıs , 2008, 20:54:07 TURKUAZ
 :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
:flowers: :flowers: TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN. :flowers: :flowers: :flowers:
:flowers: :flowers: SUDECİM SENİN GÜNÜNÜ ÖZEL OLARAK KUTLUYORUM :flowers: :flowers: :flowers:
:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
ben bu sene yine burukum kızlar,Rabbim tüm isteyenlerle benimde anneler günümü kutlayacak hayırlı evlat verir inşaallah.Evlatlarınız o gün yanınıza geldiğinde benim içinde öpün onları,çünkü o gün beni ANNEM diye öpecek bir meleğimmm yooook