Yürütec Kullanmak Avantaj mı Dezavantaj mı? Kullanmaya Ne Zaman Başlamalı?

Başlatan uğurböceği, 17 Ocak , 2007, 23:40:04

« önceki - sonraki »

bengü

o kontodan daha yeni haberímiz oldu canim simdi aldigimiz heseyi paypal arciligiyla yapiyoruz ama is isten gecti bizim is baya karisik ya bilmiyorum o parayi nasil yedi ve adam öyle kurnazki halada insanlari dolandirmaya devam ediyo ve yakalanmiyo cete kurmuslar.olsun öbür dünyada alacagimiz olsun olsun diye teselli ettim esimi cok üzüldük ama cikacak varmis ben o parayla ucak biletimi alip izine giderdim ahh ahh insalah yakalanir  :violent1:allah versin cezasini ya biode müslüman iste.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

-Butterfly-

gecmis olsun canimm tabiki dikatli olmakta fayda  var  ama  siz yinede bir arastirin bence paypalin o parayi odemesi gerek bu sizin hakkinin cunku  zaten site paypal garantisinde  satislarini yapiyor .. tekrardan gecmis olsun...



dilara10

bence yurutec kullanmak desavantage , cunku bebegin bacak kaslari cabuk gelismiyo , ve cabuk yuruyemiyo
ben kizima hic kullanmadim ve 1 yasinda yurumustu ..
kanadada tekerlikli yurutec kullanimi yasak , hatta bi arkadasim turkiyeden buraya getirmisti , havaalanindan cikarmasina bile izin vermemislerdi yasak diye ....
burada hep tekerliksiz yurutecler satiliyo ..

-Butterfly-

dilaracim buradada oyle :)) tek istisna benim resmini koydugum oda masa etrafinda yani bir nevi tekerleksizin vazifesini goruyor :icon_thumright:



efsunsonmez

kızlar bende karar veremedin napcam  ??? diye ama galiba yürüteç kullanmıcam.Alttaki adrese bi bakın


http://www.ntvmsnbc.com/news/416468.asp

-Butterfly-

efsuncum aynen oyle amerikalilar cok hasas bu konuda o yuzden tekerlekli yurutec satilmiyor buradada  alti duz eglimli olaraka ve ayagi tam yere basacak sekilde ayarlanir sandalyesiyle  satisa sunulmus cunku cocuk yurutecin uzerinde bir saga bir sola gitmeye calisirken  dolayisiyla ayaklarini kulanamadigi icin parmak uclariyla yurmeye calisiyor buda yanlis kaslarin gucelenmesine sebep oluyor. gerci bizimkide tekerlikli ama bizimki yurutec  degil aktivite sandalye  sadece masasinin terafinda duruyor yada done biliyor ama ayaklari sabit bir sekilde ... umarim cocugun icin en iyisini bulur vede en iyi kakari verirsin..



ღ°cerenay.♥.

bende yürütüce karşıyım , kulalanmadım kızımdada oğlumdada...
iyi oldu linki verdiğin , yürütecin zararlarını anlatamadığım bir yakınıma yolladım haberi :icon_thumright:

-Butterfly-

arkadaslar bize ilk adim arabasini yeni yilhediyesi olarak yollamislar belki sizede fikir verir diye burayada ekliyorum ..

[eklenti yönetici tarafından silindi]



sevda

Ben de bunu çok beğenmiştim bizden sonra gördüğüm ve işte budur dediğim bir yürüteç güle güle kullansın meleğim... ;) :opucuk:

semra

cok güzel ayberk in arabasi  :aferin:cok hosuma gitti gülerek sürsün insallah burda bende bulurum :icon_thumright:

ღ°cerenay.♥.

güle güle kullansın ayberk paşa...
bizim için çok geç artık  keşke daha önce farketseymişim :k06:

-Butterfly-

aslihancim sen simdi garanti oklavayi kaldirirsin ama  belki 3. gelir ona kullanrsin  :ehi:



ღ°cerenay.♥.


-Butterfly-




sevda