Yürütec Kullanmak Avantaj mı Dezavantaj mı? Kullanmaya Ne Zaman Başlamalı?

Başlatan uğurböceği, 17 Ocak , 2007, 23:40:04

« önceki - sonraki »

nagihan

çok mantıklı ve güzel birşeymiş. ah türkiye gözün çıksın emi.  :ehi: nerde gereksiz çin mallarını bulabilirsin ama böyle yaratıcı ve eğitici tehlikesiz şeyleri ithal etmezsin. kınıyorum türkiye seni kınıyorum.  :k06:


sevda

Gerçekten güzelmiş busecim özellikle sürekli ilgi ,isteyen bebekler için ideal... ;)

Almiş'inAnniş'i


duru boncuk

ellerine sağlık busecim  çok güzelmiş gerçekten ama bende babiesurs a gittim ama bırak bunu benzeri bile yok burda yani bende kınıyorum türkiyeyi olsa benim kızım bayılırdı kesin

-Butterfly-

rica ederim kizlar ne demek ben sizler icin varim  :hieyt:

vallahi cok begendim bu  aktivite yurutecini sidetle tavsiye ediyorum ayrica bulamam diye  problem etmeyin bence

www.ebay.com

yukarida vermis oldugum linkten uyelik gerceklestirdikten sonra  siparis  edebilirisniz... :muzz:



sevda

Ahhh annem daha önce neredeydi bu ebayyyy... :ehi:

duru boncuk

 :-ooobu site hep ingilizce ne anlıcazda ne siparişi vericez burdan yaa  :sad1:ah şu dil bilmemenin gözü kör olsun emii :violent1:

bengü

biz bu ebayin hastasi olduk arkadaslar ne ararsan var acik artirmadan satiliyo en cok fiyati verene kaliyo esya ve bazen cok takip edersen bayada ucuza sana kalabiliyo.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

-Butterfly-

haklisin  galiba ozgulcum ingilizce olmasi dil bilmeyenler icin birazcik problem olabilir ama  aslinda cokta bilmen gerekmiyor kayit olabildikten sonrasi kolay tabiki keredi kartin olmasida sart cunku kredi karti ile alis veris yapiyorsun ama burada kredi kartinda aldigin urunde  garantili  yani oyle  aldim ya gelmezse  ya  sahteyse diye dusunmuyorsun  gelmezse paran geri iyade ediliyor en kotu ihtimal geri yollaya biliyorsun ama yollama ucretini sen oduyorsun...

bengucum dogru soyluyorsun acik arttirma  ile genelde ama "buy it now " yaziliysa hemen satin al demek  orada yazan ucret neyse o fiyatada alabiliyorsun.. aklinizda olsun :icon_thumright:



-Butterfly-

Alıntı yapılan: sevda - 15 Kasım , 2007, 15:23:49
Ahhh annem daha önce neredeydi bu ebayyyy... :ehi:

sevdacim bu site hep varmis ama inan bende buraya gelince ogrendim  ve feci guzel seyler aliyorum oradan hemde ucuza yani siz gec kalmis degilsiniz hatta benim bir cok arkadasim turkiyeden  su anda  marka butun ayakkabi ve cantalarini ebay araciligi ile  cok komik rakamlara aliyorlar ... :occasion14:



duru boncuk


-Butterfly-




Almiş'inAnniş'i


bengü

bence burada alisveris etmek türkiyedeki insan icin zor sonucta o satan kisiyle kontak  kurmalari gerekecek sonra buradan türkiyeye nakliy adam daha fazla posta parasi isteyecektir bence kafanizi yormayin derim ben burda alisverisi yapiyorum ama para islerine ve adamlarla kontak isine esim bakiyo.bazen bisey eksik cikabiliyo yada bozuk cikabiliyo hatta dolandirilabiliyosunuz.bizi birisi daha bir ay önce 600 euro dolandirdi bu ebay de adami polise verdik avukata verdik mahkeme actik ama adam dolandiriciymis ve bize 8 saat uzaklikta oturuyo oyüzden bi sonuc alamadik yani 600 euro gitti,isin kötüsü adam türkmüs ve utanmaz esime parani keranede yiyorum diye email atti.esim ork almisti oradan para gitti ork gelmedi.oyüzden bence kafanizi yormayin.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

-Butterfly-

bengucum basiniza gelen seye  cok uzuldum  ama EBAY de satilan her mal  " PAYPAL" garantisinde  eger senin malin eline gecmez yada  ulasmazsa  senin parani paypal  geriye iyade etmek durumunda bence esin bunu bir arastirsin bizimde basimiza geldi ama bizim paramiz aninda geriye gonderildi hemde kredi karimiza iyade edildi..