"Bebek Ne Zaman" Sorusundan Nefret Edenler

Başlatan cemresu, 18 Haziran , 2010, 00:28:54

« önceki - sonraki »

cemresu

18 Haziran , 2010, 00:28:54 Son düzenlenme: 13 Ocak , 2011, 10:03:39 g10ca
şahsen; bu konudan muzdarip biri olaraktann bu konuyu açtım ): insanlar benim ne düşündüğümü bilmeden bebek ne zaman diye soruolar. benim ne halde olduğumdan ya da bu sorudan sonra kendimi nasıl hissetiğimden bi haberler anca soru  :caca: beni iyice çıkmaza sokuyolar belki bilmeden belki de bilerek....

Balböceği

Cnm sanirim boyle bi konu vardi ..


konuya direk giriyorum  :k06: ben 11 aylik evliyim bana ilk gunden soruldu soruldu olmadi
4 5 ay hatirladigim kadariyla ben 10 kizin icinde ilk evlenenim hepsi hamile kalmis ben niye kalamamisim diye sorular

ozellikle kayinvalide tarafi bide elti cikmisti bilmiyorum sen nekadarlik evlisin ... nese hamile kaldim subatta martin sonunda dusuk yaptim yine hamileyim yani offf seni dusunen yok inan herkes kendi havasinda sende uzulme hersey nasip kismet ikigun once agliyordum ben milletin lafindan sozunden simdi ne akdar sacmaymis diyorum ..

insalar boyle maalesef sen icini rahat tut rabbim huzur saglik sihhat versin kim ne demis hic takma  :flowers:

cemresu

aradım ama konuyu açmadan  galiba başlık ismi farklı balböceğim ):
evt inan bende artık bunalıorum bu tür sorulardan bebek konusu açıldığında Allahım inş bana sormazlar die dua eder oldum ve de o ortamdan hep bi bahane bularak uzaklaşmaya çalıştım çünkü hemen ağlamaklı oluorum elimde olmadan ama artık çook sıkıldım bunaldım.. benim ne hissettiğimi bilmeden ahkam kesiyolar kolay tabi.. 
11 aylık evliyim balböceğim.. kaynanam yüzüme karşı bişe söylemio ama arkamdan ne dio onuda bilemem ):

Balböceği

uzulme cemrecim onlar cahil cahil gor bnde senin gibi ortamlardan kactim hergun her allahin gunu soruldu
resmen bana bi ara basima kalktilar daha 4 5 aylik gelinken hic uzulme inan kimse icin deymez sen onun bunun
icin cocuk dogurmiycanki  :icon_thumright: onlar ne saniyorsa onlarda kaldin ben kalabalik bi aileye gelin geldim
inan hepsini yoksayiyom simdi aklima dahi gelmiyorlar ben icin sadece esim var kimse icin uzulme

cemresu

şuan kimse bana sormuyor ama biliorumki arkamdan herkes olmuyo çocuğu diyorr adım gibi eminim... üzülmek istemiyorum ama elimde değil... zaten eşimde aksi davransaydı bana o zaman dayanamazdımm biliorum... şimdi bile çok garip şeyler düşünmeye başladımm ): annemlerde memlekete gidiyo tamamen yalnız kalıorummm kimseyi görmek istiorum  :crybaby2:

Balböceği

uzulme cemrecim ben gurbetteyim inan kimsem yok  :y25: :y25:

cemresu

anladım bal böceğimmm ): gurbette yaşamakta zorrr olsa gerek.. ALLAH kolaylık versinn sanadaa (:

Balböceği


cemresu

tşk ederim balböceğim tepkisiz kalmadığın içinn ;) ya biliomusun ben bebek konusundan uzaklaştıkça sanki burnumun dibine kadar gelioo ): yan tarafımda eltim oturuo benim 2 kızı var ve şimdi yine hamile benim yanımda test  yaptı inat edercesineeee off balböceğim offf... benim ilk hatam ilk ay düşük yaptığımda kimseye söyleyemedimmm söylemedim daha doğrusu bu saatten sonra söylesem olmuyo bahane üretio diyceklerrrr biliorum................. keşke söyleseydimmmm yaaaaaa

Demet_dk

bende çok sinir oluyorum böyle insanlara
yeni evliyken eşimin bi amcasının yemeğe vardı oraya gittik kaynanamla
ben erken kalktım kadının biri kaynanama soruyo bebek yokmu olmuyomu diyo
dur bi daha yeni evlenmişim  :violent1: :violent1: :violent1:

gereksiz saçma sapan sorular
oluyo yada olmuyo var yada yok sizi ne ilgilendirir
çok kızıyorum yaa :cussing:

**fatoş**

çoğu insan öyle malesef kız ken ne zaman evlenicek diye merak ederler evlenirsin sonra bebek  ne zaman derler??


neyse bebeği doğurursun 2. ne zaman vs vs bu böyle uzayıp gider millet olarak çok meraklıyız milletin özeline burun sokmaya

cemresu

ben böyle bişeyi asla merak etmezdim ben nerden bilebilirim ki onların yatak odasını böyle bi soru sormaya ne hakkım varrr herkesin özeli kendini ilgilendirir ): o soruyu sorarken neler düşündüğümüzü bilmeden pat diye soruyolar sonra sende otur kendi kendini ye   :BangHead:

elif35

biz evlenir evlenmez kaynatam bebek istemiş kaynanam öyle anlatıyordu neymiş elalemin sümüklü çocuklarını seviyorlarmış kendi torunu olsunmuş eşimde kalktı "ben kimsenin çocuk yap demesiyle yapmam ne zaman hazı hissettik kendimizi o zaman yaparız "dedi kaynanama oohh dedim içim rahatladı çevrede komşular yok mu bebek yok mu falan derlerdi daha istemiyoruz yeni evlendik derdim yalan da değil yani biz eşimle nişanlıyken konuştuk 1 yıl yapmıycaz diye 1 yılın sonunda hamşle kaldım ama maalesef 6 haftalıkken düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 40 gün var doğumuma kaynatama gelince torun yok mu diye sormasını bilen adam hamile kaldıüımdan beri bir eksiğin var mı diye sormadı ilk 3 ay düşükı tehlikem var diye yattım sürekli bir kere bile çocuk yok mu diye soranalr halin nedir diye sormadı laf söylemeye gelince bol bol bulurlar ama iş icraate gelince kimsede tık olmaz bende böyle olunca iyice sinir oluyorum ve soğuyorum o insanalrdan  :cussing: :cussing:



SABIRTAŞI

Alıntı yapılan: KaRa_CicEGiM - 18 Haziran , 2010, 11:11:15
çoğu insan öyle malesef kız ken ne zaman evlenicek diye merak ederler evlenirsin sonra bebek  ne zaman derler??


neyse bebeği doğurursun 2. ne zaman vs vs bu böyle uzayıp gider millet olarak çok meraklıyız milletin özeline burun sokmaya
VALLA CANIM TIPKI BENİ ANLATTIN İLK OĞLUM OLDUĞUNDA NE ZAMAN OLACAK OLMAYACAKMI DİYORLARDI ŞİMDİ OĞLUM BÜYÜDÜ İKİNCİ NE ZAMAN ÖZÜRLENDİNMİ YOKSA FELAN....AMANNN ÖNCELERİ ÇOK KAFAYA TAKIYORDUM ŞİMDİ HİÇ UMURSAMIYORUM BİLE....SANANE DİYOR RAHATLIYORUM....BOŞVER CANIM SENDE KAFAYA TAKMA  CEMRESU KİMSENİN MORALİNİ BOZMASINA İZİN VERME... :love9: :love9: :love9: :love9:

cemresu

sabır taşı öyle diyorsun ama hiç mümkün olmuyor elimde değil engel olamıyorum kendimeee kendimi eksikmiş gibi görüyorum doktorun bana sende bişey yok demesinee rağmen bile rahatlayamıyorum.... tek sorun çevremdekilerr ):