Doğumu Yaklaşan Arkadaşlar______28 + (Neler Yaşıyorsunuz?)

Başlatan DER!N, 29 Ekim , 2009, 15:10:22

« önceki - sonraki »

DER!N

 :amin: :amin: :amin: Rabbim herbiriniz sağlıkla ve kolaylıkla kurtarsın.

Zaman öyle çabuk geçiyorki inanamayacaksınız, hele doğsunlar - ilk günler zorlu geçiyor- hatta hiç geçmeyecek gibi geliyor bir gün öyle bir gün böyle derken bir bakmışsınız kocaman olmuş bebişler.

Benim burada ağrı sızı anlatışım hala bana dünmüş gibi geliyor, Kızım 2 aylık oldu bile hayal gibi.





мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

heyyy bu konu asagilara dusmesinn yahuu.. vayy bee az kaldi ahh bugun sabah cokk korktumm ayaklarimda hafif sisliklerr vardii parmaklarim falan sismis belli bu gecici birseymi yoksa devam edecekmii birde bacakk arasi kemiklerim hala agriyorr kasiklarimdada agri basladii.. yok yokk anlayacaginizz neysee sabredecegim artikk :y25: :y25:

мiŁenα.

canım sısme oluyor ama dr test yapıyor bana yaptı bırsey gosterdı o yuksek olsa ıyı deıl dıcekmıs...

her gebelıkte olur sısme ama dr bakması gerek nıcın sıstıgıne...

o alt taraftakı bendede var gecmedı geccek gbı durmuyor ...aksıne cogalıyor yattıgım yyerden donemıyorum ..haraket edemıyorum acıyor agrıyor acayıp bırsey :-\


:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

canim birkac gun sonra doktora sorayim bu sisligi ben.. karnimda acayipp basinc hissi oluyorr benimde.. ayin 15 i gelsedev bi gitsem hayirlisiyla doktoraa bebegimi en son ultrasonda iki bucuk ay once gordum yaa ozledimm :y25: :y25: merak ediyorumm boyunu kilosunu vss.. yazarim ogrenincee..

мiŁenα.

canım dr soel sıslıgının oldugunu..karnındakı basınc sıslık bebktendır buyudu ya artık annesı baskı yapıyor :D :D


:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

aman sevsinn annesii onuu tatlim benimm :D :D cokk meraktayimm canimm off en son 20 haftalikti bebek gordugumdee simdi 29+3 ken gorecegimm umarim hersey yolunda olurr ozledim valla.. burdakiler boyle istee ultrason vss onlarin istegine gore herseyy.. bekliyorum artikk napayimm..

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

ewtt canimm oylee, simdi dr dediki 30.haftadan sonra haftada 1 kontrole gidecekmisim tabi canimm randevu veriyorlarya hic sunu yapcaz bunu yapcaz demiyorlarr.. yani ultrason ne zaman gircem vs oyle aciklama yapmiyorlarr gidince goruyorumm.. simdi bu gidisimde beni ultrasona alirlar diye dusunuyorum haftalar gectii.. kullandiklari cihazlarr vs uygulamalar cokk iyi yani ust seviyede tamam hersey kontrolleri altinda ama bi hasta doktor iliskisi yok burada.. doktor hastasini taniyor sadece oyle sohbet aciklama vs yapmazlarr..

мiŁenα.

canım dr olan dıyalog cok onemlı...ben cok memnundum dr dan ama degısmek mecburıyetınde kaldım.. :y25:
hakkımzıda hayırlısı artık
[/b]


:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

ewtt canim ayni fikirdeyimm bende gecen ay degistirdimm doktorumu simdikine ilk kez gidecegimm burada cokk onerilen ve taninmis bir doktorr arastirdim baya.. dogumumuda o gerceklestirecek insallahh.. yani daha onceki doktorum hastane doktoruydu bu ozel polikinligi olan birisi.. onun anlasmali oldugu hastanedede dogum yapacagimm boyle canim benim icin bu durum cok iyi olduu.. sende bi dene bakalim simdiki doktorunu insalaahh iyi birisi olurr hakkimizda hayirlisi olsunn..  :amin: :amin:

ırmak184

2,5 ay sonra kontrole gitmek cok uzun zaman degilmi  :icon_scratch:  :icon_scratch: burda hersey yolunda olsa bile 3 haftada bir kontrole gidiyoruz dogum yaklasınca herhafta gidiyorsun :dontknow:  :dontknow:

✿sweet_sweet✿

her 3 haftada kontrole gidiyorum canim tam okuyamadin sanirim ultrasona girmiyorumm 2.5 aydir dedimm:):) yoksa diger kontrollerime gidiyorum tabikidee..

SiRiNe

bende ebeye 2 haftada bir gidiyorum su an kontrole benim kan sekerime tansiyonuma bakiyor  bebeklerin kalpklerini dinliyor g;begimi ölcuyor,ayda 1 kerede ultrasyona giriyorum, ve ayda bir kerede doktorla görusuyorum rahim agzi uzunlugunu ölcuyor. gelecek haftadan itibarek ebeye her hafta gitmeye baslayacagimm cokk SIK bu kontroller

mavişimmm

Alıntı yapılan: ๑۩۞۩๑ şєкєяιιм ๑۩۞۩๑ - 05 Şubat , 2010, 23:06:43
canım dr olan dıyalog cok onemlı...ben cok memnundum dr dan ama degısmek mecburıyetınde kaldım.. :y25:
hakkımzıda hayırlısı artık
[/b]

ayşecimm dr unu niye değiştiriyosunnn...