Doğumu Yaklaşan Arkadaşlar______28 + (Neler Yaşıyorsunuz?)

Başlatan DER!N, 29 Ekim , 2009, 15:10:22

« önceki - sonraki »

мiŁenα.

bugün 31+0 olduk :muzz: :muzz: :muzz: :nazar: :nazar: :nazar:


yanı 8 ayımıza adımımızı attık sayılır :nazar: :nazar: :nazar: :basardim: :basardim: :basardim:

anamm zaman gecsede dogursam bende koklasam kuzumu :aferin: :aferin:


:love9: :love7: :love9:


< ESLAL >

ne kaldı ayşecim artık sende finale gelmek üzeresin  :muzz: :muzz: :muzz:

bak bundan sonra oram ağrıdı buram sızladı derken zaman geçip gidecek Allahın izniyle  :amin:

betüs26

az geldi canım cidden sonra senin bebişinin resimlerine bakıp ayy bizimde olsa falan derken herkez alıcak inşallha sırayla kucağına ama senin 9 hafta falan değilmi geçer hayırlısıyla  inşallah allah kolaylığını verir bitanem dikkat et kendine baş ağrın geçtimi

zelis

bizimde kaldi 19 gunumuz , gecelerimiz uykusuz , gunduzlerimiz yorgun gecmeye basladi , ama bunada sukur en azindan erken dogum yapmadim , cok korkmustum basta oglum gibi erken dogacak diye , ama bu sefer tamamladimk artik...

bu saatten sonra dogsada fark etmez , istedigi zaman gelebilir melegim  :-*

ev islerinide eskisi gib yapmiyorum artik , sadece biraz kuru pasta ve borek gibi bisiler hazirlayip koysam diyorum , bakalim gozum keserse yaparim , kesmezse hazir aliriz :laughing7:


SiRiNe

Alıntı yapılan: ๑۩۞۩๑ şєкєяιιм ๑۩۞۩๑ - 28 Ocak , 2010, 10:24:56
bugün 31+0 olduk :muzz: :muzz: :muzz: :nazar: :nazar: :nazar:


yanı 8 ayımıza adımımızı attık sayılır :nazar: :nazar: :nazar: :basardim: :basardim: :basardim:

anamm zaman gecsede dogursam bende koklasam kuzumu :aferin: :aferin:



hayirlii olsunn aysecimmm evet az kaldi,,bizde o kadar olduk ama benim kafam karisiyor simdi biz 8 ayami girdik yoksa 8 ay bitiyormu, doktorlarin sayimi farkli yani 34 haftalikken 8 ay bitmismi oluyor ? ???

мiŁenα.

biz geldik hanımlar :D ancak girebildim...2 de randevum vardı...

girdik şikeyetlerımı soledım. kan ve ıdrar testı ıstedı zaten vajınal kasıntım vardı :y25: onuda soeldım alttan muayıne attı ayy cok kotuydu :cildir: :cildir:

sonra mantar olmuş yıne :honk: :honk: dediki ayşe şişmişsin yüzün falan bir acayıp dunku bas agrımdan bahsetttım...ILK ONCE BEBEGIME BAKTIK :love9:maşallah aşkıma 1800gr ve ulturasyıonda 34 hftalık cıktı :ehi: :ehi:

az kalmıs dogumuma :ehi: :ehi: :ehi: nst gırdım ılk kez :love9: :love9: oglusumun kalp atısları ıyı tansıyonum ıyı...meger o bas agrımın nedenı kızartma yemıstım o agır gelmıs :suclu: tuzlu yasak kılo alısımı kınadı doktor ben sana guvenıyordum ama cok sısmıssın dedı :k06: :k06: :k06: ekmek ve tuz yasak :caca: oglusum ıyı ben ıyıyım kızlar  :nazar: :nazar: :amin:


:love9: :love7: :love9:


мiŁenα.

sımdı 28-32 7 ay dıye bılıyorum ama dr 8 ay dıye gecıyor....

31+1 oldugundada 32 haftanın ıcınde oluyorsun :dontknow: kaan kocatepe ole dıyor :ehi: :ehi:


:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

aysecimmm gozunn aydin canim haberlerine cokk sevindimm :nazar: :nazar: :nazar:  aaa simdi 34 haftamisin yani 6 haftanmi var dogumaaa.. ayy masallahh yaa.. su nts nedir canim ben bilmiyorum ve kacinci haftada giriliyorrr tekrardan cokk sevindimmm naZar degmesinn :amin:

AککORTįє

ayşecim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Rabbim hayırlısyla  kurtrasın senide tüm gün sayanlarıda canım arkadaşım  :opucuk:


AککORTįє

işte benim doğum hikayem ;

38+6 iken kontrolümüz vardı, sabah 10 gibi hastanedeydik. 1  hafta önce 3.300 olan bebeğim bu hafta 3.800 olmuş. belimde olan sıkınıtıdan ve son 2 gündür korkunç derecede artan ağrılarımdan dolayı sezeryan olmam gerektiğini söyledi doktorum.  tabi çok heyecanlandık bebeğim artık geliyorddu aylardır beklediğimiz o büyük an en sonunda nihayete erecekti. 1 saatlik bi zaman dilimi boşluğumuz oldu ve eve geldik. evden hastane 10dk. tabi heyecan hat safhada annemler kayınavlidemler hemen aradık herkesi. bavullarımızı aldık ve çıktık yola.

önce girişimiz yapıldı odaya aldılar nst cihazını bağladılar. lavman yapldı ve sonda takıldı  :icon_pale: ve artık son dakikalar. ameliyathanede herkesin yüzünde kocaman bir gülümsemeyle merhabalarla karşılandım; 8/10 kişi vardı sanırsam. daha sonra doktorum geldi. (bu arada sezeryan olduğu için eşim doğuma giremedi, ama hemşirelere verdiğimiz kamerayla oğluşumun doğumunu çektik ) o sırada kollarım bağlanıyor ne 3- 2 - 1 ... 


uyandığımda biri ilknur  diye sesleniyordu ; defalarca oğlum nasıl dediğimi hatılrlıyorum yanımda bir hasta bakıcı asansöre bindiğimizi hatırlıyorum ve sonra eşim öptü alnımdan yanında annem ama hepsi hayal meyal açamadım gözlerimi boğazımda inanılmaz bir nefes alamama hissi. ve işte o an, canım oğlum kucağımda gözyaşlarım felfecir; bebeğim benim nasıl da bana muhtaç.. aylar süren hasret sona erdi çok şükür   :amin: oğlum 19.01.2010 saat 13:59 da 4.260gr olarak dünyaya geldi

kaç saat tam olarak kendime gelemedim yutkunamadım. sezeryandan sonra yani o günün akşamı hemen ayağa kalktım hiç ağrım olmadı desem yeridir. sadece kalkarken dikiş yerlerim ağrıyordu ama sadece kalkarken bunu hissediyordum. ameliyat ağrısı hiç çekmedim çok şükür hemen ayaklandım. 2 gün hastanede kaldıktan sonrada 2 kişi olarak çıktığımız evimize 3 kişi olarak geri döndük Allah a çok şükür  :amin:

inanılmaz bir his inanılmaz bir heyecan.. tarif edilemez duygular bunlar.. anne olanları, annemi çok daha iyi anlıyorum artık...
Allah ım sana binlerce şükürler olsun...  :amin: 


мiŁenα.

canımmm çok güzell :nazar: :nazar: :nazar:

ne güzel çok hoş hyatının en anlamlı hikayesi :love9: rabbim mutlulgunuzu hiiç bozmasın :amin:

oğlun saglıklı hayırlı evlat olsun :amin:

rabbim omur bıoyu yuzunu guldursun :amin: :amin:


:love9: :love7: :love9:


betüs26

CANIM BENİM TEŞEKÜR EDERİM ANLADIN SENN İNAN GÖZLERİM DOLDU KENDİMİ HAYAL ETTİM BEBEK HASRETİ SONRA ONU KUCAĞINA ALABİLMEK ALLAHIN İZNİYLE NE BÜYÜK MUTLULUKTUR ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN ALLAH EŞİNLE VE TETLI POYRAZINLA ÖMÜR BOYU MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

ırmak184

aysecim ne güzel haberlelerle gelmissin masallah oglusuna  :nazar:  :nazar: eee artık dikkat et biraz yemene  :icon_pale:  :icon_pale:
ilknurcum cok güzel anlatmıssın ne mutlu sana oglusun yanında  :love9:  :love9: artık sıra bizde bakalım hayırlısıyla bizde o günleri görsek artık  :amin:  :amin:

✿sweet_sweet✿

ilknurcumm dogum hikayen ccokk guzelmiss.. bebeginizi bir omur boyu saglicakla buyutun insallahhh :nazar: :nazar: :amin:

мiŁenα.

Alıntı yapılan: ırmak184 - 29 Ocak , 2010, 00:03:01
aysecim ne güzel haberlelerle gelmissin masallah oglusuna  :nazar:  :nazar: eee artık dikkat et biraz yemene  :icon_pale:  :icon_pale:
ilknurcum cok güzel anlatmıssın ne mutlu sana oglusun yanında  :love9:  :love9: artık sıra bizde bakalım hayırlısıyla bizde o günleri görsek artık  :amin:  :amin:

inan etmeye çalışıyorum ama olmuyor...ben kilo almıştım ama öle aman aman kilomu belli etmiodum dışarıya ne zmanna aksam o kızartmayı yedım 3 gundur vardı bende bırsey :sad1: :sad1:


:love9: :love7: :love9: