Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

emel..

hayırlısıyla sende bebeklerine kavuşacaksın inşallah. sen keminden emin ol. aksini de hiç aklına bile getirme. sevgiler..

TURKUAZ

 Emel ,sude çok teşekkürler kızlar bana dua edinnnnn,sudecim teşekkür ederim,söylediklerini aynen yapıcam .Sen bildiklerini syle canım olurmu benim için çok önemli.Doktorum doğum kontrol hapı verdi 1 ay onu içeceğim.Sonra suprefact adlı iğneyi yapcam,yumurtlamayı baskılıyomuş.1 ayın sonunda adetle tekrar kontrele gideceğm.Sanırım Ocak ayında olucak herşey yolunda giderse.Ama ben şimdiden kesin olacak inşallah geri sayım başladı diye düşünmeye çalışıyorum.İyi mi yapıyorum bilmiyorum kızlar desteğinizi bekliyorum öptümmmm hepinzi...


Tebessüm :)

Alıntı yapılan: TURKUAZ - 15 Kasım , 2007, 17:42:21
  Bugün kontrole gittik kızlar,tedavimiz başlıyor bizimde  ama çok gerginim nasıl olacak bilmiyorum ,hayırlısıyla sevindirir Rabbim inşallah....
canım paranın ve umudunun boşa gitmesini istemiyosan elinden geldiğince sakin ol ve hep pozitif düşün. ;) Allah büyük, senin de yüzünü güldürecektir elbet ;) :opucuk:

TURKUAZ

canım çok teşekkürler,siz böyle destek oldukça ben de motive oluyorum ,ilgin içn tekrar teşekkürler :flowers:


sevda

Sudeeeee çooooook sevinnnndiiimmm canııımmm arkadaşımmm benimmmm  :muzz: :muzz: :muzz:


Caınsınız hem sen hemde yiğenlerimmm... :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

ilknur

arkadaşlar ben sudenın ablasıyım ondan önce ben haber vereyım sıze bıldıgınız gibi SUDEM HAMİLE suan yoldalar doktora gıttıler IKIZLERI olacakmış yanı ıkızlerın teyzesıyım artık inşallah ama düşük tehlıkesı varmış yatması gerekıyormuş inşallah sağlıklı bır şekılde doğarlar rabbım :hello2: :muzz: :hieyt:

duru boncuk

ablası sende uyar onu ne olursa olsun sıkmasın canını ve dinlensin yatsın bebekleri için değer heşeye
çok sevindim sudeeeeeee allah tamamına erdirsin canım :hieyt: :hieyt: :hieyt:

ilknur

özgülcum söylemezmıyım herzaman soyluyorum ama ben ızmırdeyım o konyada yardımcı olamıyorum çok uzuluyorum ayrıca 2.izmır buluşmasına gelemedık nasip olmadı fotoğraflar çok guzel  :hello2:

sude

evet ben geldım arkadaslar cok sukur gordum bebişlerımı cok ıyı cok saglıklılar kalp atıslarınıda duydum amanın nasıl bısey bu pıt pıt  pıt pıt dıye atıyor cok sukur rabbıme bunlarıda duydum.allahım herkese yasatsın ınsallah bu duyguyu rabbım butun evlar ısteyenlere versın ınsallah
ablamında dedıgı gıbı dusuk rıskımız var ve hıc kalkmamam lazım bolbol yatmam lazım.1ay sonra tekrar gıdıcez ve dıkelım dedı doktorum dusuk rıskını azaltırız dedı.saglıkla alayım kucagıma bebeklerımıde ınsallah razıyım herseye cok sukur allahıma.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Almiş'inAnniş'i

sudecdim gözün aydın canım  :opucuk:
Yüce Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasibetsin  :amin:
Allah her şeyin zamanını iyi bilir, inanıyorum ki diğer ellerini açan kullanını da boş çevirmeyecektir...

TURKUAZ

CANIMMMM çok sevindim,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasib etsin inşallah.dua etmeyi bırakma canım ,bebişlerin için biraz daha sabretmen lazım.hem tadını çıkar,ilgilensin herkes baksınlar sana,yap nazını eşine yapabildiğinn kadar.benim ahtım var olursa inşallah nazlanabildğm kadar nazlanıcam.öptüm canım,kendine çok iyi bak,bide cep telini yanında tutma etkiliyomuş       :love9: :binkybaby: :binkybaby: :love9: :opucuk:


emel..

hadi hayırlısı sude. bak bildim ikizmişşş :love3: canım düşük müşük hiç kafana takma aklına bile getirme. madem bol bol dinleniceksin yattığın yerden onlarla geçireceğin vakitlerin hayalini kur. inanmiicaksın ama psikolojik bi yardım bu kendi kendine. doğumlarını, ilk adımlarını, ilk dişlerini, çat pat konuşmalarını, okula gidişlerini hepsini kendi kafandan bi film gibi geçir. hatta yazı yazmayı seviyorsan yaz. ilerde onlara armağan edebilirsin. yani kısacası güzel gelecekten başka hiçbişey düşünme tatlım. hepinize kucak dolusu sevgiler :love9: :love9: :love9: :binkybaby:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sudecim rüce rabbim ikizlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim haberini alınca artık bol bol dinlenme zamanı en riskli dönem çünkü keyfini çıkar bebeişlerinle bence kalın bir ajanda al ve gün gün yaz neler yaşadığını bana annecim yazmış mesela bazen okur okur ağlarım çok güzel oluyor sende iler de ikizlerine armagan edersin hemde tüm duygularını anlatmış olursun onlara inşallah biri kız biride erkek olur ne benim bir tanıdıgım vardı onunda böyle tüp bebek olmuştu ikiz oldular şimdi 7 yaşındalar bu sene okula başladılar bir görsen çok tatlılar rice rabbim bebişlerini ve seni korusun :amin: :amin:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sevda

Sudecim dikkat et güzelim kendine hayırlısıyla geçirirsin inşallah aylarını bu arada benim bir arkadaşımda da düşük riski vardı alttan 3 dikiş attı dr;u ve hiçbirşey olmadan atlattı hamileliğini...Sen canını sıkma oldumu düzelir bunlar bir bakarsın aylar geçmiş ve iki yaraz kucağında... :opucuk:

emel..

sude gelmeyince bu sayfaya sessiz kalmışş. :wave: nasıllar acaba? sude bizi habersiz bırakma. nasıl bebişlerle aranız bakalım? :binkybaby: :binkybaby: