27 Nisan , 2024, 10:42:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

emel..

SUDECİM YENİDEN HABERLERİNİ OKUMAK NE GÜZEL. HELE Bİ DÜNYAYA GELSİNLERDE ACISINI ÇIKARTIRIZ :occasion5: BEBİŞLERİNE VE GÜZEL ANNELERİNE KUCAK DOLUSU SEVGİLERRRR :love9: :flowers: :love9:

TURKUAZ

AYSEL,EMEL,BUSE, SUDE ARKADAŞLAR İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR,BUNDAN SONRA TAKMIYACAĞIM,VALLAHİ ÖYLE GÜÇ VERİYOSUNUZ Kİ ANLATAMAM,BAZEN BİR KELİME BİLE YETİYO KIZLAR,HABERLEŞMEYE DEVAM....
   SUDECİM HAYIRLISIYLA İKİZLERİMİZİ GÖRÜCEZ İNŞALLAH,BİRAZ DAHA SABIR ,KIPIRDIYOLAR MI CANIM ARTIK HİSSEDİYORSUNDUR ,KENDİNE İYİ BAK CANM TADINI ÇIKAR HER ANIN .İYİ HABERLERİNİ ALMAK ÇOK GÜZEL.
KIZLAR,CANLARIM HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMMM 


tubito

sudecim canım cok sevindim iyi olmanıza allahım insallah hayırlısıyla sağlıklı ve kolay doğum olmasını nasip eder cümlemize.

turkuazcım rahatlamana sevindim inan ki bebesin senin için hayırlı olan uygun zamanı bekliyo merak etme canım ve üzülme kafana takma artık merak etme cok az kaldı bitanem  :flowers:

sena

slm arkadaşlar  :flowers:

turkuazcım üzülme yeniden deneme şansın var nasılsa şimdi olmadıysa bile bir dahaki denemede olacaktır. bende başladım tüp bebek için tedaviye ama benim şansım yok. doktorum çok umutlanmamamı söledi. çünkü yumurtalarım çok az ve onların olgunlaşam ve döllenme ihtimali bile çok düşük ama ben yinede umutluyum belki olacak belkide tedavim yarıda kesilmek zorunda kalacak son şansım ve ben bunu değerlendirmek zorundayım.  :-[

benim için çok dua edin  :amin:
hepinizi çok öpüyorummm.    :opucuk:  :hello:

sevda

Senacım dularımız seninle hayatım.... :amin: :amin:

Sevgili sudecim ve turkuazcım sizlerin adınada çok sevindim ben allah hayırlısını versin sizlere... :amin: :amin:

TURKUAZ

senacım hayırlısıyla olur inşallah ,elinden gelni yapyorsun.Allahım  emeklerinin karşılğnı versin.haktan gelene razı ol,herşey gönlünce olsun


sevda


semra


sude

slm arkadaslar herkese merhabaaaaaaaaaaa :wave:
nasılsınız herkes ıyıdır ınsallah kızlar benı sorarsanız ıyıyım cok sukur.artık bulantı sorunum eskısı kadar degıl ama artık bel agrısı baş agrısı kasık agrısı sıkayetlerım var hele bel agrılarından ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum.ama cok sukur bebiklerımı gordum teyzelerı cok ıyılerdı masallah.okadar hareketlılerkı anlatamam ama ben hıssetmıyorum hareketlerını doktorum 1hafta sonra falan hıssedıceksın dedı cok sevındım.19,haftadayız 20,haftaya 4gunumuz kaldı cok sukur yolu yarıladık yanı.cok dıkkat edıyorum hala yatıyorum yemem bırazcık olsun duzeldı yavas yavas yemeye basladım.
kızlar bebişlerımın cınsıyetını ogrendıkkkkkkkkkk soylıyımmıııııııııııııııııııııı
bır kızım bır oglum olucakmıs cok sukur allahıma ıkı guzellıgıde yasatıcak o kadar mutluyumkı allahıma bınlerce kez sukur.sabrımın mukafatı dıye dusunuyorum allahıma ısyan etmedım hıcbır zaman hep sabrettım dayandım cok sukur allahıma yuzumuzu guldurdu.ınsallah saglıkla kucagıma alırımda mutlulugumuz bozulmaz.allahım ıyı saatte hayırlı satte dogumlar nasıp etsın ınsallah.allahım evlat ısteyen herkese yasatsın bu guzellıgı ınsallah vallahı hergun dua edıyorum allahım kabul eder ınsallah hepınızı opuyorum gene bı ara kacamak yaparım belım cok agrıdı oturmaktan gorusuruz hoscakalın  :hello: :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sevda

Sudecim nekadar güzel yaaa çok sevindim hayatım demek iyisin ama bel ağrılarına ve başın için üzüldüm neyseki yolu yarılamışsın hayatım allaha çok şükür ... :amin:

Bu arada iki güzlliği beraber yaşıycaksın nekadar güzel allah analı babalı büyütür ve sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder güzel allahım ...

Bizi merakta bırakmadığın için teşekkürlerrr sen müsait olunca yazmaya devam et oldumu hayatım çok öpüyorum seni oğluşumu ve kızımı... ;) :opucuk:

emel..

canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin  :amin: bir kız bir de erkek bebek ne güzel bir lütuf değil mi? ama sen bunları hakketmiştin zaten.  :love9: :love9:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

Canım sudem sen bunu çoktan hakkettın zaten canlarım benim ya ne tatlıdır şimdi onlar miniş elleri vardır kendine çok dikkat et canım bol bol dinlen olurmu
ve banada dua et bende tahlılerımı alcam kısmetse cuma günü ve belli olucak bizimde cok heyecanlanıyorum artık aslında alcaktım gecen hafta sonuçları ama malzeme olmadığı için çıkmamış vardır bir hayır diyorum beklıyorum işte hadı optum canım  :wave:


HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

TURKUAZ

 :muzz: :hello2:  canımmmm çok sevindim,çok şanslısın canım ya,çok imrendim sana bak şimdi.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin ,isim düşünüyor musun canım,artık canlandılar,gerçek bebiş oldular, isimlerini koy annesi bebişlerimizin.
   Bir kerede ikisini de aradan çıkarıcan ne güzel,her anın tadını çıkar canım,bol bol cam e çek.İleride izlettirirsin bebişlerine.Allaha emanet olun ,Rabbim korusun 3 ünüzüde.. :flowers: :love9:
   


tubito

canım sudem cok sevindim ne güzel bi haber bu iki güzellik bir arada kolay kolay yasayamaz kimse bu mutlulugu allahım süper yaa   :muzz: :occasion5: :hello2: :hieyt: :flowers:

o kadar sevindimki anlatamam kendimin olsa bu kadar sevinirdim sanırım ben de cinsiyetin ve hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum

agrılar için üzüldüm ama o minicik eller mis kokulu melekler için değer bitanem allah gönlüne göre verdi en sonunda ins. saglıklı ve kolay dogumla kucagına da almayı nasip etsin

sen bu güzellikleri yasamayı hak ettin canım bu mutluluk senin hakkın her zaman yanındayız bizi habersiz bırakma öptüm üçünüzüde  :occasion5: :muzz: :hello2: :hieyt: :flowers: :love9:

sena

canımmmm yaaaa çok sevindim...  :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:

ne kadar büyük bir mutluluk bu böyle hem kız hem erkek ikisi bir arada nasıl sevindim anlatamam.

emeklerine ve sabrına değdi sen en iyisini hakediyorsun. inşaallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın mink yavrularınııı

:occasion5:  :hieyt:   :opucuk: