1 NİSAN SÜRPRİZİİİ

Başlatan gülay t., 01 Nisan , 2009, 15:26:10

« önceki - sonraki »

çikolatalı

kızlar işyerindeyim 5dk kaçamak yapayım dedim kafam şişti ya

gülaycım hiç bir belirtin varmıydı doktora gitmeden önce heraykinden farklı bişeyler hissettinmi  merak ettim , yoksa sadece reglin geçti diyemi gittin

sevdenur

ya gülaycım gerçekten çok sevindim ya.önce okuyunca 1 nisan şakası sandım.ama gerçekmiş.inanki gözlerim doldu.çok sevindim yaaaaaaa.rabbim hamileliğini en güzel şekilde geçirmeni nasip etsin ve hayırlısıyla bebeğine kavuştursun.burda bebek özlemiyle yanıp tutuşan birçok insan var.allah onlarada nasip etsin tez zamanda

AککORTįє

canımmm çook sevindimm yaa  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: Allah bebiş isteyen herkese de bizde nasip etsin inşallahh!! ve bir avazda kurtarsın seniii  :opucuk: sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin bizedee, isteyen herkese de  :amin:


gülay t.

Sevdenurcum, İlknurcum çok teşekkürler. Dualarınıza katılmamak mümkün değil inşallaha mevlam isteyen herkese nasib etsin  ve  bebişsiz ev kalmasın :amin:

çikolatalı


gülay t.

Çikolatalım canım ilk hissettiğim belirti göğüs ağrısıydı. Benim normalde adetime yakın ağrırdı ama bu sefer adetime neredeyse 2 hafta kala başladı. Onun haricinde ara ara kasık ağrısı oldu.

Adetim gecikince gidip yaptırdım sırf merakımdan yoksa ihtimal vermiyordum. Çünkü bu ay ben yumurtladığımı hiç anlamadım.  adetimin son gününde bile kasıklarım ağrıyordu ben de kist oldu diye düşündüm  o yüzden ağrıyordur dedim. Harbiden de o ağrılar kisttenmiş. Hem yumurta kisti varmış hem de hamile kalmışım. Mevlam takdir edince hiçbirşey engel olmuyor demek ki bir kez daha anladım. Seninle bizim yumurtalık yapımız benziyor aynı şekilde adet düzensizliği falan var bende de. Ama klomen yumurtayla ilgili problemleri çözüyor çok şükür senin adına da ben çok umutluyum ve yakında alacağım inşallah güzel haberlerini. :amin:

gülay t.

Ben de tam sana mesaj yazıyordum nasılsın canım

çikolatalı

inşallah canım ya bende buay regli gecikince ve idrar testi negatif çıkınca doktora gittim fakat acayip bişey söyledi

yumurtam çatlamış içine kan dolmuş kist oluşmuş büzüşmüş falan anlamadım ama bir yandanda sevindim çünkü bu ay ilaç kullanmamıştım

en azından yumurtamın geliştiğini anladık sonra söktürücü bir ilaç verdi ama ben yine yoğunluktan kontrol günümü kaçırdım ve bidahaki aya kaldı artık


yine klomen yazdı şansa bırakmayalım diye söktürücü ile ama regli olunca 3 günü kontrole gel kisti atabilecekmisin bakalım öyle başla klomene demişti ben gidemedim  :sad1:

gülay t.

Çok güzel bir gelişme bu demek ki senin de artık yumurtan ilaçsız büyüyebiliyor. Bu ay da devam et canım yumurta takibine emin ol sonuç alırsın bu şekilde. Çünkü bizim adetler düzensiz olduğu için kestiremiyoruz yumurtlama tarihini. En iyisi doktor takibinde yumurtlama dönemini bulmak. Genellikle adetle birlikte atılıyor bu kistler. Sıkma canını sakın.

çikolatalı

sıkmıyorum artık zaten hani hatırlarsan hep işyerinde birlikte çalıştığım bir arkadaştan bahsederdm hiçbir problem gözükmüyor rahim filmi bile çekilde temiz çıktı diye ama geçen kontrole gittiğimizde doktor bir kan tahlili verdi kanında anti sperm antikoru dedikleri bişey varmış  spermleri öldürüyormuş yani bu yüzden olmuyormuş meğer çok üzüldük bakalım 1-kaç ay bağışıklık sistemine baskı uygulamak için kondom kullanacaklar olmazsa aşılama o öyle olunca çok morelim bozuldu birazda o yüzden gitmedim doktora kontrole bu ay kendimi akışına bıraktım arkadaşımada ayıp olur o bu kadar üzülürken ben hala bebiş peşinde koşarsam biraz durulsun bakalım sular

çikolatalı

hadi canım ben kaçtım sana iyi geceler

gülay t.

Canım benim ne kadar iyi niyetlisin doğru düşünmüşsün. İnşallah Rabbim ikinize de tez zamanda ve hayırlısıyla verir.  sana da hayırlı geceler canım . :opucuk:

çikolatalı

amin canım allah cümle isteyenlere sağlıkla nasip etsin  :opucuk:

ceyloşş

gülaycım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımıza artık çok sevindim senin adına  :nazar:

gülay t.

Canım benim çok teşekkür ederim. Durumuna hepimiz çok üzüldük inan. Ama çok şükür ki 1 tane kızın var inşallah 2. side en hayırlı zamanda gelir. Umarım herşey en kısa zamanda normale döner.