28 Nisan , 2024, 08:37:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


1 NİSAN SÜRPRİZİİİ

Başlatan gülay t., 01 Nisan , 2009, 15:26:10

« önceki - sonraki »

TURKUAZ

tebrik ederim gülaycım rabbım tamamına erdırsın .


gülay t.

Selam Lalecim iyim Allah'a şükür herşey yolunda şimdilik inşallah hep böyle devam eder. Eğer dediğin gibi katılım olursa ve katılan herkes okuyup namazını kılarsa olabilir canım. Öbür türlü biliyorsun çok aksaklık oldu ve karıştı işler. Hem başkasının vebalini almış olduk .İnşallah Rabbim kabul etti şüphem yok ama yeniden başlarsak daha sistemli olsun inşallah ve adını yazdıranlar eğer namazını kılıp tespihlerini çekecekse katılsın .Bu şartı en başta belirtelim ki sonradan sorun çıkmasın canım.

gülay t.

Turkuazcım çok sağol canım. İnşallah mevlam hepinizin dualarına en hayırlı zamanda karşılık versin :amin:

efsane

gulay msnye gecermisin canim orda konuslaim
ya keske sekerde olsada bi toplu konusma yapsak msnde bende ole diom kesin okuycam diyenler katilsin okuncaklarida okuruz allah izin verirse

кคг๔єlєภ ♥ ♥

Alıntı yapılan: LALE24 - 04 Nisan , 2009, 21:25:51
gulay msnye gecermisin canim orda konuslaim
ya keske sekerde olsada bi toplu konusma yapsak msnde bende ole diom kesin okuycam diyenler katilsin okuncaklarida okuruz allah izin verirse
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bn kesın okurumdıyorumama hala sızde tık yok:(((((
ıstemıyosunzu galıba okumamı:(((((((( ask olsun


zehraab

gülay tebrik ederim canım, allah kucağına lamayıda nasip eder inşallah.sağlıklı bi hamilelik süreci geçirmeni dilerim.
hüzün olgunlaştırır............. kaybetmek sabrı öğretir...................

bez bebek

gülaycım yaaa çok sevindim allahım ne kadar yücesin gülaycığımızıda bu süprizle mutlu ettin inş.beni ve tüm arkadaşalrımıda mutlu edersin bende duaya kattılırım canlarım şimdiden evet yaparım gülay çok şaşırdım ve senin adına çok mutlu oldum.artık sağlıklı sıhattli eline almayı nasip etsin talıkm çok mutlu oldum.senin desteğini her zaman görmek isterim.kendine ve bebeğine dikkat et ve yorma öpüldün. :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

gülay t.

Bez Bebek ve Zehraabcım canlarım çok sağolun İnşallah Rabbim bu sefer bana bağışlar bebişimi :amin:

кคг๔єlєภ ♥ ♥

gulay cım nasılsın bebısın nasıl canım....


Angel

Gulaycim hayirli olsun canim cok sevindim surekli yazdiklarini okuyordum senin ve senin durumda olan arkadaslarimiza   hep dua ediyordum  hayirli bir evlat olurinsallah  saglikli sekilde hamileligin surer ve hayirlisiyla dunyaya getirirsin yavrunu   :amin:   :opucuk: 

betüs26

bende katılırım allah nasip ederse ne zaman başlıycaz zaten benim hergün aklımda çok rahatsızım yapıcam dedim hala başlamadım ya bir an önce yapmak istiyorum

gülay t.

Çok teşekkürler Angel arkadaşım. Amiin canım tüm dualarına. İnşallah canım herşey çok daha güzel olur hem benim için hem de tüm isteyen arkadaşlar için. :amin:

gülay t.

Sağol Kardelencim ben iyim çok şükür bebişte iyidir inşallah. Ama şunu anladım çok gergin bir bekleyişmiş bu. İnsan herşeyi düşünüyor tabi. Daha kalp atışlarını görmediğim için her an tetikteyim. Yani yorucu bir dönemmiş. Gerçi sonu güzel olsun da razıyız hepimiz beklemeye ama öyle test sonucunu almakla bitmiyormuş herşey. Tersine yeni başlıyor pekçok şey. Rabbim hepimize sabır versin.

çikolatalı

ayyyyy gülaycım daha şimdi msnde şekerden öğrendim hamiş olduğunu çok sevindim senin adına allah banada tüm isteyen arkadaşlarada nasip etsin

haftada 1 ancak gelebilir oldum foruma herşeyden geç haberim oluyo şekerde olmasa benim forumdan haberim olmayacak 

herşey yolunda gide inş. canım  :hello2:

gülay t.

Çikolatalım benim sağol birtanem. İnşallah canım dediğin gibi herşey yolunda gider. Sık sık uğra özledik vallahi. Allah'ım inşallah hepinize yaşatsın annelik ve hamilelik duygusunu. :amin:

Bu arada Destinaden haberi olan var mı arkadaşlar bayağıdır yok. İnşallah öenmli birşey yoktur.