1 NİSAN SÜRPRİZİİİ

Başlatan gülay t., 01 Nisan , 2009, 15:26:10

« önceki - sonraki »

HATDEV22

katyusa bende meraklandım inşşah öyledi bebiş yoldadır ama allah hayırlısını iste kucağına almayıda nasip etsin düşünce çok üzülüyorsun çünkü bu arada sen hiç üzülme daha yeni başlamışsın olmasa bile bizim bir tanıdğın doktor demiş sitresten olmuyo diye bence düşünme senin için çok erken 1 yıl oldu ben deniyeli olmuyor diğerinde 2 kere ilişkide oldu şimdi olmuyor nasip kısmet kucağa almak önemli olan sakın olmazsa sıkma canını yarın yaz bize
bebiş istiyorum allahın iziniye

KATYUSA

TAMAM CANIM YAZARIM TABİ HASTALANMAZSAM SANKİ HASTALANACAK GİBİYİM 15 DK DA BİR GİDİYORUM WC YEE GELDİ DİYEEE BU GECE SOR UYURUM TAKMADAN OLMUYO İŞTE
EŞİM BENDEN ÇOK İSTİYO BENİM ZORUMLA BUNCA ZAMAN KORUNDUK O HEP İSTEDİ ŞİMDİ OLMAZSAKENDİMİ SUÇLAMAKTAN KORKUYORUM HEKES BEBEK BEKLİYOOO HER TELEFONDA SORUYORLAR EŞİMDE DAHA DÜŞÜNMÜYORUZ DİYO AMA SEZİYORUM ÇOK İSTİYOO BUGÜNDE ONUN ZORUYLA İDRAR TESTİ YAPTIM AMA HEVESLENMEK İSTEMİYORUM KANDA ÇIKMADI ÇÜNKÜÜ İNŞ ALLAH YÜZÜMÜZE HGÜLER SAĞLIKLA HAMİLE KALIR KUCAĞIMIZA ALIRIZ HERŞEYİN HAYIRLSISI TABİKİDE AMA İŞTE BU MERAK ÇOK KÖTÜ BİRŞEYYY İÇİNDEN ATAMIYO İNSAN

mavis.deryam

gulaycim coookkkk sevindim senin adina ya ayyyy allah anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip eylesim darais diger arkadaslarimiza ins dualarimiz sizlerle canim  :nazar:  ay nisan 1 de  ne guzel haber ya esin saka zannettimi ya ne dedi  :icon_scratch: :occasion5:

2009

tebrikler Gülay  :muzz: allah hayırlı uğurlu etsin ins  :hello2:

BEYAZ_KELEBEK

Alıntı yapılan: gülay t. - 01 Nisan , 2009, 15:26:10
Arkadaşlar 2 gün önce kan testi yapmıştım sonuç pozitifti bugün de doktora gittim ve keseyi gördük. Henüz çok küçük ama varmış bebek, çok güzeldi keseyi görmek ben ilk kez gördüm Rabbim hepinize nasib etsin . Ve kazasız belasız sonuna kadar gitmeyi bana da nasib etsin bu sefer inşallah. Bu sitedeki duaların etkisi inkar edilemez dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bir gün buraya bu cümleleri yazacağım aklıma gelmezdi şükürler olsun Rabbime.


canım çok sevindim ya gerçekten nisan süprizi olmuş :muzz: :muzz:
.hayırlı olsun.kendine dikkat canım.

°♥ღ♥°ღD£nİz°ღ♥ღ°

senin adına cok sevindim yhaa bi hamiş daha eklendi  :muzz:  :muzz: darısı basımaaaaa  :amin:  :hello2:
 

Suskunluğum Asaletimdendir..!!

pinar79

tebrikler canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. çok güzel ve çok şaşırtıcı bir duygu demi :hello2: :hello2:

gülay t.


(GÜLASYCIM SENİNDE ADET GÜNÜN GEÇİNCE YADA GELMEYE YAKIN AĞRI OLMUŞMUYDU SANKİ HASTALANACAK BGİBİ OLDUNMUUU BEN HASTALANACAKMIYIM ACABNA SİZCEEEE )


Katyusacım benim adete yakın hafif kasık ağrılarım oldu ama bendeki en erken belirti göğüs ağrısıydı. Adetime 15 gün kala ağrımaya başladılar normalde adete birkaç gün kala ağrır bazen hiç ağrımaz. Onun haricinde ciddi bir belirtim yoktu canım.

gülay t.

(gulaycim coookkkk sevindim senin adina ya ayyyy allah anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip eylesim darais diger arkadaslarimiza ins dualarimiz sizlerle canim  :nazar:  ay nisan 1 de  ne guzel haber ya esin saka zannettimi ya ne dedi  :icon_scratch: :occasion5:)


Mavişçim canım çok teşekkürler. Eşimle birlikte gittik doktora bugün, pek sürpriz olmadı ama kan testi sonucunu verdiğimde şaşırdı bayağı. Ona başka yerden bir zarf gelmiş gibi verdim test sonucunu o da ciddi ciddi açtı şaşırdı bayağı hakikaten bana mı gönderdiler bunu diyor :k06: Biraz şaşkın ve şokta sanırım biraz da tedirgin. birşey olmasından korkuyor. Ama inşallah bu sfer Rabbim bize bağışlar bebişi :amin:  Ben daha önce düşük yaptım da o yüzden.

gülay t.

Mervecim, Denizcim, Pınarcım ve Beyaz Kelebekcim çook sağolun arkadaşlar. Gerçekten güzel bir duygu ve benim için hakikaten sürpriz oldu. Ben geçen ay ilaç kullanmıştım ama doktorun verdiği iğneyi bulamamıştım. Bu yüzden de canım sıkılmıştı çünkü piyasada yoktu artık. Bu ay yumurtlama olmadı sanıyordum ama demek ki bazen hiç belirti vermeyebiliyor.

Ve çok şükür Rabbim direk verdi bebişi ilaç kullanmadım bu ay hiç. Ama etkisi oldu mu bilmiyorum size de yazayım. Ben bu ay hemen hemen yumurtanın büyüme döneminde incir suyu içtim bir süre. Saracoğlunun incir kürü gibi yapmadım gerçi ben kan yapsın diye inciri kaynatıp sürahiye doldurdum ve bitene kadar içtim Belki onun da faydası olmuştur. Ne zaman başladım ne zaman bitti hiç hatırlamıyorum çünkü benim amacım kan yapmasını sağlamaktı. İncir kürünün faydası çokmuş ama Saracoğlunun sitesinden bakıp uygulayabilirsiniz arkadaşlar tadı da güzel. :k06:

melek_pelin

canım çooooooooooooook sevindim inşallah sağsalim kucağına almayı nasip eder Allahım  :amin:

gülay t.

Melekcim çook sağol canım. Bir şey itiraf edeyim senin, Ceyloşun ve diğer bir arkadaşın daha (ismini unutttum canım ya kusura bakma) üzüldüğü bu  günlerde  bu haberi yazmayı çok düşündüm. Hatta Şekerkızla çok didiştik bu konuda. Ben yazmayayım dedim belki üzerim fark etmeden ama şekercim sağolsun yaz sevincini paylaşırsın dedi. Bilemedim vallahi yazdım sonunda ama gerçekten böyle bir şeye sebep olmak istemem hiç Çünkü yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. İnşallah acınızı hatırlatmamışımdır. Ve yine inşallah en hayırlı zamanda sizlerin de güzel haberlerinizi alırız. :amin:

aysenur83

gülaycım belinde falanda ağrı oldumu benim bu ay belim çok ağrıdıda

sedefsahin

gulaycım allah hayılı ugurlu etsın saglıklı ve hayırlı evlat olur ıns
merhabalar

swen

gülaycım çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlere  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
bebeğim geliyor