Saraçoğlu'ndan Yumurta Sayısını Artırmak ve Yumurta Çatlatmak İçin Kürler

Başlatan akrep79, 19 Aralık , 2008, 14:55:39

« önceki - sonraki »

akrep79


Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.


:muzz:  :muzz:  :hieyt:  :hieyt:  :muzz:  :muzz:


Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:


Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.



Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.


Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.


KIZLAR DENEMEKTE FAYDA VAR NE DERSİNİZ ?

akrep79

arkadaşlar ben soğanı deniycem çünkü bende çikolata kistleri var işe yararsa size haber vericem, ama okuduğum yorumlara göre işe yarıyomuş kullananlar baya memnun haberiniz olsun.

pinar79

teşekkürederim canım bende de küçük 1tane myom var deniycen inşallah işe yarar bu akşamdan başlıycam

akrep79

bişey değil pınarcım azda olsa faydam dokunursa ne mutlu bana ben çok çektim kimse çekmesin inşaallah.

sibel28

sağol canım bende üşüttüm sanıyorum kasıklarımda agrı var.ocaga koydum şimdi kaynasın içeyim.

akrep79


sabr

kızlar sakın soğanla inciri bir arada kullanmayın.
ben ullandım o ay yumurta gelişmedi. Soğanın söktğrğcğ etkisi var ilatihapı vb şeyleri atyor polikistiği tedavi ediyor adetten ö10 günce 4, 5 ay kullanıncan polikistik overin azalacak yada bicek sonra incir kürünü devam edicen

pinar79

bende küçük 1 myom var bende 2 gündür soğan kürünü uyguluyorum gerçekten etkisini göstermeye başladı akıntım oluyor ve sık tuvalete çıkıyorum.içerken gerçekten zor geliyor ama ilaç niyetine içince oluyo işte.

akrep79

sabr teşekkür ederim uyardığın için kızlar dikkate alalım lütfen

pinar79

kızlar ben bu kürü 2 gündür uyguluyorum akıntılarım başladı ve pembe renkte çok az bir sıvı geldi neden olabilir

çikolatalı

aaaaaaaaaaa evet bunu annemde söyledi  hatta kardeşim denemiş ve akıntısı falan kalmamış bende deneyeceğim ama soğan yemiyorum suyunu içebilecekmiyim dersiniz  :hungry:

pinar79

bi ara bırakmayı düşündüm ama yine devam...etkisi olduğuna inanıyorum.tek korkum adetim erken gelir mi? bilsi olan varsa lütfen paylaşsın.

sabr

Kızlar etkisi olduğu kesin . Ama bu polikistik overi miyom ve kistleri tedavi ettiği için çocuk olmaya ardımcı ama çoxuk olmasını istediğin ay değil. Önce tedavi için gerekli bunlar.
bakın sitesinden ekliyorum.
Soru »
merhaba doktor bey ben 21 yasındayım polikistik over sendromu var. ilk adet zamanımdan beri sürekli düzensiz adet oluyorum ve tüylenme sorunum var.ilaçlar kullandıgımda iyi ama bırakınca bi faydası yok .

   
Cevabı » Gizle

15 gün Soğan kürünü uygulayınız. Daha sonraki 4-5 adet dönemi, adetinize 10 gün kala 10 gün soğan kürü uygulamanızı öneririm.Sağlığınız daim olsun.

tedavi için tamamen bitiyor veya azalıyormuş polikistik over.


Soru »
Hocam öncelikle size çok teşekkür etmek istiyorum.Ben 29 yaşındayım ve yaklaşık bir yıldan fazladır hastalanamıyordum,defalarca doktora gittim ilaçlar sayesinde arada bir hastalanıyordum ama sizin soğan suyu kürünüz sayesinde hiç ilaç kullanmadan bu ay hastalandım.Acaba bu kürü tekrar kullanmamım bir sakıncası varmıdır,eğer yanıtlayabilseniz çok sevinirim.Tekrar çok teşekkür ederim hocam.Saygılar.

   
Cevabı » Gizle

Soğan kürünü tekrarlamanızda büyük fayda vardır. 4-5 adet dönemi adetinize 10 gün kala 10 gün soğan kürü uygulamanıızı tavsiye ederim. Sağlığınız daim olsun.


bakın söktürücü etkisi var

sabr

Soru »
selamun aleykum hocam bu benim size 4 uncu email im ama bir turlu cevap alamadim hocam ben 25 yasindayim 8 aylik evliyim benim uzun yillardir adet duzensizligim var bundan 2 ay once doktorra gttim tahlil ve ultrason sonuclarinda PCO oldugu soylendi sizin onermis oldugunuz sogan kurunu ilk 15 gun uyguladim simdi ikinci adetime 10 kala tekrar basladim altinci gun adet gordum benim size sorum su bu kuru ne kadar zaman uygulamam gerekiyor ve bu uygulama dan sonra duzenli adet gorurmuyum yoksa baska bir kurmu uygulamam gerekiyor ve hamilelik kurunu bu kurden ne kadar zaman sonra uygulamak gerekiyor hocam lutfen bu defa cevap yazin ellerinizden operim Allah yar ve yardimciniz olsun Hollanda dan Esra

   
Cevabı » Gizle

Adet gününüze 10 gün kala, soğan kürünü 10 gün uygulayınız. Onar günlük kürü 4-5 adet dönemi öncesi uygulayınız.  Eğer adetiniz düzenli değil ise, siz düzenli olarak her ay, 10 gün soğan kürünü 4-5  ay uygulayınız.


sabr

Soru »
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü aynı zamanda yapmamızın bir sakıncası var mı? İki kürüde sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce içmemiz uygun olurmu? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar

   
Cevabı » Gizle

Kesinlikle soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. Önce, soğan kürünü sonra incir kürünü uygulamak gerekir

kızlar incir de yumurta olgunlaştırıcı çatlması için birde içine havuç katıyorsunuz. Bunu adetinzle içiyorsunuz.