Bebeklerin Uyku Düzeni

Başlatan rannac, 19 Nisan , 2007, 11:47:55

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

Omerin annesi,

Inan bizde ayni dertlerden muzdaribiz yaklasik 1 aydir  aslinda bizim ilk ayimiz hic uyumadan gecti desem yeridir cok gazliydik hemde oyle boyle degil  ::)  cok sukur atlattik dedim bu ay yine basladi  her saat basi uyanip  en az 10 dakika gaz cikartma seansindan sonra uykuya dalma seansiyla gecemis   devam ediyordu  ..

sanirim sen Tr desin  orada bir bitkisel gaz ilaci cikmis belki kulanmissinizdi kullanmadiysaniz denemenizi tavsiye ederim "BABULINE" ben siparis ettim geleek  insallah care olur diyorum.. birde dun gece  havlu isitip ayaklarina ve karnina koydum sanirim gazini cozdu  sabaha kadar uyuduk cok sukur  :nazar: :nazar: :nazar:  sende bir dene istersen  sik sik isitip havlusunu karnina ve ayklarina koy  bakalim faydasi olacakmi sizede  ;)



ღ°cerenay.♥.

ilahi buse ,millet yurttışından gaz ilacı getirtiyor , sende türkiyeden :k06: biz mylicon kullanmıştık iyiydi , bide adı neydi unuttum , nurse ile bişeydi,oda iyi gibiydi :)

-Butterfly-

Alıntı yapılan: cerenay - 13 Şubat , 2008, 01:52:16
ilahi buse ,millet yurttışından gaz ilacı getirtiyor , sende türkiyeden :k06: biz mylicon kullanmıştık iyiydi , bide adı neydi unuttum , nurse ile bişeydi,oda iyi gibiydi :)

Aslihancim burda dr. lar ilaca karsi bebeklere  veya cocuklara mumkun mertebe ilactan ve bu tarz yardimci madellerden kaciniyorlar dolayisiyla burda bulmak guc bizim burda kullandigimiz bir tane var sadece o oneriliyor zaten  fakat oda care olmuyor gazini cikartsa bile iceride yinede surekli bir  birikim oluyor artik denemedik hic bir sey birakmadim desem yeridir  kurtulduk bitti bitiyor derken surekli yeniliyor bu gaz kendini yeni versiyonlariyla karsimiza cikiyor  :smileinbox: :k02: ama haklisin insanlar buradan  alir biz ise TR den getirtme cabalarindayiz  :k06:



ღ°cerenay.♥.

bizim aldığımızda burdaki amerikalıların kullandığı bir ilaçtı ,ilaç derken, doğaldı ...
ama sonuçta ne yaparsan yap o gaz oluyor , kesin çaresi yok..
belkide iyi bişeydir gaz, organlar gelişiyodur falan nr biliimm :k06:

sevda

Biz ilk önce gaz için zinco ardından artınca sapsimplex sonrada büyüyüncede nurse harveys kullandık şimdi şükür kendisi hallediyor ama gerçekten gaz çok zor ve sıkıntılı arkadaşlar allah yardımcınız olsun... :amin:

Bu arada ömerin annesi hoşgeldin aramıza ömer kaç aylık annesi.. ;)

nagihan

belkide geceleri uyanmasının sebebi gaz değildir arkadaşlar
nazda iki saatte bir uyanırdı biberon maması ile beslerdim
dr. teyzemiz gece muhallebisi önerdi. bir ay ben gece muhallebisi kullandım
muhallebi karnını tok tuttuğu için gece uykuları düzene girdi
uykusu düzelince gece muhallebisini kestim.
şimdi yatarken biberon maması veriyorum
uyanrsa eğer gece tekrardan biberon maması
uyanmaz ise sabah kalktığımızda kahvaltımızı yapıyoruz


mavili

arkadaşlar ben çok zor bir durumdayım kızım 9 aylık ama gece 12 den aşagı uyumuyor sabah da 6 da uyanıyor 6.30 da bile kalktıgı çok nadirdir

bu kadar erken uyandıgı için günü bitiremiyorum çok yoruluyorum ve uykusuz kalıyorum gün içinde 2 kere uyuyor 1 saat lik

ama o sabah erken uyanması yokmu tüm sabrım tükeniyor çogu kez sabah bacaklarımtitreyerek uyanıyorum yorgunluktan bana bir akıl verin ne yapabilirim bu düzen böyle sürerse fazla dayanamayacagım

odası çok aydınlık degil ses de yok ama anlamdım niye bu kadar erken uyanıyor
kalkar kalkmaz aglıyor oturmaya çalışıp daha uyumayacagım kalkmak istiyorum der gibi



aşkitom

çok geç yatıyormuş kızın.gece olunca 8-9 gibi odasına götürüp beşiğinde hafif sallasanda mı uyumuyor..?
benim kızlar akşam 7,30--8,30 arası uyuyor ve sabah 5,30-6,30 arası uyanıyorlar. sonra 8 gibi tekrar uyuyorlar..
gerçekten çok zor canım yaa..uyku düzeni olşturmaya çalışsan olmuyormu??
doğduğundan beri mi böyle uykusu..?
allahım sabır versin ne diyeyim..


NEFES ALDIĞIM SÜRECE SİZİNLEYİM CANIM KIZLARIM

bennem

benim oğlumda 6 aydan sonra saat 1e kadar bile uyumadığı oluyodu ama sabah 10 buçuk 11e kadar uyuyodu..gündüzde 2 kere 1er saat uyuyodu..10ununcu ayından sonra değişti artık akşam saat 11de uyuyo sabah 11e kadar..bebeğinin gaz sorunu varmı rahatsız olduğu için uyumuyo olabilir...veya diş sıkıntısı olabilir.hep gece çoğalır böyle hastalıklarya...bi süre sonra düzene giriyo...sabır göstermek lazım..allah sabırlar versin sana canım..
n.nihan

handan

selmacım bi terslik var.
gece açlık, susuzluk ve kaka gaz gibi sorunları yoksa uyuması lazım.  :icon_scratch:
yada gündüz çok uyuyordur ve uykusu yetiyordur.  :-\
yada sabah 6 da evde uynana biri olunca onun uyandığını farkedip uyanıyordur  :dontknow:

gece 12 ye kadar ayakta kalması demek uykusu olmadığını gösteriyor. yani öğlen çok uyumuş  :-\

gündüz 2 saat bilemedin 3 saat uyku ona yeter. 2 parça halinde.
1 er yada en fazla 1.5 saat uyduktan sonra uyandır öğlenleri.

bi sorun var canım  :icon_thumright:


öykü eloş kadarken de şimdide aynı oranda uyuyor.
gece 11 de yatar sabah 7.30 da kalkar. öğlenleri de 1.5 saatten 2 kere uyur.
akşam 6 dan sonra uyutma sakın.
akşam 6 ya kadar 2. uykusunu uyumuş olsun  :icon_thumright:

ama eloşun düzeni hep böyle değilse eğer dişte bi süre uykusunu etkiler  :icon_thumright:

ha bi de idrarda sorun varsa da çiş yaparken uyanır, uyuyamaz rahat  :icon_thumright:

macirema

merhaba,acıkıyor olabilir,gece arasında öğün ver uyanmadan ben süt sağıp veriyorum biberonla benimkide sekiz aylık uyanmasına izin vermeden bi bibereon süt içittiriyorum 9:30a kadar uyuyor gece 10:30da uyuyor sabah 9-9:30da uyanıyor.
bu arada bazı bebek bezleri emilimi aza olduğu için idrarı rahatsız ediyor olabilir.ben gece için olan primadan kullanıyorum.
kolay gelsin....

ecrin merzam

selmacım yaaa ahh ahh bennde aynı dertten muzdariptim ama şurda 2 haftadır felan akşam 9 10 gibi uyuyor sabah 7 8 arası uyanıp 1 saat sonra tekarar yatıyor günde 3 kez felan uyuyor çok şükür 1buçuk saat kadar
ama bu düzen yeni oturdu bizimkide böyşleydi gece 12 felan sabah 6 7 acelesi varmış gibi gece 5 6 kezde uyanıyordu  :cildir: :cildir: :cildir:

düzene oturacak emin ol eloş için çok zor bir dönem sizden çok taşınma olayından o etkilendi belki farkında değilsiniz ama bebekler bu tür olaylardan daha çok etkilenirler yer değişikliği oda bile farkedecektir onun için hele diler o tam bir kabusss

Allahım yar ve yardımcın olsun canım azıcık sabır  :opucuk: :opucuk:

aynur

bence haline şükret. benim biri 2 yaşında biri 3,5 aylık 2 kızım var. büyük kızım gece11 de yatar sabah saat 8 de ayaktadır. gece  en az 2 biberon süt içer ve hep ağlayarak uyanır. küçük kızımsa en az 12 de ve kucakta gezdirirken uyur. gece 3 kez emmeye kalkar. sabah ablasının zoruyla 9 da kalkar. gündüz ise asla ikisi aynı anda uyumazlar. derdine derman birşeyler yazmadım ama bende biraz dertleşmek istedim . :honk:

mavili

canım senin işinde zormuş benim kızım öyle 12 de gece yatınca sabaha dek uyanmadan uyusa razıyım ama en az 3 kez de uyanıyor süt için birde saga sola dönerken sürekli aglayarak dönüyor her seferinde kalkıp onu düzeltip yatıyorum felan sabah dek kalk yat kalk yat bir bakıyorum 6 olmuş kalkıyoruz işte



handan

Alıntı yapılan: mavili - 13 Mayıs , 2009, 21:49:00
canım senin işinde zormuş benim kızım öyle 12 de gece yatınca sabaha dek uyanmadan uyusa razıyım ama en az 3 kez de uyanıyor süt için birde saga sola dönerken sürekli aglayarak dönüyor her seferinde kalkıp onu düzeltip yatıyorum felan sabah dek kalk yat kalk yat bir bakıyorum 6 olmuş kalkıyoruz işte

selmacım aralarda su vermeyi denesen  :icon_scratch:
bi de öyküyü bizim ortamızda yatırıyorum son bir aydır gece hiç uyanmıyor artık.
fazla kıpırdanırsa su veriyorum hemen dalıyo uykuya  :icon_thumright:
ortanızda yatır bakalım bi gece farkedecek mi? bende çoooook farketti.