28 Nisan , 2024, 20:08:55

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Oğluşum, Tosun Paşam, Ahmet Taham

Başlatan guguş, 12 Nisan , 2007, 13:29:12

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

merhaba sevilay,

Oluna en kocamanindan :nazar:bir masallahh cok  guzel bir bebek.Siz bizden 9 gun once  dogmussunuz allah anali vede babali buyutsun..

sutunun gelmesi nekadar guzel benim sutum 3 aylikken kesildi su anda varla yok arasi bebek emdigi surece anne ile arasinda asilmaz bir bag olusuyor  sanirim ama ben oglumu hic yatagima almadim hep kendi  yataginda yatti simdi  ise 1.5 aydir odasinda tek basina yatiyor.aglama meselesine gelince bende o asamalardan gectim ama sonradan anladimki meger bebegim doymuyormus doymadigi icinde cok sik uyaniyormus doymaya basladigi gunden itibaren uykusu bolunmeden deliksiz uyumaya basladi...

regli ise tam bir kaous kisiye gore degisiyor bazilarinda sut koruyor bazilarinda uzunca bir sure regli olmaya biliyor canini sikma derim bu konularla bunlar tamamen senin vucut fonksuyonlarinla alakali seyler..benim sutum erken gittigi icin  ben 3. ayimda regli oldum oldugumdada inanilmaz uzulmustum, sen su anda butun benliginle bebegine aitsin sadece bunu dusun...

guzel tosununu kocaman opuyorum :opucuk:

senide tebrik ediyorum :flowers: :flowers:



sevda

MERHABALAR SEVİLAY....

Allah analı babalı büyütsün güzelim maşşallah.. :nazar: güzelim bende doğumdan 4 ay sonra adet oldum ve busenin dediği gibi kişiden kişiye değişiyor benim arkadaşım 12 aylıkken oldu mesela ama sen korunmana devam et bu arada emmesine çok sevindim bende 1 sene verenlerdenim inşallah sende uzun uzun emdirirsin bebeğini.... :amin:

duru boncuk

merhaba sevilay allahh analı babalı büyütsün ahmet paşayı çok sevimli beşey benim kızımda 22 haziranda doğdu ve bende henüz adet olmadım bu değişen bi durum kimi hemen oluyo kimide 1 yıl olmayabiliyo :icon_thumright:emmesinede çok sevindim çünkü bende emziremeyenlerdenim sadece 3 ay mama takviyesiyle emzirebildim ve bende hiç yatağıma almadım kızımı

Almiş'inAnniş'i

çok tatlı olmuş oüluşun  :opucuk: :nazar:
ben 7 ay oldu doğum yapalı hala regl olmadım.
annem de 10. ayında iğne ile olurmuş hep
2 sene bile regl olmayanlar varmış  :icon_thumright:

duru boncuk


guguş

arkadaşlar oğluşum kocaman oldu rahatça kendi başına oturuyo. o kadar büyüdüki 6,5 aylık kocaman bir oğlancık oldu.bayramda çok hastalandı ishal oldu ve bizi çok korkuttu ama şimdi iyi. ama çok hareketli hızına yetişmekte zorlanıyorum doğrusu neyse bir ara resmini de koyucam bebişlerinizi öpüyorum :opucuk:

-Butterfly-

Gecmis olsun  acil sifalar diliyorum yavruna .. Demek artik tek basina otura biliyor  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: haklisin zamane cocuklarina yetismek ne mumkun  cok cabuk buyuyorlar onlarin hizina bir sekilde biizm yetismemiz gerek ..Opuyorum siziler :opucuk:



sevda

Canım yaa çok geçmiş olsun allah sağlık ve sıhhat versinnn resim ekle tabiki bu yaramazdan bizi mahrum etme.... ;) :opucuk:

pelinim

Geçmiş olsun canım oğluna..Allah beterinden saklasın.Maşallah oturuyor artık demek. :nazar:


duru boncuk

canım çok geçmiş olsun oğluna  :amin:oğlun haziran doğumlumu canım maşşallah bu zamane çocukları gerçekten çok hareketli oluyolar onlara yetişmek için çok çaba sarfetmemiz gerekecek :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Şeymanurr

bu bölüme yeni uğruyorum bizde sayfa açtık bekleriz.ilklerle dolsun sayfanız...güzel dostlukara :opucuk:
blogumuz hergün güncelleniyor beklıyoruz(yorumda yazın ama)
http://keremsalih.blogcu.com/


[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/100

guguş

oğluşum ilk dişini çıkardı bile arkadaşlar . yaramaz iki gündür uyumuyo gündüzleri. bikaç resim koyuyorum. başıda bandana olanı biraz önce çektik.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

guguş

ayrıca sayfamıza herkesi bekliyoruz

[eklenti yönetici tarafından silindi]

duru boncuk

maşallah tosun paşaya  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:demek ilk dişiniz çıktı canım hadi gözün aydın resimlerin hepsi birbirinden güzel sevilay allah korusun paşamı  :amin:

canım biz sayfanıza geliyoruzda siz yoksunuz ortalarda çok ihmal ediyosun sayfanızı olmuyo böyleeeee   paşayı ve seni öpüyoruz canım :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sevda

Yaa bu nekadar güzel bişey böyle nekadar cana yakın ve sempatik bir bebeğin var güzelim allah nazarlardan saklasın ve yeni incileriniz hayırlı olsun bitanem... ;) :opucuk: