27 Nisan , 2024, 19:10:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


çok üzgünüm boşanıyoruz:(

Başlatan DENİZGÖZLÜM81, 01 Ekim , 2012, 13:16:53

« önceki - sonraki »

burcum

ne diyeyim havvacım ALLAH hakkınızda hayırlısı neyse onu versin :amin:

suzannn

KALDIRILACAK ŞEY DEĞİL ÇOK ZOR RABBİM YARDIM ETSİN

°•.ℓανιηуα.•°

havva seni yermek ya da akıl vermek haddime değil.

ama madem konuyu açtın,düşüncemi söyleyeyim:

bence yaptığın yenilir yutulur cinsten bişiy değil... eşin de böyle düşünüyorur eminim. seni affetse bile bu olanları asla unutmayacak. her defasında dile getirecek sana güvenmeyecek. yani arkadaşım sizin evliliğiniz temelden sarsıldı.

eşim 6 ay askere gitmişti. onun yokluğunda her gece ağlardım.. nişanlıydık o zaman. ama değil başka bi erkeğe aşık olmak başımı kaldırıp bi erkeğin tırnağının ucuna bile bakmadım... onun özlemini taşıdım içimde. senin başkasına aşık olduğunu sanman bile senin eşine yeterince bağlı olmadığını gösterir.

hazır çocuk yokken boşanın bence.



muhribe

bi koltukta iki karpuz tasinmaz

allah esine sabir ve unutma gucu versin

kimseye yasatmasin

destina06

01 Ekim , 2012, 14:39:10 #34 Son düzenlenme: 01 Ekim , 2012, 14:41:41 destina06
Kızlar burda arkadaşların başına gelen daha kötü olaylarda biile kimseye boşanın diye yorum yapılmadı.İnsanız ve herkesin başına bu tür şeyler gelebilir.Biz bile kendi içimizde erkeğin yaptığına daha affedilir kadın yaptığını zannedince de vurun boynunu diyoruz.Biz kandınlar olarak sanırım aldatılmayı hak ediyoruz :laughing7: :laughing7: çünkü onlar yapınca daha affedilesi oluyor.
Allah hakkınızda hayırlısını versin Havvacım :amin: Demem o ki her iki taraflıda yapılmaması gereken bir durum.Evliliğinizi devam ettirme kararı eşinle senin halletmen gereken bir durum..Gerekirse atla git yanına ve durumu izah et.Kurtarılacak bir şey varsa şansını dene

°•.ℓανιηуα.•°

şulecim sanırım benim yorumum için konuştun canım  :opucuk:

bu durumu ister erkek yapsın ister kadın yapsın evliliği temelden sarsar ki.

güven sarsılır...

onların arasında da bi güven kaybı oluştur bi kere. türk erkekleri biliyorsunuz ki bu konularda biraz daha kazaktır. kadın nasıl affedemez unutamazsa erkek bizim toplumumzda hiç unutamaz. her daim başına kalkar.

güvenin sarsıldığı evlilik de tıpkı fırtınaya dayanamayan alabora olan gemiler gibi yok olmaya mahkumdur...



muhribe

kendi adina konustugunu varsayiyorum cunku ben aldatmayi hak olarak gormuyorum. dolayisiyla kimse hak etmez bunu..

havva daha oncelerde esinin farkli sitelerde arkadasliklar yaptigindan bahsetmisti.

o zaman da esine kizip havvaya destek olnustuk.

kadin ya da erkek. aldatmak her haliyle cirkin.

destina06

öznürcum genel yazdım canım açıkca olmasa da hemen herkes aynı görüşte sanırım.Eşim yapıyor diye yazmış olsaydı önce bi çok kişi sen öyle sanmışsındır şöeyle de olamaz mı gibi yorumlar olacak daha sonra hepimiz eşine kızacaktık.Ama biz barıştık dediğinde kimse yadırgamayacaktı çünkü o erkek yapar.

Ben de kesinlikle her iki taraf için de iyi bir şey olduğunu söylemiyorum kesinlikle her iki taraf yapınca da evliliğe ağır darbeler indirilir ama sanki toplumdaki genel tutum erkeğinki daha affedilesi.Belki düzeltirler çünkü ben havva bebek sahibi olmak için uğraşıyordu insan sevmediği birinden çocuk yapmak istemez heralde :dontknow:

muhribe

allah hayirlisini versin  :amin:

kadina da erkege de zor


nazlıyarim

canım eşini bekle iyi bir evlilik terapistine gidin.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

aşkitoom

cnm benim burda sana söyleyeceğim şu; kadın olarak yaptığın çok büyük bi hata,bir erkeğin kaldıramayacağı bir durum.
erkek aldatsada kötü, ama sonuçta erkek.o kötü görünmez,ama kadın namus demektir.sen hem kocandan cocuğun olsun istiyon,hem başka adama aşık olmuşun nasıl oluyor :icon_scratch: bir insan gerçekten kocasından memnunsa ve çok seviyorsa bunu yapmaz,senin yapacağın kocanla konuş,ama konuşsanda barışsanızda o bunu unutmaz.kendini onun yerine koy,sen unutur muydun?sonuçta güveni sarsıldı,artık hep pinpirik olur. bi yere gitsen belki takip eder,bi yerden geç gelsen niye geç geldin vs gibi şüpheler olur hep içinde.hakkında hayırlısı olsun :amin:

hümeyra_t_e

valla canım hayırlısı olsun ama eşinin durumu çok zor allah yardım etsin sen bi boşluğa düşmüşsün ve pişman olmuşsun inş eşin tekrar sana güvenir ve bi şans verir ne diyim..son durum ne şu anda ?

iklima

Uzun zamandır yurtdışında diyorsun senin için demiyorum ama birbirinden uzun süre ayrı kalan çiftlerde böyle şeyleri duymak kaçınılmaz oldu artık.ne malum onun daha fazlasını yapmadığım.seni kesinlikle haklı bulmuyorum.ama seni bu duruma itenin esin olduğunu düşünüyorum.tabi bu benim tespitim sadece.doğru olmayabilir de.keşke böyle bişey olmasaymis esin niye gitti bilmiyorum ama hep yanında olsaymis
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

Dilara Ebrar

vay vay vaaaaay durum kötü,allah sabırlar versin ve inşallaah herşeyin en hayırlısı olur.ama canım her ne olursa olsun yaptığın kendininde kabul ettiği gibi büyük hata.eşin yanında olsaydı yada olmasaydı,ilgili olsaydı olmasaydı vs vs hiçbiri bence bi etken olmamalı böle bi konuda.evliyken başka birinden bahsediyoruz. :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: madem olacaktı eşini karşına alır senin ayrı olman bana farklı şeyler düşündürmeye başlıyor yanımda olmanı istiyorum falan diye şikayetlerini anlatırdın.ama böle adamın arkasından habersiz birilerine aşık olmak ... :sad1: :sad1:

adamın kafasında bi dünya soru vardır şimdi....allah onunda seninde yardımcısı olsun canımmm.
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

°•.ℓανιηуα.•°

havva  :director: :director: :director:

naptın bi gelişme var mı.  :dontknow: