28 Nisan , 2024, 03:14:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kürtaj ve Sezeryan Cinayettir Açıklaması !!!

Başlatan _deniz_, 01 Haziran , 2012, 11:50:17

« önceki - sonraki »

_deniz_

Kızlar şuan ülke gündeminde sezeryan ve kürtaj konusu tartışılıyor.Kürtajın sınırını 4 haftaya indirmek istiyorlar, sezeryana karşı çıkıyorlar ve bunları yasalaştırmaya çalışıyorlar. Tecavüze uğrayan kadınlar babanın suçu çocuğa geçmez kadın doğursun, doğurduktan sonra sosyal devlet sahip çıkar diyorlar... Eğer çocuk engelliyse yine kadın doğursun, doğurduktan sonra kadın bakmak istemezse ona da sosyal devlet sahip çıkar diyorlar. Yani biz kadınların seçim şansı yok. Her şartta doğurmamızı istiyorlar... Ve en acısı da KADIN DA İNSANDIR diyor bu zihniyet.... Daha yazmak istediğim çok şey var ama...... Sadece yazık diyorum..

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

_deniz_

Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 01 Haziran , 2012, 11:55:52
ben düşüncelerimi buraya yazarsam forum kapatılır.

Katılıyorum cnm. Benim de yazmak istediğim o kadar çok şey var ki....

°•.ℓανιηуα.•°

evet keyfi kürtaj cinayettir. burada herkes hemfikirdir..

yalnız annenin doğurmak istemediği bi çocuğu doğurmak zorunda kalması da o doğan çocuğun doğmadan psikopat bir hayata mahkum edilmesi yani o çocuğun ölmekten beter edilmesidir.

bu uygulamayla neyin peşine düştüler bilmiyorum.. medyayı oyalamak için bir yol olabilir. zaten insanları ikiye bölmekten başka ne yaptılar ki  :-\



_deniz_

Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 01 Haziran , 2012, 12:11:24
evet keyfi kürtaj cinayettir. burada herkes hemfikirdir..

yalnız annenin doğurmak istemediği bi çocuğu doğurmak zorunda kalması da o doğan çocuğun doğmadan psikopat bir hayata mahkum edilmesi yani o çocuğun ölmekten beter edilmesidir.

bu uygulamayla neyin peşine düştüler bilmiyorum.. medyayı oyalamak için bir yol olabilir. zaten insanları ikiye bölmekten başka ne yaptılar ki  :-\


Kürtaj konusunda belki medyayı oyalamaya çalışıyorlar ama sezeryan konusundaki düşüncenin para olduğuna inanıyorum. Çünkü sezeryan daha pahalı olan bir işlem. Eğer herkes normal doğurursa masraflar oldukça azalmış olacaktır.

°•.ℓανιηуα.•°

bence sezaryan konusuna el atmaları gerekli. gerçekten keyfi sezaryan yaptıran da çok.

ama kürtaj konusunda kadının bir meta gibi görülüp de bu derece aşağılanmasını hazmedemem. ne demek tecavüze uğrarsa doğursun devlet baksın. rezaletin daniskası.

kadından ziyade bi insan gözüyle bakmıyorlar bi kere. malmıyız biz.



cute552

benim en çok merak ettiğim allah korusun ama tayyip in kızı yada karısı olduda tecavüze uğradı bunu nasıl karşılar karısının o bebeği doğurmasına izin verirmi sadece tayyip değil buna onay verenler içinde biliyorsunuz bu devirde evli hamile yaşlı çocuk demeden tecavüze uğruyor neler duyuyoruz akrabası dayısı babası tecavüze uğramış çok kız kadın var bunu bu kadın nasıl doğursun. bunlara devlet sahip çıkıcaz diyor dışarıda tiner çeken çocukları yani dünyada var olan çocuklara sahip çıksınlar sonra yeni nesili düşünsünler çok büyük günah bunu herkes biliyor ama türkiyede başka konu yokmuş gibi bunu ele almaları çok saçma sezeryen konusu çok doğru bunun için uğraşsınlar hatta kaldırılsın ama kürtaş konusu çok hassas bir konu anne ölümlerine zemin hazırlanıyor bence bu zamanda merdiven altı kürtajlar yapılıyorken bu durum olursa dahada çoğalır allah başta olanları ıslah etsin bu durumu savunanlarında başına vermesin.


ANNESİNİN Bİ'TANESİ BÜYÜYOR.

burcum

keyfi kürtaja sonuna kadar karşıyım önlemini güzel alıcaksın 2 dk lık zevk uğruna istemeden oldu aldır yok böyle birşey yap boz tahtası değil ki :cildir:
tecavüze uğramış bir kadının o çocuğu doğurmasına gelince eminim ki bir sürü kadın intihar eder :sad1: o çocuğu doğurmaktansa ölmeyi tercih eder :sad1: birde anne istemezse devlet bakacak haha çok komik sokaklardaki çocuklara bakmışlarda bunlar mı kaldı tecavüzcülere resme yap diyorlar :caca: :caca: geçen gün gazete de okudum 13 yaşında çocuğa babası 8 aydır tecavüz ediyormuş türkiye de oluyor bu olay böyle iğrenç yaratıklara cesaret veriyorlar :caca: :caca: :caca: bir yerlerini kesip ellerine vericeklerine :caca: :cildir:
offffff yazmakla bitmez :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
keyfi sezeryana da karşıyım dr larında işine geliyor beklemek uğraşmak istemiyorlar gecenin bir saati evlerinden doğum yaptırmaya gitmek istemiyorlar korkan annelerde sezeryanı tercih ediyor zorunlu olmadığı takdir de doğumun normal olması lazım :icon_thumright:

muhribe

keyfi kürtaja da keyfi sezeryana da karşıyım.

madem o çocuk rahime düştü, başına geleni çekeceksin. yok ben normal doğuramam, korkarım  :caca: :caca: :caca: keyfi sezeryan bebek için bildiğin işkence, sen ağrı çekmeyeceksin diye el kadar sübyan travma mı yaşasın  :cussing: :cussing: :cussing: aynı şekilde, bu çocuğa hamile kaldım ama istemiyorum, aldırıcam demek de bariz cinayet. madem istemiyordun bin tane yöntem var, ağzını açacağına gözünü açacaktın o sabiye sebep olmayacaktın.

suzannn

HERKES GİBİ KEYFİ KÜRTAJA BENDE KARŞIYIM VE CİNAYETİN TA KENDİSİDİR AMA BUNU SORGULAMAK VEYA KISITLAMAK DEVLETE KALMAMIŞ HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR GÜNAHI YAPTIRANADIR.

_deniz_

Doğum kontrol yöntemlerinin hiç biri %100 başarılı olmuyor bildiğiniz gibi.  Bu nedenle de istenmeyen gebelikler oluşabiliyor. Eğer annenin psikolojisi müsait değilse veya bebeğe bakabilecek güçleri yoksa , sen 2 dk. lık zevk için bunu yaptın doğurmalısın gibi bir düşünceye de karşıyım. Sonuçta ortada 2 dk. lık bir zevk varsa bunu sadece kadın yaşamıyor. O yüzden sadece kadın üzerinden konuşmalara karşıyım. Çünkü erkek de dikkat edebilir ve korunabilir.

Eğer böyle bir yasak gelirse ne olacak, kürtajlar el altından yapılacak veya hamile kadınlar bebeğini düşürmeye çalışacak ve anne ölümleri daha fazla artacak.

Sezeryana da gelince herkesin kendi çocuğu,kendi canı, kendi tercihi. Sezeryanla doğum yapan anneler sonuçta riskleri göze alarak yapıyor. Gerisi kimseyi ilgilendirmez. Doğmamış çocuğa don biçmektense önce sokaktakilere çözüm bulsunlar.

bnsroni

Kişinin kendi yaşayışına ve vicdanına bırakılması gereken bir konu ağıza sakız edilmiş enteresan bir şekilde...
Artık her şeyin ayıp ve haram olduğu bir Türkiye'de yaşar olduk ne yazıkki...
Özgür ve Laik bir Türkiye'ye kavuşmayı dilerim.



Balböceği

Keyfi, para icin sezeryana bende karsiyim.. sezeryana ozendiren doktorlarida kiniyorum  :caca:

Kurtaja gelirsek, teyzemin kizi evli barkli adama kacti  :honk:

adamin 5 cocugu vardi, teyze kizi 3 kere kurtaj oldu..  :honk:

dogsalardi sonu yoktu..

dogmadi, cinayet islediler.. asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik.  :-\

...ŞehzadEfe...

İSTER KEYFİ SEZERYAN İSTERİM İSTER KÜRTAJ YAPARIM SANA NEEEE KİŞİLİ HAKKIM İSE BU VE BEN BOYLE İSTİYORSAM OYLE OLUR ARTIK ŞEYİMİZE KADARDA GİRMEYİN BEEE YAZIK BUNLARLA UGRASICAGINA  KARINLA KIZINLA UĞRAŞ ONUNLA OTURUP BU MUHABBETLERİ YAPABİLİRSEN ÇOK DİNDARSINIZ YAA  :cildir: :cildir: NEYSE BEN KONUŞMAYAYIM SİNİRLENİYORUM HEMEN
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: nagihannn - 04 Haziran , 2012, 11:55:53
İSTER KEYFİ SEZERYAN İSTERİM İSTER KÜRTAJ YAPARIM SANA NEEEE KİŞİLİ HAKKIM İSE BU VE BEN BOYLE İSTİYORSAM OYLE OLUR ARTIK ŞEYİMİZE KADARDA GİRMEYİN BEEE YAZIK BUNLARLA UGRASICAGINA  KARINLA KIZINLA UĞRAŞ ONUNLA OTURUP BU MUHABBETLERİ YAPABİLİRSEN ÇOK DİNDARSINIZ YAA  :cildir: :cildir: NEYSE BEN KONUŞMAYAYIM SİNİRLENİYORUM HEMEN

yakında bu ülkede tüm özlük haklarımıza kısıtlama gelecek. gidişat kötü...



Bluegirl

04 Haziran , 2012, 12:11:59 #14 Son düzenlenme: 04 Haziran , 2012, 12:14:11 Bluegirl
Son zamanlarda sezeryanla doğumlar hafife alınmayacak kadar arttı  :-\
Dr larin İsine geliyo tabi hoooop hemen ameliyat  :-\
Kürtaj konusuna değinirsem ağzımı fena halde bozucam oyuzden değinmiyorum  :violent1:  :igrenc:
Ben tamamen destekliyorum bu kararı  :icon_thumright:
Bu ise bı el atılması lazımdı  :alkış: :alkış: