Kalp atıslarımızı duyduk sayfa 16.

Başlatan HASRET!M S@N@, 14 Nisan , 2012, 14:25:43

« önceki - sonraki »

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

canimmmm basligi görünce bakim kim hamileymis dedim sen hamileymisin cok sevindim senin adina  :opucuk: :love9: Rabbim insallah bu sefer kucagina almayi nasip eder  :amin: :nazar: :nazar: dikkat et kendine kafanada takma is de yapma dinlen  :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

aydinays

Canım cananım rabbim gönlüne göre versin. Bu sefer meleğin seninle kalıcak. Ve sakın kalbini bozma. Kafanı takma. Yat dinlen. İş miş yapma. Bütün enerjini 280 gün sonraya sakla.
Senin ve bebeğin için dua edeceğim canım arkadaşım.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





esracım

Cananım çok sevindim adına.bir haftadır buralarda yoktum ve şimdi çok güzel haberlerini aldım.inşallah bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunacak annesi.tebrik ediyorum seni  :opucuk: :opucuk:

beynâ

canancım gözün aydın canımmm... :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

zeynep0655

hayırlı olsun canım. Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inş. :amin: :amin: :nazar: :nazar:

nescafe

hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirir. rabbim sağlıkla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

 :hello2: :hello2: okadar cook sevindimki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

destina06

tebrik ederim  :flowers: Allah sağlıkla size bağışlasın :amin:

Böcüğüm

çok tebrik ediyorum RABBİM kucağına almayıda göstersin işlh :nazar:
Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adıyla...


Gerçeklerin dağlarına, umutsuzlukla çıkılmaz....

ayse_etiskenece

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 14 Nisan , 2012, 14:25:43
kızlar kan sonucun 394 çıktı pıhtılaş ma için kan verdim iki gün sonra tekrar bakılacak  çatlamayan yumurtalar kist olmus sıkı takip edilecekmisim allah herkese nasip etsin
canım hayırlı olsun inş çokkk sveindim rabbim sağlıklı bir şekilde eline alabilmeyi nasi,p etsin :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

Balböceği

canan cok sevindimmmmmmmmmmmmm
:hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

gozun aydin olsun  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

ne guzel tekrar teyzos oluyorum  :muzz: :muzz: :muzz:

HASRET!M S@N@

kızlar hepinize cok tesekkür ederim yarın hastanede olacagım tekrar bakılacak değerim katlanmıs mı diye benm agrılarım kistlerde oluyormus doktor ilk baktı eyvah eyvah dedi bir sürü kistin olmus eger gebeysen bunları nasıl yok edeceğiz dedi artık seni sıkı takip etmek gerekecek gözetimimiz altında olacaksın dedi inş pıhtılasmada yoktur oda carsamba günü cıkacak
korkuyorum her sancı girdiğinde 2 yada 3 tane kistim var kocaman sağda ve solda birde idrar torbamın tam üstünde o yüzden sık sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum biraz sıkıntılı bir hamilelik geciricem anlasılan ama tek dursun ben razıyım herseye duanızda unutmayın kistlerim kaybolsun bebeğim benmle kalsın
inş yarınada değerim katlanır

ツgöçmen_54 ツ

wawww canan yeni görüyorum çok ama çok sevindimmm  :hieyt: inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin  :amin: :amin:

HASRET!M S@N@

darısı en kısa zamanda sana ve isteyen herkese cnm

CAN TANEM

Canan canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: şükürler olsun Rabbim sonunda dualarını kabul etti :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım dualarım seninle inşallah meleğini sağlıcakla kucağına alacaksın tatlım :amin: :nazar: :amin: :nazar: :amin: :nazar: :amin: :nazar: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: