Ümitliyiz, Anne olacağız inşaAllah

Başlatan elfo, 09 Şubat , 2012, 21:52:02

« önceki - sonraki »

mavişim80

Alıntı yapılan: elfo - 10 Şubat , 2012, 12:12:14
Alıntı yapılan: ozlemdkrn - 10 Şubat , 2012, 11:44:23
kızlar benim bugunden itibaren adetime 15 gunum var.ama dun doktora gittim dokturm bana dediki cuma cmt cok önemli dikkat edin dedi..eee ben bu soğan kürünüde uygularsam bebeğimin olaki tutunmasını engellersem ne olacak.?yani biraz ters bi mantık değilmi?
hadi bu ayı gec önümüzdeki ay yapayım..ee önümüzdeki ayda aynı sorunu bekliyacagim ...bunun baska bi cözüm yolu yokmu?
birde yapanalrı için soruyroum ..eşinize keçiboynuzu pekmezini nasıl içirdiniz belli bi öğünü vs varmı?yoksa ratgelemi?

Özlem istersen sen de detaylı bi araştır hatta saraçoğlunu ara nette telefonu var. ben soğan suyunun bebek düşüreceğini sanmıyorum yani düşerse sebebi başkadır bence. çünkü kullanırken hamile kalanlar var tabi hamile kaldığını öğrenince de bırakacaksın. ben eğer adet olursam sonraki dönemde ortalama adetimin 15. günü felan başlayacağım nasipse zaten 30 günde bir felan oluyorum üstelik de 18. gün yumurtluyorum genelde yani tam yumurtlama günlerimde soğan kürü deneyeceğim hayırlısı olsun şifa olsun inş.

canım aynı benimde senin gibi yumurtlama dönemim 18.gunu tam bugun anlıyacagın..peki bi deniyeyim bakalım nasıl olucak bugunden baslıyayım ozaman ....arada atlasak unutsak felan bi sorun olurmu?bazen oluyorki calıısyorum eve ugramadan ark gidiyoruz.ee eve gel saat 12 ;:)
peki bu soğan kürünü nasıl yapıyorsun arkadasım ?

elfo

canım ben daha hiç başlamadım ama tarifi internette var saraçoğlunun sayfasında bi de imkanın varsa internetten sabanın programını izle. ben de izleyeceğim orada anlatmış çok yaralı bilgiler.. bi de ara vermek sakıncalı diye biliyorum  :-\ saraçoğlu her zaman süreye öenm veriyor hatta demişti ki bi keresinde 5 dakika kaynatın dediysem gidip 7. dakikada söndürmeyin saat tutun tam 5 dakika kaynatın. hem kullanımı hem de hazırlanışı tamamen tarife uygun olmalı. arkadaşına durumu aç onun evinde yap, tabi heryer haşlanmış soğan kokar ayrı mesele  :ehi:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

haşlanmış soğan kokuları....çok severim çokkk :laughing7: :laughing7: :laughing7:

mavişim80

kızarmıs ızgara soğanı severimde soğanı denemedim hiç :)

elfo

ayy ağzım sulandı ben de çok severim haşlanmış soğan kokusunu, haşlanmış soğanı yemeyi artı ızgarasını  :hungry:  tabi soğan suyu yaptığımızda kesinlikle soğanını yemeyeceğiz
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ยรlคภ๓คz göภlüm

Saraçoğlu  hamilelik isteyen bayanlara aynı zamanda soğan da yemeyi tavsiye  ediyor.. tabi ki kür için haşladığınız soğanı değil çiğ soğanı... ben de hiç sarımsak ve soğan yemiyorum


serserim

valla ben soğanıda sarımsağıda seviyorum bak daha çok tüketicem şimdi ikisinide  :ehi: :ehi: :ehi:

esracım

adetime 15 gün kala ilk soğan kürümü bu sabah yapmaya başladım ve eşimede keçiboynuzu kürü..denemeye değer iki kür.soğan kürü çok kötü olsada içtim ve içmeye devam :laughing7:

elfo

 :hello2: tebrik ederim canım 1. sensin bakalım neler olacak. aslında her başlayanı not alsak ve takip etsek bakalım kaçımıza şifa olacak (inşaAllah hepimize olur  :amin: )
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

sağol Elifcim..inşallah şifasını görürüz.aslında dediğin gibi not edebiliriz.ve kim nezaman hamiş kalmış bu kürlerden sonra diye gözlemleyebilirizde  ;)

ยรlคภ๓คz göภlüm

merhaba... belediyede forum açılmıyor... yanıtla butonun tıklayınca konu özetinden görebiliyorum :cussing:

ben de denesem iyi olacak ama artık hiç bir kürü yapmak da  istemiyorum


esracım

bence yapmaya değer.sen zaten yapmışsın ama yeniden yapabilirsin...canım soğan suyu çok fenaydı ama eşime keçiboynuzunu içiriyorum madem bende soğan kürünü içmeliyim...belki yine girebilirsin siteye.bazen netlerimizde sıkıntı oluyor böyle :(

senayy88

kızlar bende varım ben daha geçen ay yaptım ama 9 gün içtim biraz geç başlamıştım yumurtlama günlerinde bişeyler varsa sökmesin diye 15 gün içmedim bilmem artık faydası oldumu ama ben özeliklle kistim var ve içtiğim ilaçlara rağmen gitmiyo onun için içtim eşimede 1 kiloluk koca bi kavanoz keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama ümidim yok kasıklarıma ara ara ağrı giriyo adetime de 2 gün var hayırlısı kısmet bakalım umutlanmıyorum çünkü 9 ay üst üste umutlanıp umutlanıp hayaller suya düşünce hayal etmeyede korkar oldum,,,

esracım

senaycım soğan kürünü adetine 15 gün kala öneriyor.bir dahaki sefere öyle yaparsın.tabi öncelikli olarak adet olmamanı ve hamile olmanı dilerim ama eğerki regl olursanda öyle yaparsın.son 15 gün içeceksin.muhtemelen yumoşlar kiste dönüşmesin diye olabilir.
bende keçiboynuzu pekmezi aldım ama ona başlamadık henüz.şimdilik keçiboynuzu kürünü içirmeye başladım.öncelikli olarak doğal yollarda ve dualarda arayalım çareyi..

ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: maviibeyaz - 13 Şubat , 2012, 10:00:35
bence yapmaya değer.sen zaten yapmışsın ama yeniden yapabilirsin...canım soğan suyu çok fenaydı ama eşime keçiboynuzunu içiriyorum madem bende soğan kürünü içmeliyim...belki yine girebilirsin siteye.bazen netlerimizde sıkıntı oluyor böyle :(

siteyi girebiliyorum.. konuları açmıyor onu da yanıtla butonunu tıklayarak çözdüm ama böyle çok sıkıcı :ehi:

eşime keçiboynuzunu ben de içiriyordum cuma dr ye gidince moralim bozuldu onu da bıraktım... ona benim yumurta kaliteli değilmiş bari senin spremler kaliteli olsun belki o zaman işe yarar dedim :toothy10: :toothy10: