●๋: ●๋: нσѕgєℓ∂ιη мιηιgιм cαηιм кιzιм ●๋: ●๋:

Başlatan Nezo, 26 Aralık , 2011, 12:35:59

« önceki - sonraki »

Nezo

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Kocamı Atarım Kanepeye Kızımla Yatarım Ben  :love9: :love9: Valla Tuzdan mı Neden Bilmem Ayakta Kaldım mı Şişiyorum Bacım Ben  ;D Annemde Çalışıyo Akşamdan Akşama Evde Olcak. Arkadaşlara Giderim Artık Hiçte Alışık Değilim Gündüz Gezmesine İyi Olcak.  :ehi:

Var Canım Evde Net Ama Pc Kırıldı  :toothy10: :toothy10: Napsam Senin Eşine Mi Yollasam Pc Yi Tamir Etseniz  :ehi:
İşyerimdeki Bilgisayarımı Alıp Götürcem Artık Haberleşiriz Yani. Bu Hafta da İşteyim Snra Ayrılcam İzne. Kızım Doğunca da Bırakabilirim İşi Bilmiyorum Şimdilik  :-\
Kızımı Sağsalim Kucağıma Bi Alayımda İnşallah  :amin: :amin:

banu_fth

hıı kocalarda öle gıdıyodu kanepeye ..  ??? ::) :k06:
senınkı gıdıyosa yanı gıdebılcek bırıyse  :nazar: :nazar: :k06:
bızımkı delı gıbı horluyo bazen yınede korkumdan kızı alıp kacamıom odadan uyanırda bızı görmezse cok korkar ve kızar dıyeee  :icon_pale:  :ehi: :ehi:

alıstık artık uyuyoz ezgişle gurultulude olsa  :k06: :k06:

yolla valla bılıon bızım sırketı nette adresı var bc bilisim  :k06:  kargo yap kagıda yaz nesı varsa sorunlarını altınada not düş banunun arkadası dıye .. beleşe yapılcak  :ehi: :ehi:  valla bak yapabılırsın  :hieyt:

evet evet gunduz gezmesı .. bı arkadasımda öle oldu calısıyodu ayy dedı ne guzel oldu bu tatıl  :ehi: :ehi:  aylardır kuzenlerımı görmemıstım valla teyzeler halalar toplanıp toplanıp gun yapmıslar  :toothy10: :toothy10:
ben gurbetteyım kımsem yok anca carsı pazar gezdım  :ehi: :ehi: işe gıttım  :ehi: :ehi:

Allah saglıkl akavustursun cnm yarın son gununuz demekkı hadı bakalım  :love9: :nazar: :nazar: :nazar: :love9:

<<AyBüKe>>


   Nez  :ehi: :ehi: :ehi:

   Dün gece rüyamda gördüm seni hayrolsun inşallah  :amin:

   Foruma giriyorum bi bakıyorum sen konu açmışsın . Konunun başlığıda şöyle : 5-4-3  derken geldi Yaren hanım erkenden  :ehi: :ehi: :ehi: Hah diyorum tam Neze göre bi başlık.  :k06:  Sonra Asya'yla ziyaretine gelicez hazırlanıyoruz hediyemizide almışız  :toothy10:  Tam sizin evin önünde en az 10 tane motor (sanki evini biliyomuşum gibi  :ehi:)  Birde nasıl bi müzik bangır bangır coşuyosunuz siz  :-ooo   Ayy diyorum kendi kendime bu kız yeni doğum yaptı nasıl dayanıyo acaba bide minicik bebeği var diyorum .Derken sıra sıra moturcular çıkıyo sizin evden kadınlı erkekli ama tipleri görsen  :-ooo :-ooo :-ooo  olursun  :ehi: :ehi:  En iyisi başka zaman gelirim diyorum tam gidiyodum asya uyandı . Hem onu emzirdim gece hemde kendi kendime ne güldüm deli gibi  :k06: :k06: :k06:  Bi yerlerim açıkta kaldı sanırım  :ehi: :ehi: :ehi:  Anlatmasan rüyamı çatlardım valla canım  :opucuk:  Öpüyorum seni ve Yaren'i  :opucuk: :D


melek100lü


Nezo

Ahahahahahahahah Aybüke Koptum Gülmekten Hayrolsun İnşallah  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Ayyyyyy Çok İyi Geldiiiii Bu Senin Rüya Bana. Bu Başlığı Değerlendiricem Ama Heeee Harbiden Tam Benlik Öpüyorum Seni Ve Asyayı Canım Benimmmm.  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Nezo

Canım Kızımmmmmm Belkide Sen Doğana Kadar Son Kez Yazıyorum. Preklemsi Olduk Annecim O Yüzden Erken Geleceksin Biraz. Çok Korktuk Ama Gayet İyisin Çok Şükür. Dün Üniversitede Kontrolümüz Vardı. Ultrasınla Baktı Doktorumuz Ve 1 Buçuk Hafta Sonra Doğuralım Dedi Sezeryanla. 2 Gündür Karnım Ağrıyodu Az Ben Midem Falan Sanıyodum Gel Bi Muayene Edelim Dedi. Meğer Doğuma Hazırmışsın Annem  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

Nasıl Heyecanlandım Anlatamam Hem Korktum Annecim Hem Sevindim Hemde Acaip Bi Heyecan Kapladı Babanla Bizi. Çünkü Biz Sezeryan Günü Almaya Gitmiştik.  ::) Geliyo Bebek Dedi Ağrın Artarsa Gel Dedi. Yarın Tekrar Gidicez Ve Belli Olacak Artık.  :amin: :amin:

Yarın Teyzenin Kınası Var Bebeğim Ertesi Gün Balosu Var. Doğarsan Katılamıcaz Teyzenin Düğününe Herkes Biraz Buruk Biraz Heyecanlı Biraz Korkuyo. Babaannenlerden Haber Yok Umrumuzdada Değil Ama Anneannenler Ölecek Sevincinden Heyecandan.  ;D

Sana Bir Oda Yaptı Annen Bayılacaksın Bitanem. Beyaz Ağırlıklı Pembe Dekorlu Güllü Halın Osmanlı Motifleriyle Kaplı Açık Pembe Krem Koyu Pembe. Teyzen Sana Perde Aldı İplikli Pembe. Sana Özel Avize Yaptık Candan Teyzen Ve Serpil Teyzenle Çok Güzel Oldu. Kapıları Süsledik Balkonu Süsledik. Pembeli Morlu. Keçeden Sana Kelebekler Yaptık Adını Yazdık Bebeğim. Dayının Bilgisayarında Kart Okuyucu Yok Atamıyorum Fotoğrafları.  :-\ Hastane Çantamızı Hazırladık Arabamızın Bagajına Koyduk Her An 3 Kişilik Bir Aile Olabiliriz Bebeğim Her An Gelebilirsin Hayırlısıyla Gel Bebeğim. Sağlıcakla Gel İnşallah.  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:


Teyzen Çok Güzel Bir Gelin Olacak Baktıkça Gözlerim Doluyo Sende Merak İçindesin Herhalde İlla Gelicen Teyzenin Düğününe  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Teyzenin Mersin' deki Düğününe Gidemiyoruz.  :-\ Ama İnşallah Yarın Oynayamasakta İzlicez Düğünü  ;D ;D


Heyecanla Ve Aşkla Seni Bekliyoruz Bebeğim. Sen Sağlıklı Ve Kolayca Gel Annem. Allahım Bizi Kolayca Kavuştursun İnşallah. Allahım Seni Bize Bağıslasın Bitanem.


Seni Çoooooook Seviyorum Bitanem Canım Kızım  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
[/color]

°•.ℓανιηуα.•°

ay neezz... ne heyecanlandım okurken yaaa... hadi bakalım gelsin artık yarenimiz. zaten 36. haftanın içindesiniz. görümcem de 36. haftasında doğurmuştu preklamsi yüzünden. ama kuveze bile koymamışlardı. gelişimi normal oluyo yani.



Nezo

Evet Canım Yaren' de Benimle Bir Çıkıcak İnşallah Küvezden. Bide Benim Heyecanı Düşün Sende Yaşadın Acaip Bişimiş  ::) Öpüyorum Canım Seni Ve Sülümanın Şehzadesi Sarper Paşayı  :ehi: Çıkıyorum Bidahaki Girdiğimde doğmuş Olur Belkide  :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :opucuk: :opucuk:

_inci_tanem_

ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesini hayırlısıyla canım :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

Sır_Çiçegi

 :nazar: :nazar: :nazar: maşallah herşeyi hazır minik prensesin saglıklı gelir inş.  :amin:

nasıl heyecan wardır şimdi sizde ben bile okurken nasıl heyecanlandım  :hieyt:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

nazo-58

RABBIM saglıklı sıhhatlı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsin minik kızını.. :amin:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

melek100lü