●๋: ●๋: нσѕgєℓ∂ιη мιηιgιм cαηιм кιzιм ●๋: ●๋:

Başlatan Nezo, 26 Aralık , 2011, 12:35:59

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

canım başınız saolsun mekanı cennet olsun amcanızın  :-[  :amin:

yarenimize de maşallah. demek keyfi yerinde cadının  :k06: yirim ben onun tekmişlerini  :k06:  :nazar:



Aytii

Başınız sağolsun Nezim Allahım kalanlara sabır versin  :amin:

ölüm zor  :'(

@@@gözde@@@


HASRET!M S@N@

basınız sağolsun cnm allah rahmet eylesin
prensesim ciclerinide güle güle kullansın

Nezo

Çok Sağolun Kızlar Allah Razı Olsun. Ölüm Gerçekten Çok Zor. 2.ci Torunu Yoldaydı Göremeden Gitti Ömrü Bu Kadarmış. Halam Çok Kötü Şekeri Dün 600 e Yükseldi. Kardeşleri Feryat Figan Dayanılacak Gibi Değildi. Allahım Kalanlara Uzun Ömür Versin.

_inci_tanem_

Başınız sağolsun canımm :opucuk: ALLAH sabır versin...
Yarene'de kocaman maşallah hergeçen gün hızla büyüyo ALLLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

Nezo

Sağol Yeliz' cim Allah Razı Olsun.

Büyüdü 88 Gün Sonra Gelecek Kızım İnşallah. Allahım En Kısa Zamanda Sana da Nasip Etsin İnşallah Canım  :amin:

doruk38

başınız sağolsun nezcim yeni gördüm tatlım. Alah geride kalanlarına uzun ömür versin. Yaren ine de kocaman bir maşşalhhhhhhhhhh  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: teyzesinin ballı lokumu yerim ben o tekme atan minicik ayaklarııı  :love9: :love9: :love9:



_inci_tanem_

Alıntı yapılan: ●๋:        ●๋:  ήẽz  ●๋:        ●๋: - 15 Mayıs , 2012, 11:25:07
Sağol Yeliz' cim Allah Razı Olsun.

Büyüdü 88 Gün Sonra Gelecek Kızım İnşallah. Allahım En Kısa Zamanda Sana da Nasip Etsin İnşallah Canım  :amin:


aminnnn :amin: :amin: :amin: canım  :opucuk:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

Nezo

Sağol Karındaşım  :flowers: :flowers:

Sağlıcakla Bi Doğsunlar Gari Ya 88 Gün Kaldı Ama Heyecandan Ölcem. Haftaya Kontrole Gitcez. Sizin Ne Zaman Kontrol. Şeker Yüklemesi Ne Oldu.

doruk38

canım ben 30 haftalıkken gidicem dr. müdürle öle anlaştık sonra 2 hafta rapor alıcam yılı tamamlıycam. yani 30 haftalıkken annemlere gidicem bir daha dönmiycem. orda kalıcam. şeker yüklemeside 150 çıkmıştı biliyorsun dr ikinciyi yapmaya gerek yok dedi. 100 grm lık yapsak normal çıkar dedi. gebelik için sorun yok ama ilerde şeker hastası olabilirsin dikkat et dedi. bende çooooook heycanlanıyorum. doğum aklıma geldikçe heycanlanıyorummmmmmm  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:  bir an önce zaman geçsinde hayırlısıyla kızçeler çıksınlarr kucağımıza gelsinlerrr  :love9: :love9: :love9: :love9:



Nezo

Ana İyimiş O. Ben Çalışcam Haziran Ortasına Kadar Canım Çıkıyo Hasta Bakarken. Kucak Hastası Olursa da Ağza Yetişebilmek İçin Ayakta Çalışıyom  :crybaby2: :crybaby2: Ayaklar Bal Kabağına Dönüyo Akşam  :k06: Benimki Gibi Olmuş İşte Seninde Şeker Sınırda Çıkmış. Dikkat Etcez  :-[

Kızımın Odasının Camı Kırıldı Babası Kaç Gündür Camcı Dolanıyo Bulamadı Hala. Oda Yapmaya Kesin Karar Verdim. Boya Rengi Düşünüyorum. Alışverişe de Başladım Denk Geldikçe Alıyorum ama Özel Çıkmadım Henüz. Sen Naptın Alışveriş İşini.

doruk38

canım bende özel alış verişe çıkmadım.ama annem kız kardeşim falan baya bişiler almışlar. ben şimdiye kadar sadece 5 tane çıt çtlı bady aldım okadar. temmuzda hepsini ayarlarım diye düşünüyorum. beşiği falanda bizde kız evi alır. onuda onlar alacaklar. havlusu uyku seti bakım seti battaniyesi kaldı eksik. temmuzda hallederim diye düşünüyorum.


nez dün yatağa uzandım eşimde gelmiş yanıma uzanmış sarılmış. karnım karnına değmiş. esila babasını tekmelemiş. babsıda hissetmiş kalktımki karnımı seviyo eşim. maşallah ya tekmeleri ve hareketleri artık dışardan belli oluyo. bu arada ben çok kilo alıyorum diye ekmeği kestim. sadece sabah kalvaltısında ekmek yiyorum gün boyu başka yemiyorum. şu anda hiç kilo almıyorum 25. haftadan beri 82 de kaldım. bu bebeğin kilosunu etkilermi ? bilgin var mı canım ?



Nezo

Bişi Olmaz Canım Muz Ye Diyolar Bilenler Hani O Güzel Kilo Yapıyomuş. Ben Dikkat Etmiyorum Homini Gırtlak Yiyorum. Bakalım Bu Ay Kaç Kilo Almış Olucam.

Bende 4 Bady Aldım Henüz Bişi Almadım Annem Doldurmuş Battaniyeydi Tulumdu  :ehi: Kardeşimi Zor Zaptediyorum Netten Alıcak Yoksa Bi Dünya Şey Ağrıda Gezicek Yer Yok Allahtan Sadece Netle Kalıyo Alışveriş Merakı Yoksa Bitmiştik  :ehi: :ehi: :ehi: Bizim Odasını Kardeşimle Annem Alacak. Geri Kalanları Biz Alıcaz. Kaynanamlarda Doğuma Gezmeye Gelecekler.  ;D

doruk38

günde 1 tane muz yiyorum.  :hello2: :hello2: :hello2:

ya aileler bizden daha çok hevesleniyorlar.   :love9: :love9: :love9: :love9: 4 gözle bebeklerin gelmesini bekliyorlar. bende doğru düzgün hiçç bişi almadım hep kardeşim annem aldı. ben bebek odası almıycam canım sadece beşik ve dolap alıcam okadar. biz kendi memleketimizde değiliz birde evimiz kira çok sıkıntı olur. zaten bebek 1,5   2 yaşıan gelene kadar kendi yatamaz. mecbur beşiği yatak odasın koycam bizimla yatacak. benim kayın valdemlerde biz yol parısını gönderirsek bize gezmeye gelecekler... ayyy yerim ben onların gezsmelriniii  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:   doğum yapacam. üstene onalra para yolluycamm zu ha ha ha devlete ayrı vergi veriyorum kayın babama ayrııı. devlete bu ülkede yaşadığım için vergi veriyorum, kayın babamada oğluyla evli olduğum için,  oğlunun çocuğunu doğurduğum için vergi veriyorum..