●๋: ●๋: нσѕgєℓ∂ιη мιηιgιм cαηιм кιzιм ●๋: ●๋:

Başlatan Nezo, 26 Aralık , 2011, 12:35:59

« önceki - sonraki »

Nezo

Zehra  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: Ayyy Koptum Gülmekten. Ne Biçim İnsanlar Onlar Ya İnsan Utanır Be.  :ehi: :ehi: :ehi: Kayınbabanların Vergisi TEFE ye TÜFE ye Göre Değişiyomu Yada Kur Farkına Göre Artıyomu  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

doruk38

Alıntı yapılan: ●๋:        ●๋:  ήẽz  ●๋:        ●๋: - 15 Mayıs , 2012, 13:24:47
Zehra  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: Ayyy Koptum Gülmekten. Ne Biçim İnsanlar Onlar Ya İnsan Utanır Be.  :ehi: :ehi: :ehi: Kayınbabanların Vergisi TEFE ye TÜFE ye Göre Değişiyomu Yada Kur Farkına Göre Artıyomu  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: oğlunun iş görmesine göre artıyo canım. bu ay işini iyi yaptıysa çok vergi veriyorum  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:  şaka yapmıyorum ciddi söylüyorum seninkiler doğumdan sonra gezmeye gelecekler benimkiler de benim paramla bana misafirliğe geleceklerr  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:   ey allahım ya çok şükür kii akıl vermiş... gözü açık koca vermiş. yoksa yolunmuş tavuktan farkım kalmazı benim.   :ehi: :ehi: :ehi:



Nezo

Aynen Canım. Yine Benim Kaynana Evde Örmüştür Bişiler Kesin. Yelektir Patiktir. Benim Korkum Şimdi Yaza Geliyoya Doğum Okul Kapanmış Olacak Biz Neze Bakarız Ayağına Benim Eve Kapak Atarlarsa Ne Oluuuuur.  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Sinirimden Erkenden Pırtlarım Herhalde Ben  :toothy10: :toothy10: :toothy10: Amaaaaaaan Bizde Çekicez Bunları Yapcak Bişi Yok Karındaşım. Sende Kocanın Ekmeğine Yağı Balı Fazla Sür Otur Yavrım  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Nezo

Canım Kızımmm  :love9: :love9: :love9:
Yarın Kontrolümüz Var Ve Ben Heyecandan Ölücem. Seni Çok Özledim İyimisin Çok Merak Ediyorum. Bugün Sanki Hareketlerin Azaldı. Korku Sardı Beni. İyi Ol Annem Ne Olur.  :amin:

Yarın İnşallah Yüzünü Gösterirsin Bize Çok Merak Ediyorum Seni. Zamanında Ve Sağlıklı Gel Annecim.

Seni Çoooook Seviyorum Canım Kızım.  :love9: :love9: :love9:

suzannn

MAŞALLAH YARENİME 28+1 OLMUŞ HADİ BAKALIM YARIN GÖRECEKSİN KIZINI



Nezo



Nezo

Ne Yapim Mesela Tehdit Mi Edeyim Yüzünü Göster Yoksa Seni Çimdiklerim  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:




Nezo

Annemmm Canım Kızımmm  :love9: :love9: :love9:
Şimdi Doktor Amcadan Geliyorum. Seni Gördüm Çok Şükür Çok İyisin Meleğim 1.500 Kilo Olmuşsun.  :hello2: :hello2:
Hep Ellerinle Yüzünü Örtüyorsun Annem Yine Örttün Yüzünü. Ben Annecim Ne Olur Falan Diye Yalvarırken Çektin Ellerini Görebildik Seni  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: Herkes Bana Benzetti Seni Çok Mutluyum Babanla Sersem Gibi Çıktık Hastaneden Mutluluktan. Ben Kliniğe Gelince Dayanamadım Sana Baktıkça Ağladım. Hep İyi Ol Annecim Sen. 20 Günümüz Kaldı İzne Ayrılıcaz Artık Hep Evimizde Olucaz İnşallah.
Sağlıkla Ve Zamanında Gel Annecim.
Seni Çooook Seviyorum Canım Kızım. Yaren' im  :love9: :love9: :love9:

HASRET!M S@N@