●๋: ●๋: нσѕgєℓ∂ιη мιηιgιм cαηιм кιzιм ●๋: ●๋:

Başlatan Nezo, 26 Aralık , 2011, 12:35:59

« önceki - sonraki »

Nezo

Alıntı yapılan: rümeysaa - 16 Nisan , 2012, 16:22:47
ne kadarlık oldunuz nezcim? tekmelerde atmaya başlamış :aferin:
ismi ne olcak düşündünüz mü?
6 Ay Olucak Canım  :love9: Artık Tekmemi Atıyo Kafa Göz Dalıyomu Bilemiyorum Ama Müthiş Bi Duygu Rabbim Tüm İsteyenlere Nasip Etsin İnşallah.  :amin: :amin: :amin: :amin: İsmi Hala Karar Veremedik Her gün Değişiyo Fikirler Hayırlısı Bakalım Sağol Canım  :opucuk: :opucuk:


HASRET!M S@N@


Nezo

Suziiiiiii  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: Seni Seviyok Teyzooooşşş  :love9: :love9: :love9: :love9: Ve Sana Heeeep Dua Ediyoruz  :amin: :amin:


Nezo

24 hafta yaşımdayım artık çok hareket edince terliyorum ve hasta olduğum içinde öksürüyorum, bir de şu tatlı parmak yok mu hep onun yüzünden hıçkırıyorum. Ben hıçkırınca anneciğim de tekme attığımı zannediyor. 33 cm boyu 570 gr. ağırlığı olan biri buraya nasıl sığar, ne kadar daha var öteki dünyaya gitmeme öfffff bir an önce anneciğimi ve babacığımı görsem, dün gece anneciğim uyurken babacığım beni okşadı benimle konuştu, hatta anneciğimin huysuzluklarını anlatıp beni uyardı. İkisini de çok seviyorum. Bir de şu doktoru çok merak ediyorum, düzenli olarak onu görmeye gidiyoruz. Şimdi de anneciğimin şeker tarama testi olması gerekiyormuş.
:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

Nezo

Canım Kızııımmmmmm  :love9: :love9: :love9: :love9:


Annecim Gül Teyzen Hamileeee  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: Ağlayacaktım Az Kaldı Sevincimden. Onun Bebeği Henüz Çok Küçük Sen Ona Abla Olacaksın Kurban Olurum  :amin: :amin:

Kızım 22 Haftalıkken Tam 475 Gramdın Şimdi Daha Da Büyümüşsündür. Bugün Murat Amcaya Gidiyoruz Babişkoda Gelecek Saat 4 te Randevumuz Var  :nazar: :nazar: :nazar: İçimde Taklalar Atıyorsun O Kadar Güzel Bİr Duyguymuş Ki Seni Hissetmek Aha Şimdide Attın Bi Tekme  :love7: :love7: :love7: :love7:

Adın Yaren Olsun mu Annemmm  ::) ::) Anne Çok Beğendi Babanda Dilini Alıştırmaya Çalışıyor. Olabilir Dedi Sen Yarimsin O Yaren' imm  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
Sağlıkla Ve Zamanında Gel Annecim Olurmu.  :aferin: :aferin:

Seni Çok Seviyorum Canım Kızımmmmmmm.  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

Nezo

24. Haftada Bebeğinizin yaklaşık olarak boyu 30 cm ağırlığı ise 680 gr dır.
Beğinizin kemikleri kemikleri kaplayan kas yapıları büyümektedir. 24. haftadan sonra bebeğiniz her hafta 170 gr alarak büyüyecektir.
Tüm insanların birbirinden farklı olan parmak izleri ve ayak izleri bebeğinizde de oluşmaya başladı
Bebeğinizin yüzü kıllarla doludur ama doğuma kadar bu kıllar epilasyon yapılmış gibi kaybolacaktır..
Bebeğinizin duyuları gelişmeye başlamıştır artık tat alabiliyor hissedebiliyor ve duyabiliyor. Onunla konuşmayı deneyebilirsiniz sizi hissedecektir.
:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

Nezo

Annneeemmmmm Yaren' immmm Canım Kızım  :love9: :love9:
Dün Akşam Babayla Eve Gittik Ben Biraz Ayaklarımı Kaldırıp Uzandım Babanda Yanıma Uzandı Açtık Karnımı Seni Hissetmeye Çalışıyorduk Ki Sen Bi Tekme Attın Resmen Gördük Ayağını  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: Az Kalsın Ağlıyorduk Babanla Ne Güzel Bişiydi Yaaa Sonra Ard Arda Gösterdin Bize Tekmelerini Kurban Oluruz Çok Mutlu Olduk Akşam Babanla Böyle Devam Et Savaş Çıkar Karnımda Sorun Değil İyi Ol, Seni Hissedeyim Yeter ki.


Seni Çooooook Seviyorum Canım Kızımmmm  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

HASRET!M S@N@

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
yerim ben onun tekmelerini  :love9: :love9: :love9: :love9:
yarenim ismiyle yasasın inşşşşş

Nezo



Sır_Çiçegi

Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

Nezo

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 20 Nisan , 2012, 14:01:01
maşallah fıstıga  :nazar:
iyi olsunda annesini bol bol tekmelesin  :k06:
Aminnnnn En Kısa Zamanda Sende Tekmelen İnşallah  :k06: :k06: Ben Ne Zaman Hisseicem Yaaaa Diyodum Geliverdi Zaman Duygu Seninde Az Kaldı Yicen Tekmeyi  :ehi:

Sır_Çiçegi

bende öle düşünüorum şimdi tekmelerini hissedecekmyiim diye  :k06:

daha 11 haftalıgız teyzesi küçüğüz  :k06:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...