2.kez gene bebegim beni terketti

Başlatan °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°, 15 Mayıs , 2011, 04:28:49

« önceki - sonraki »

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

icim kan agliyo ne yazsam yaninda hafif kalir  :y25: :y25: bu sefer hersey yolundayken birden kalbi durdu bebegimin  :y25: :y25:
bu sabah wc gittigimde k.rengi leke geldi ilk hamileliigimde oldugu gibi sonra dedim bisey olmaz gecer dedim baktim yok gecmiyo  :y25: :y25: gece 12de hastaneye gittik esimlen bi baksin dedim  neyim var biseyim yoksada icim rahat etsin gittik bakti alltan bebegim kocaman olmustu eli ayagi kafasi herseyi büyümüstü ama baktim kalbi atmiyo doktorda dedi atmiyo ben bi basladim haykirmaya niye gene ben neden  :y25: :y25: :y25: :y25: sabah 9da gitcem gel gene bakcam dedi sanki atmayan kalbi atmaya baslicak biliom gene olmadi hep korkuyodum ama diodum bu sefer baya ilerledim bisi olmucak ama korktugum basima geldi  :y25: :y25: yarina kadar bisey yeme icme kalbi atmazsa kürtaj yapcaz dedi gene  :y25: :y25: :y25: artik gücüm kalmadi nolur dualariniza ihtiyacim var  :amin: :amin: Allah kimseye yasatmasin  :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Allahim birini aldin ikinciyi gene niye aldin  :y25: :y25: :y25: nefesim daraliyo uyumiom esimde cok üzüldü benimle birlikte hickira hickira agladi  :y25: :y25: :y25: daha yeni herkese demistik hamile oldugumu simdi ben ne diycem millete biktim gücüm kalmadi Allahim bana sabir güc kuvvet ver  :amin: :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

15 Mayıs , 2011, 08:59:12 #2 Son düzenlenme: 15 Mayıs , 2011, 09:54:27 ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ
 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum yaaa  :y25: :y25: canım inş belki atar kalbi  dualarımdasın  :amin: :amin: :amin: :'(

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

suzannn

allah sabır versın sana arkadasım allaha ısyan etme vardır bır bıldıgı sımdı arastırılmasI yapılsın allaha cok sukur hamıle kalabılıyorsun allah tekrar verır allahım yardımcın olsun

xxcansuxx

canım ya şimdi gördüm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: çok üzüldüm nasıl teseeli edilir bilmem  bu  :y25: :y25:  içim gitti rabbim sabır versin dualarımdasın mucize olsa atmaya başlasa kalbi  :amin: :amin: :amin:


Lă_Tăhzen!

 :y25:

Allah sabırlar versin zor bir durum  :sad1:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

RABBİM BUYUKTUR BELKİ KALBİ ATAR  :amin: :amin: :amin:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

tgbybr

canım benim nasıl üzüldüğümü anlatamam. inşaallah atar kalbi. belki dr iyi görememiştir. inan kendi bebeğimi kaybetmiş gibi oldum. içim sızladı. gözlerimi tutamıyorum. rabbim meleğini sana bağışlasın nolluurrr :amin: :amin:

YAĞMUR DAMLASI

inşalah canım rabbim meleğini sana bağışlar

YAĞMUR DAMLASI

çok üzüldü bize haber ver.inşallah iyi habelerini alırız

ORNA

canımmmm şok oldum çok üzüldüm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: kıyamam ya inşallah allah sana bağışlar yavrunu  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

destina06

Allah sabrını bol versin :amin: :amin: :amin: :amin: inşallah bir mucize olur ve Allah bebeğini sana bağışlar

hüzünden_gelme

allah sabır versın canım benım sen üzülme allah bırdaha verır  :amin: :amin:

¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

Canımm benimm Rabbim sabır ve güç versin öncelikle ve sakın isyan etme niye.. diye,dua et yazılmışsa ve ömrü varsa canım kalbi atar tekrar inan buna,bende çok dua edeceğim senin için ,Rabbim kabul eder inşallahhh Bugün tüm dualarım seninle olacakkkk :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

oslemturgay

allah sabır versin canımm.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..allah gönlüne göre versin