EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

emine çok geçmiş olsun :sad1: yazması okuması kolay ama başa gelince çok zor :-\ Allah korusun, bir daha böyle bişey yaşamazsınız inşaAllah...ceyline de kocaman maşaAllah, boyu, kilosu güzell :opucuk: :nazar:

beril annene ne demeli bilemiyorum ama çok güldürdün beni yaw.. :ehi: ama küsmekte de haklısın tabii..

gülay hoşgeldin vatanına canım :opucuk: evinize yerleşebilmenize sevindim.. güle güle orutun.. canere de kocaman maşaAllah, ayakkabısını da güle güle giysin :opucuk:

emine 27 kelime biliyo derken, anladığı kelimeler mi bunlar, yoksa söyleyebildiği kelimeler mi? :icon_scratch: eğer söyleyebildikleri ise çok iyi..erken başlamışkonuşmaya demek :aferin:



Almiş'inAnniş'i

banyo yaptır jbdun!
yıkayınca bütün mümükler akıyo  :ehi:

jbdun


berilce

sen hangi ulkedesin kardes...abd deyim...

e jbtun seni mi kiracaz koyayim iki tane...

[eklenti yönetici tarafından silindi]

-Butterfly-

Alıntı yapılan: berilce - 19 Ekim , 2007, 23:05:17
sen hangi ulkedesin kardes...abd deyim...

e jbtun seni mi kiracaz koyayim iki tane...

kizina masallahhh cok tatlii  :nazar: :nazar: degmesin..

bende ABD deyim chicago..



Almiş'inAnniş'i

sizde orda bi buluşma düzenleyin  beril ve buse  :k06:  :love9:

-Butterfly-

ne guzel olurdu ama bakalim berilce  buradami :) hemseriler kisminda  bile  burada yasayan kismeyi bulamadim :((



sevda

Uzaklıkları yakın eden arkadaşınız gellldiiii ben burdayım ..... ;D

jbdun

beriiiiilllllll  :director:
göndersene melisi buralara biraz ısırıyım ben o cadıyı  :hungry:  :nazar:
ay maaşallah çok tatlı, zaten bu kız küçüklüğünde de muzur pozlar veriyodu, şimdi de öle, dile baksana dile  :hungry: :nazar:


buse beril chicagoda diildi galiba  :icon_scratch:

puysal

Merhaba bayanlarrr..

Öncelikle Emine cim büyük geçmiş olsun..

Ben bir haftadır izindeydim kızlar.. çabucak bitti gitti izinim:( Annemde bendeydi.. izinlerimiz aynı tarihe denk getirdik en sonunda. P.tesi yine iş var.. hiç işe gitmek istemiyorrruuummmmmmmmm

kızımla güzel bir düzen kurduk ama yine bozulacak düzenimiz.. :dontknow:

Eşimle yine sorunlar yaşadık.. Anlayamıyorum artık bazı şeylerii..Uzun zamandır düzeltemediğimiz bazı sorunlarımız var.. ne yapacağız bilmiyorum.. Allah sonumuzu hayır etsin başka bir şey istemiyorum..

Sizinde canınızı sıkmadan kapatayım bu konuyu..

Ailemle ilgilenmekten fazla fırsat bulamadım foruma.. Kızımı göz doktoruna götürdük.. her  6 ayda bir gitmeye devam edeceğiz.. Sanırım 3 yaş civarında küçük bir operasyon olacak.. bakış açısının düzeltilmesi ile ilgili.. Doktor bir sürü şey söyledi.. Vücudu kendi mekanizmasını kurmuş. Ama yinede dışarıdan bir müdahaleye gerek olacak gibiymiş.. Allah yardımcımız olacak inşallah..

Şimdilik bu kadar arkadaşlar en kısa zamanda tempomu yeniden tutturmak istiyorum...

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.. Kolay gelsinn

sevda

Canım kafana takma kim sorun yaşamıyorki eşleriyle zaten bu arada hoş geldin.... :flowers:

Zara82

Iyi aksamlar,

Emine, ayyyyyyyyyyyy okudugumda dona kaldim....hemen ayni sey benim basima gelseydi ne yapardim diye düsündüm....Allah korumus canim yaa, ALlah tekrarini yasatmasin...cok kötü bir olay..Ceylin in kilosuna boyuna maasallah.....senin kiz cok geveze olacak herhalde. :k06: Benimkide herseyi anliyor...senin yaptigini bende yapiyorum sunu getir diye filan ama bildigi kelimeler o kadar fazla degil..

Arkadaslar, kimlerin cocuklari "Anne" diyor??? Benim ki bi türlü ögrenemedi...."ABA" diyor bana :-) Bazen yanyana yatiyoruz...uyandiginda üzerime cikmis eliyle vurarak abaaa abaaa abaaa diyor... :ehi:

Beril, demek limon ise yaramadi...Ravza da limonu cok seviyor...gecenlerde bir yerdeydik , denemek icin benden habersiz kizin eline limon vermisler ...benimki surati bile eksitmeden yalayip yutmus görünce bende cok sasirmistim....Sarimsak ise yaradimi?

Özlem, canim biz herzaman seni dinlemeye haziriz....Gercekten hepimizde sanirim buraya ok alistik...Insaallah uzun süre devam eder arkadasligimiz..Is konusundada hakkinda neresi hayirlisiyla o olsun..hep böyle dua edelim...

Jbdun, burun tikanikligi konusunda yardimci olamayacagim ..basimiza hic gelmedi.

Pinar, ooohhh demek izin yaptin ne güzel..seni iyi anliyorum kim simdi calismak ister...Yinede ALlah yardimcin olsun..

Bizdede pek degisiklik yok, Ravza ile oynamakla geciyor günler...gün gectikce daha tatli oluyor bu sipalar....bugün kizi mahvettim öpüp isirmaktan...o da banamisin demiyor...ben isirdikca o gülüyor...
HA birde bugün 4. evlilik yoldönümüzdü ama kocis ders calistigi icin birsey yapamadik  :(



duru boncuk

zaracım 4. yılınız hayırlı olsun birlikte yaşlanırsınız umarım :amin:puysalcım eşinle ne sorununuz var bilmiyorum ama allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda halledersiniz :amin:berilcim kızın çok tatlı maşallah valla dediğin hareketi resimle birleştirince daha bi komik oldu ya :ehi: :ehi:
jbdun canım bizim kızın burnuda çok tıkanıyo kulak çubuğuyla almaya çalışıyorum biraz uğraştırıyo ama işe yarıyo :icon_thumright:

jbdun

günaydııınn :wave:

pınarcım hoşgeldin canım, inşallah eşinle sorunlarınızı halledersiniz :amin:
zehracım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice yıllara beraber girersiniz inşallah  :amin:
özgülcüm keşke dursa cadı kulak pamuğunu denerim ama burnuna sokturmuyo ki bişeyler :k06:

bayramda kızkardeşim gelmişti ya, bi fotomuzu koyuyorum :love9:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Emine

Jbdun,Özgül,Ayşegül,Pınar,Zehra teşekkür ederim  :-*
Jbduncum inşallah geçer burun tıkanıklığı banyo yapınca bence de açılır  ;) Çok güzel çıkmışsınız maşallah altın kızlara  :nazar:
Ayşegülcüm 27 kelime söyleyebiliyor hemen hemen herşeyi anlıyor artık.Doktor kaç kelime söylüyor diye sorduğundan gitmeden sayayım demiştim  :D
Pınarcım eşinle sorunlarınızı halledersiniz inşallah  :amin:
Zehracım benimki anne diyor ama uzaktaysam beni çağırmak için, sabah uyanınca, gece yarısı kalktı diyelim o zaman ağlarken bazen yani durup dururken anne demiyor ama baba kelimesini düşürmüyor ağzından hiç kapının zili çalınca baba diye koşuyor telefon çalınca baba diyor hemen.Eşimin tv de yayını var ya oradan babasını izlediği için diyelim başka zaman tv de bir adam görüyor esmer, soru ifadesiyle baba? diyor ben de hayır annecim o baba değil diyorum :) Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha gün bitmedi belki bir sürpriz yapar  ;)
Berilcim Melise tekrar maşallah diyeyim fotosunu görmüşken  :nazar:  Canım birkaç defa söylemekle öğrenmez tabi çocuk  :D Ben sürekli konuşuyorum doktorda zaten buna bağlıyor çok kelime bilmesini doğduğundan beri anlamaz demiyorum hiç her yaptığımı konuşarak yapıyorum.Mesela ayy çoraplarım ıslanmış hemen çıkarıyorum annecim diyorum.Ya da terlik giyelim ayağımıza üşütmeyelim diyorum . Yani göstere göstere konuşuyorum doğduğundan beri.O da hafızasına kaydetmiş bir şekilde.Dün mesela Ceylinin 2 tane bebeği var biri sandalyesindeydi biri yerdeydi.Hiç elimle işaret etmeden yere düşen bebeğee yazııık dedim hem yere düşmüş hem acıkmış dedim.Gitti yerdeki bebeği aldı koltuğa oturttu bebeklerinin biberonu var besledi bahsettiğim bebeği.Sen de olmadı diye pes etme hemen hergün söyle bu çorap bu bebek diye :) sonunda bir bakacaksın öğrenmiş bir şekilde.Bir de tavsiyem tek tip birşey gösterme yani çeşit çeşit çorap görsün Ceylin mesela kitaptan kediyi öğrendi yolda kedi görünce onları da gösterip kedi diyorum.Ya da tv de kedi çıkınca yani aralarındaki ortak noktayı bulması lazım.Geçen tv de garfield çıktı kedi diyor hemen .Evcil hayvan fuarının afişini gördü geçenlerde fuarın önünden geçerken kedi köpek var üstünde kedi , havhav diyor.Yani ne kadar çeşit görse o kadar iyi öğrenmesi için