EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

anita

kayranın doğumgününden birkaç resim gönderiyorum kızlar..

[eklenti yönetici tarafından silindi]



sevda

Ninacım nedemek güzelim her zaman eğer yapabileceğimiz şeylerse tabiki seve seve bu arada bizde babyciyiz ve çok seviyoruz bende mennunum şimdilik zaten bizde vardı bebeğimin sayesinde keşfettim kanalı ve devam ediyoruz günün belli sattlerinde.... ;)

anita

Bu arada kayra saolsun ben 55 kiloya indim
hamile kaldığımda bile 59 dum :))
zayıflamak isteyenlere Kayra ile 24 saat diyorum))



seyda

Anitacim,
tabiki yanliz degilsin :k06: Melis Alara nin bensiz herhangi bir oyuncakla oynadigi vaki degildir. ancak oyuncak sepetini tasir ordan oraya ve icindekileri döker sonra mutfaga kosar tabi mutfak da acik mutfak neyse baslar ordaki dolap kapaklarini acmaya ve icini bosaltmaya bu arada ben kesin ona yemek hazirliyo olurum. zaten Melis Alara nin yemegi disinda baska hicbir seyi o uyanikken yapmayi aklimdan bile gecirmem :honk: zaten yapmak istesem illaki o anda elimde olan seyi ih ih seklinde ister ve bu arada üzerimdeki pantalonun yada esofmanin kenarina eliyle asilidir. evdeki bütün odalarin kapilari kapalidir cünki acik kalirsa tüm cekmecedekileri salona tasir. bu arada televizyon kumandalari hep televizyonun üstünde erisemiyecegi yerde durur cünki herhangi bi dolaba yada cekmeceye saklar ara ki bulasin. bide camasirlari kapali odalardan birinde tutmak lazim gelir yoksa hepsini cekip ya salona getitirir yok tasimaktan SIKIlirsa yere atar. evde tv seyredilirken gider dügmesinden kapatir sonra da alkislar kendini. mutfak derken gecende arkami bi saniye döndüm baktim bulasik makinasinin kapagina oturmus icine girmeye calisiyo :honk: zaten ankastre agir kapak dedim kiriliyo simdi. bi is daha yapiyim diyorum cöp dolabini acip ordakileri bana veriyo :cildir: ay icim sisti daha anlatiyimmi. bu arada annem gideli 2 hafta olmadi ve ben 2 kilo verdim 57 kiloyum. ayrica nasil vericem bu kilolari diyenleri cidden anlayamiyorum. nasil zaman buluyosunuz yemek yemege arkidesler :icon_scratch:ben kahvalti yapmayi coktaaaaan biraktim ama artik yemek yiyecek bile vakit olmuyo. yani ben yemek hazirlarken Melis Alara beni öyle cildirtiyo ki mutfakta valla sinir olmiyim diye yemek yemiyorum. yani uzun lafin kisasi arkadasim benimki bana yeter sagol Karya yi almiyim :toothy10: :ehi: bu arada dogumgünü resimleriniz cok hos sana da Kayra ya da  :nazar: canim.

Pinarcim,
sana da diycektimki hepimiz de biraz problem var sanirim cocuk arti koca olayi belki tam oturmadi daha ;D dün arkadasim anlatiyo bi arkadasinin bebegi olduktan 5 ay sonra kocasi terketmis adama agir gelmis bu yük :violent1: sükretmek lazim yani. hos sanki kadin tek basina yapti cocugu töbe töbe

ay gerisini unuttum cok yorgunum tam 1 satte uyudu bu gece Melis Alara ve 3 kere yataga koydum uyandi :cildir: kyo kaldir ayakta salla koy kaldir kucakta salla :cildir: cok anlattim yine hadi bana müsade :wave:

seyda

ha Anitacim,
yazmayi unutmusum benimle oyuncakla nasil oynuyo biliyomusun Melis Alara böyle kule seklinde dizilen kaplarimiz var yere oturuyoruz en kula yapiyorum o yikiyo sonra tahtadan parcali trenler var ben parcalari koyuyorum üstüste Melis Alara deviriyo trenleri vede sekiller var böyle uygun olan dekilten bi kovanin icine atiliyo ben ilk sekli atar atmaz kovayi deviriyo :toothy10: :ehi: güldügüme bakma aslinda ben cok endiseliyim bu sinir nerden diye (annem de sen gecirdin cocuga hamileyken az sinir yapmadin diyo) ama düzelicekler insallah :amin:

bizde baby tv yok bir kez baby einstein i izlettim language nursery i resmen transa gecti simdi bazen lavaboya giderken onunla kandiriyorum cünki heryerde yanimda olmasini tamam ama orda bari yanliz olmak istiyo insan yav ;D

bide Kayra tanimiyodum hic baska bu yaz cocukluk arkadasim var Lidya onunla bulustuk onun da bi Kayrasi var seninkinden 3 gün büyük ;) kolay gelsin sana diyerekten yatmaya gidiyorum :wave:

Emine

21 Ekim , 2007, 12:43:17 #9455 Son düzenlenme: 21 Ekim , 2007, 20:22:33 Emine
Jbdun ve Ayşegül teyzesi tşk ederiz  :-*
Anitacım çok hoş görünüyorsunuz ana kız ailecek maşallah  :nazar: Baby tv kesinlikle tavsiye ederim.Ceylin oradan bir çok şey öğreniyor.Çok eğitici programlar var etrafta göremeyeceği şeyleri de görmüş oluyor.Bizde digiturk var sadece baby tv için devam ediyoruz başka kanallarını izlediğimiz yok.
Seydacım Ceylinin de bazen öyle sinirli hareketleri oluyor oradan oraya koşturuyor kızgın şekilde bağırarak görenler anası sakin babası sakin bu siniri nerden kapmış diyorlar.Tabi her zaman öyle değil bazı insanların yanında kuzu gibi oturur ağzını bıçak açmaz günü gününe uymuyor işte.Ceylin de de elektronik eşyalara ilgi var kumandanın pillerini çıkarma vs biz kumandaların etrafını streçledik çıkaramasın diye streçi kemirip yine yapacağını yapıyor özellikle tv yi açan kırmızı düğme var onu dişleriyle sökecek mutlaka o düğmeyi çıkardık yerinden.Bilgisayarda birşeyle uğraşırken gelip düğmeye basıp kapatıyor mouse la oynamaya bayılıyor Bilgisayara bağlı kulaklığı kırdı.Prizlere daha küçükken meraklıydı biz de koruyucu taktık artık pek ilgilenmiyor zaten yasak olan ne varsa yani elinden aldığımız izin vermediğimiz birşey ona ilgisi daha da artıyor ben de hevesi geçene kadar izin veriyorum artık.

sevda

PROTESTO KISMINDAKİ YAZIMI OKUMANIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

jbdun

kızlar oyumuzu kullandık gelsin, hayırlı-uğurlu olsun :k06:

emine ve ayşegül tşk ederim altın kızlar husunda :opucuk:
şeyda çok güldüm melis alaraya ya  :toothy10: ecrin de hemen hemen aynısı, hele geçen gün bulaşık makinasının tabletini almış dişleriyle yırtıp yemiş biraz :-ooo bi baktım yüzünü ekşiterek dolanıyo ortalıkta :icon_scratch:
sonra bi baktım elinde ve parçalamış tableti  :caca: ay elinden almamla kıyameti kopardı, 15dk ağlamıştır, ben de bıraktım kendi haline :honk:

anita baby tv yok bizde,

anita




jbdun

bzim sayfamızda da pek bi hareketlilik yok :icon_scratch:

meltem , tuba ve gözde nerelerdesiniz :director:

Almiş'inAnniş'i

Her günüm cenaze her günüm şehit
Bunların sebebi bir it oğlu it
Uyan Türk evladı uyuma uyan
Otuz kupona alınmadı bu vatan
PKK'ya karşı bir damla bile olsa düşmanlığın varsa bu mesajı çevrimiçi olan herkse ilet
bu gce şehitlerimizin anısına tüm türkiyede eylem vardır satt 21:30 da ışıklar yanıp sondurlecektır(herkese yolla)

duru boncuk

şerefsizlere ne kadar küfretsek azdır aşşalık insanlar çünkü

Emine

21 Ekim , 2007, 21:46:46 #9462 Son düzenlenme: 21 Ekim , 2007, 21:48:57 Emine
Elimizde Emine kaldı Jbuncum versek olmaz mı  :k06: Seninki de bulaşık deterjanı yiyo haa  :ehi: Sabun yese bari daha ucuz bu tabletler çok pahalı oldu anacımmm   :laughing7: Bu çocuklarda bulaşık makinası hastalığı neden oluyor acaba bizimkide içini boşaltmaya bayılıyor ben de bi işe yarasın bari diye yıkanınca bulaşıklar açıyorum makinayı biraz sıcaklığı geçince koyuyorum Ceylini önüne o bana veriyor ben yerleştiriyorum :)

Aklıma gelmişken yazayım dedim soğan olayını sordum doktora pişmiş soğanın ne sakıncası var diye sadece gaz dedi.Artık yiyebilir Ceylin de dedi.Patlıcan vermeyeceksin nitrat içeriği fazla dedi.Ayakkabılarımız gösterdik olur şu an için altının yumuşak olması iyi ama bir dahaki sefere aldığınızda ortopedik olmasın ama altı daha sert ve içinde hafif bombe olsun dedi.Tuvalet olayını da sordum lazımlık alalım mı , belki kendisi bezini çıkarıp yapar diye.Hayır kesinlikle lazımlık olmayacak tuvaletini sadece tuvalette ve klozet aparatıyla yapacak dedi.Havalar soğumaya başladığından çocuklar kış aylarında klozete soğuk olduğundan oturmak istemeyebilirler zorlama dedi , eğer böyle birşey yaşarsanız bırak Nisanda havalar ısınınca devam edersiniz zaten 18 aylıkken öneriyoruz normalde ama 13-15 aylık çocuklarda da başlayan olabiliyor dedi.

duru boncuk

eminecim senin kız çok yardımcı olacak sana desene  :k06: :k06:bide sana bişey sorucam sen ceyline pnomokök aşısını yaptırdınmı bende arada kaldım ne yapsam bilmiyorum :icon_scratch:

Emine

21 Ekim , 2007, 21:53:07 #9464 Son düzenlenme: 21 Ekim , 2007, 21:55:51 Emine
Razicim biz açıp kapattık ama etraftaki kimsenin haberi yok sanırım televizyondan duyurulmayınca tabi herkese ulaşması zor  :'(  
Özgülcüm yaptırdım evet.Doktorumuz önerdi , bence sen de yaptır . 5. ayı doldurduğunda 1. doz 7. ayı doldurduğunda 2. doz 9. ayı doldurduğunda 3. doz yapıldı