Hamile Olduğunuzu Nasıl Anladınız?

Başlatan ˙·٠•● Özden ۞ Şafак ●•٠·˙ Ömer ۞ Ertuğrul ●•٠·˙, 01 Şubat , 2011, 19:08:40

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

iki üç gündür azar azar var cnm zaten oturarak calısıyorum inş bu sefer yüzüm güler kızlar

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 24 Ekim , 2011, 11:39:11
gülüm benm de normalde cok sancım oluyordu zaten de bilmiyorum ya cok değişik duygular içindeyim sevinemiyorumda
cnm ya ins bu sefer yüzün güler valla cok istiyom senin hamile olmani  :opucuk: eger zamanin varsa kan testi yaptir korkma hem daha iyi erkenden önlemini alirsin ona göre hareket edersin  :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

RuHGuZeLi

Canım KasrıCinanı dinle sen ne olur ne olmaz çalışıyorsan izin al git evine ayaklarını uzat dinlen. Ne olur ne olmaz. Yarında ilk işin bir doktora gitmek olsun canım benim. Tedbirlerini al .Sonra da keyfine bak mutlu ol emi  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:





KasrıCinan

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 24 Ekim , 2011, 11:41:41
iki üç gündür azar azar var cnm zaten oturarak calısıyorum inş bu sefer yüzüm güler kızlar
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: hımm iyi bakalım dikkat et tatlım.yerlesme kanaması o zaman.



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

HASRET!M S@N@

cnm iş yogun oldugu için kursa bile gidemedim dükkandayım birey olmaz inş yarın kurs cıkısı gidicem

cano_m

adaşımm bende adet sancısı gibi sancı çektim. hatta adet olursam 3. gün klomen kullanayım dedim buradaki arkadaşlara sordum doktora gitmeden kullansam acaba hamile kalırmıyım diye. neyse tam günümde adet olur gibi kahve kahve lekeler sonra bir iki damla kanamam oldu. ama 2 ve 3. günlerde devamı gelmedi. şaşırdım çünkü ilaç kullanacaktım. test alıp yapayım dedim çünkü şiddetli sancılarımda olmuştu. bi baktım ikinci çizgi belli belirsiz 5 dakika sonra çıktı. inanmadım tabi yarınsı gün bi daha yaptım bu seferki biraz daha belirgindi. hemen kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. umarım sende hamilesindir. dün buradaki herkes için dua ettim. inşallah dualarımız kabul olurr  :amin: ve inşallah senden de hayırlı haberler alırızz  :amin:

cano_m

yani anlayacağın ben üstüne görme yaşamıştımm  ;D

HASRET!M S@N@

COK SANCIM VAR ACAYİP VE KORKUYORUM KIRMIZILAR GELECEK DİYE  :y25: :y25: :y25:

cano_m

tatlım inşallahhh olmazzz hemen ümitsizliğe kapılmaaaa  :caca: olumlu bakk yahuuu. diyorum ya bende de olmuştu kahverengi lekelenmelerr sonra hatta kanama bile yaşadım ama 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. inşallahh sende üstüne görme yaşıyosundur. ve testte de aynı sen gibi 5 yada 10 dakika sonra baktığımda silik çizgiler çıktı. sence böyle bişey olmasa çıkarmı o silik çizgiler. açıkçası hamile kalmadan önceki testlerimin hiçbirinde ben silikte olsa görmemiştim  :dontknow:  :dontknow:

HASRET!M S@N@

bende ilk kez gördüm cnm ya ve cok belliydi adet günümde yaptıgım

cano_m

hadi ozaman inşallahhh. çünkü eğer tersi olsa imkanı yok silikte olsa çizgiyi görmenin.. ayyyy allahım inşallahh içim kıpır kıpır oldu bi anda vallahii. dualrım senle adaşımm yarına hayırlı haberlerini almak ümidiyleee  :amin:  :amin:  :amin:

HASRET!M S@N@


cano_m

ne demek tatlımm ya olur mu öyle şeyyy.  :k06: sende dinlenmeye bak yorma sakın bu aralar kendini. uzat ayaklarını dinlen  :opucuk:

kelebegimm

tatlimmmm sookk oldum o kadar sevindimkii sanki kendim yaptim testii ins. hamilesindir canim benimmm ama kahverengi lekelenmen varmis benimde olmusdu dokdor normal yerlesme kanamasi dedi ama dusuk yyapmisdim ne olursa olsun dokdora git hem senin adetin gecmis ilk idrar son idrar farketmes bidaha yap ve hastaneye git cok agrin oldugunu ama pozitifi gördugunu söle dusugu engelleyen ilaclar igneler veriolar trde daha iyi ilgilenionn lutfenn bu kadar yaklasmisken ihmal etme hemen bi test daha yap ve dokdora gitt allahimm sukurler olsunn dualarin kabul oldu sanunda galibaaa


]

kelebegimm

dinlen canimm ayaklarinida usutme ayyy o kadar sevindimki yaaa


]