Hamile Olduğunuzu Nasıl Anladınız?

Başlatan ˙·٠•● Özden ۞ Şafак ●•٠·˙ Ömer ۞ Ertuğrul ●•٠·˙, 01 Şubat , 2011, 19:08:40

« önceki - sonraki »

ORNA

yaaaa sabah sabah ne kadar güzel bi haber ayyy canım inşallah melegin gelmiştir  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: bence hemen kan testi yaptır kendini neden bu kadar bunaltıyosun varsa çıkar düşünmektense kan testi yapmak daha iyi hadii gitte gel o güzel haberi bize ver  :hello2:  :hello2: :hello2: :hello2:

Aytii

Canaaaaan

bu gece rüyamda hamileyim ve korktum seneye yine doğurcam diye

demekki senmişsin o hamile  :hello2: :hello2: az önce Nagihana anlattım rüyamı senin konu açtığını söyledi çok sevindim  :hieyt: inşallah hamilesindir canım  :opucuk: bence kan testi yaptır  :) ayrıca adet olacakmışsın gibi sancılanman normal bendede olmuştu

suzannn


ツgöçmen_54 ツ

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 24 Ekim , 2011, 08:53:29
kızlar benm adet günüm cumartesiydi cuma günü test yaptım kaç dk bilmiyorum ama sonradan baktıgımda ikinci cizgi silik cıktı sonra cumartesi yaptım onuda baktım yok iste dedim gittim sonra baktıgımda silik cizgi vardı ve öncekinden daha belirgindi size sorum su ben acayip sancı cekiyorum geceden beri adet sancısı ve cok canım yanıyor korkuyorum da acaba olacak mıyım diye normalde ancı oluyor muydu
canancım çok sevindim inşallah hamilesindir.
rüyam 1 ay gecikmeli olsada çıktı sanırım  :hieyt: :hieyt:

tulayysl

canancım.... ben de bu gece ruyamda guzel bi haber aldıgımı gordum bi sevindim bi sevindim anlatamam. sonra acaba nerden gelicek haber diye beklemeye basladım. senn konunu gorunce aynı sevinci yasadım inan. hadi hayırlısı canım.

esracım

inşallah hamilesindir Canancım.güzel haberlerini bekliyoruz.umarım bayram öncesi bayramın olur.

ayla89

inş hamilesindir canan benimde acayip sancım olmuştu adet olmayı bekliyordum ama olmadım ;Dhatta gebeliğimi öğrendikten sonrada bel ağrısı karın ağrısını çok çektim ama kısa sürüyor :opucuk:

HASRET!M S@N@

İNŞ KIZLAR HİÇ BU KADAR YAKLASMAMISTIM HİÇ ÇIKMIYORDU BUGÜN ALIRIM İŞ CIKISI SABAH İLK İDRARIMLA YAPICAM İNŞ GÜZEL HABERLER VERİRİM SİZLERE

ayla89

inşşşşşşşş allahın izniyle güzel heberlerini verirsin rabbim sevindirsin güldürsün yüzünü :opucuk:

minis33

Bende adet günümden bir gün önce hamilelik başlangıcı oldugunu öğrenmiş çok sevinmiştim ama adet sancılarım da vardı ertesi gün çok iyi hatırlıyorum pazar günüydü kanamam oldu doktor tabi düşük tehlikesi diye baktı. ama bence adet olmuştum yani üstüne görme dediklerinden sanırım oluyor.ve benim ilk üç ay adet günlerimde sancım oldu şuan 24 haftalık hamileyiö çok şükür. Ve benim ilk üç ay sürekli kanamalarımda oldu çok koktuğum zamanlarda oldu ama geçti çok şükür o zamanlar şimdi kızım yerinde durmuyor maşallah.

İnş sende hamilesindir canım.Dua etmeyi eksik etme

suzannn

heyecanla bekliyorum canancım güzel haberini haftaya güzel başladım sayende

ORNA

bence hamilesin canancım inşalah yarında çıkacak testte bak gör  :hello2: :hello2: :hello2:

doruk38

 :hello2: :hello2: :hello2: canacım bebek yerleşirken yalancı adet sancısı yapar. inşallahhh hamilesindir canım benim



gökkusağı

ayyyy canan sabah sabah bomba etkisi yarattı haberin nasıl mutlu oldum anlatamam.cnm benim ben adet günümde yaptığımda silik çıkmıştı ki sen bi gün önce yapmışsın silik olması çok normal  :hello2: :hello2: :hello2: adet sancısı gibi sancı da çok fazla oldu hatta 1 hafta devam etti her dakka tuvalete koşuodum adetmi oldum die.hiç korkma günün geçmiş idrarda mutlaka çıkıcak görürsün hayırlı haberlerini beklioruz cnm rabbim yardımcın olsun  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.!
..diyor ki;
Eyy kul'um.!
imtihan'ın RABBiN.!...için,
Sabret.! ♥

KasrıCinan

canancım bitanem benim hadi insallah yaaa :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: inan kalbim küt küt atmaya basladı biliyormusun.,insallah doğrudur testler de yanıltmaz bizi.bazen adet de yaklasınca çizgi olusabiliyormus hormon değerlerinden.
ama benim 2 hamileliğimdede adet olacakmıs gibi sancım olmustu canım.hadi hakkında hayırlısı insaaaallahh meleğin gelmistir ya :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:ve ilk gebeliğimde çizgi geç çıkmıstı ve çok zor belliydi, :muzz: :muzz: :muzz:



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ