27 Nisan , 2024, 16:17:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


мι̇ηι̇к нєякüℓüм вüуüуσя :)

Başlatan тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят, 29 Ağustos , 2010, 00:20:58

« önceki - sonraki »

Balböceği

Tam icini disini bilmiyoruz gozde'cim insallah bunuda atlatacaksin  :amin:

sen neler gordun neler gecirdin  :opucuk:

suzannn


asya81

Alıntı yapılan: тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят - 22 Ağustos , 2011, 01:24:53
Allah razi olsun kizlar hepinizden teker teker..
kendime gelme donemindeyim yanimda oldugunuz icin sagolun
tatlim yarin intas parkinda bulusalim istersen saat 6 gibi n guzel olur.
olur canım süper olur msn de yoksun

tgbybr

gözde cim inan içim sızladı okurken. anneliğin verdiği duygusallıktan mı bilmiyorum ama tutamadım gözyaşlarımı. kısmet değilmiş tatlım. biz bile ne kadar heyecanlandık burada ki sen nasıldın kim bilir. hayırlısı tatlım. şükür ki rüzgar paşa var :nazar:. Allah cc ona seninle beraber sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin :amin: :amin:

KONYALI

gözdecim suan üzülmen çok normal ama ilerde hayırlı böleymiş diceksın ve belkıde sımdı goremedıgın seylerı ileride göreceksın...
allah tez zamanda kurtarmıs seni..egerki evlendıkten sonra huzursuz olsaydın
ailen ne kadar üzülecekti...sen dahada cok yıkılacaktın..biz kadınlar hep cok duygusalız,insanın hayatını
paylaşacak bırının olması muhakkak anlatılmaz,herkes yaslancak bır omuz arıyor ama bu dogru ınsan değilse üzülmek kaçınılmaz..
bak sen en azından hemde cok kısa bır surede gördun kurtuldun....
hayatta sahip olunacak en güzel şeye evlada sahipsin cnm sakın üzme kendını....inşallah en yakın zamanda seveceğin ve sevileceğin
ve daimi mutlu olacağın biriyle tanısırsın...

hüzünden_gelme

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Nasıl üzüldüm anlatamammm ne yazsam şimdii  :sad1: Hayırlısı buymuş demekk ki bitanem
İnan kimse için değmıyorr bende anladım bunu ağlamak onun için üzülmek hiç degmıyor haa kolay kolayda unutulmuyor ama senın en buyuk destekcın rüzgarım  :opucuk: :opucuk:

RABBIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HEP MUTLU OL PAŞAMIZLA  :amin: :amin: :amin:

SEVİLİYORSUNNN :love9: :love9: :love9:

pitirpisi

Canım benim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun.daha gencecik yaşında çok büyük zorlukları atlattın.bunu da atlatacaksın.eğer o insan seni gerçekten hakediyor olsaydı seni kaybetmemek için herşeyi yapardı.demek ki sana layık biri değilmiş.Sen zaten dünyanın en yakışıklı erkeğine rüzgarına sahipsin.Zamanı gelince seni gerçekten mutlu edecek insanla karşılaşacaksın.Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.Senin içinin güzelliğini farkedecek insan hayatına girince çok mutlu olacaksın.Dualarım hep seninle.
Melek kızım ve mükemmel aşkımla bir ömür boyu beraber.

derbeder

diger kizlarin dedigi gibi aranizda neler gecti bilemeyiz, bilmemizde gerekmiyor tabiiki...isin dogrusu ilk anlattiginda cok cabuk karar vermis olabileceginizi dusunmustum, ama tabiiki o zaman yanlis anlasilma kaygisiyla bunu dile getirememistim. 

belki daha iyisini verecek Rabbim sana, ya da gercekten evlilik dusledigin kisiyle gercekten hayirli olmayacakti? herseyde vardir bir hayir...tabiiki istenmemek terkedilmek belkide agir seyler...ama Allah kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis, yeterki saglik olsun gerisi zamanla olur.

seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

hüzünden_gelme

Gözdemmmmmmmmmmmmmmm Nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn  :opucuk:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı :flowers:
İyi dilekleriniz ve destekleriniz için sağolun var olun :love9:
Anlayışınıza desteğinize çok ihtiyacım olduğu zamanlar geçiriyorum..
Her şey sanırım biraz fazla üst üste geldi çok yıprandım güçlü görünüp öyle yaşayıp rol yapmaktan yoruldum dinlenecek zerre kadar vaktim olmuyor.
Anneannemin kalçası yüzünden annem kendi evinde bakıyor oğlana çalışacağım günün sabahı alıyor akşamına ben onlara gidiyorum ertesi gün evimize geliyoruz off ta Rüzgar ve anneanneyle ilgileniyorum ev işi yemek bulaşık çamaşır derken bir bakıyorum ki gün bitmiş geçmiş gitmiş saat gece 11 olmuş yeni oturabiliyorum.Bu tempoyu bünyem kaldırmadı geçenlerde zaten işe gitmek için sabah saat 05:30 da hazırlanıyorken tansiyonum düştü fenalaştım düşmüşüm nasıl düştüğümü hatırlamıyorum ama kafam yarılmış ambulans filan geldi allahtan ufak bir yer ama annem diyor ki kemiğin görünüyordu nerdeyse diye.
Allaha her zaman şükrediyorum bugünümüzü aratmasın diye ve sadece hayırlısını nasip et diyorum.Devamlı okuyorum maneviyatımı güçlendiriyorum elimden gelen tek şey yapabileceğim tek şey bu çünkü..
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız :love9:

cemresu

cnmm benim okuduum yazdıklarını ve seni takdir ettim.. hayatta hiçbişey için değerinden fazla üzülmeyceksin hakkında hayırlısı buymuş demekki sen oğlunla mutlu olmaya bak Allahın sana verdiği en güzel hediye o!
sen hayatının hep böyle gideceğini düşünüp karamsarlığa kapılma sakın Allah o kadar büyükki ne zaman ne olcağı belli olmaz..
hayatta ne yaşıyorsak bizim alınyazımz o.. değiştirmek bi o kadar elindeyken bi o kdar da değil..
sen rabbine sığın hayırlısını iste gözdecim... mutlu olcaksın emin ol  :icon_thumright:
rüzgar beyi öpp  :opucuk:

...ŞehzadEfe...

hakkında hayırlısı ne ise o olsun yaşandı ,yaşanması gerekiyomuş deyip önüne bakman gerekiyor sana ihtiyacı olan dünyalar güzeli bir oğlun var hayatta hiç bişey aceleye gelmiyo kendini dinle biraz bence içini bilemem evet çok zor günlerdir ama okuduğum kadarıyla ayakta durmayı her zaman becermişin bununda üstesinden gelirsin inşallah allah sağlık versin oğluna ailene sana gerisi gelir allahın izniyle allah gönlüne göre versin
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Kızlar eksik olmayın emi :flowers: :love9: :opucuk:
Allah sevdiği kullarını sınarmış herhalde sınanmam henüz bitmedi.
Kitabımızda ne diyor sadece sabır..Sabrın sonu selamet..Benimki de peygamber sabrı mübarek..Diplerde dolan dolan inşallah aydınlığa çıkarım :amin:
İnziva modundayım bu aralar kafamı dinleyesim var ama tabii ki imkanım yok.Sadece susuyorum konuşmak istemiyorum görmek istemiyor gözlerim oğlumdan başka kimseyi bir tek o bana baksın o beni öpsün istiyorum..Öyle dahi olmasa da öyleymiş gibi yaşamaya çalışıyorum.Biliyorum her şey güzel olacak inancımı yitirmiyorum.
Eğer Allah geçmişimizle yaşamamızı isteseydi kafamızı 360 derece döndürüyor olurduk ama anca yarısına kadar bile zor çevirebiliyoruz bu da şu demek oluyor geçmişten feyz al ama ona bağımlı yaşama yoksa önünü göremezsin ! Felsefe bu Rabbimin yardımıyla yeneceğiz oğlumla her şeyi...

Balböceği

Gecmis olsun canim  :y25: Allah'in izniyle hersey gececek..
Rabbim sana guc kuvvet versin  :amin: zaman herseyin ilaci oluyor gercekten.
Keske bi tatil imkanin olsa en azindan kafani dinlerdin.
Bir gun bunlarin hepsi bitecek gecmisle yasanmiyor maalesef..
Kendine ve ruze cok iyi bak rabbim size hayirli uzun up uzun omurler nasip etsin.  :amin:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

gecmis olsun gozdecim verilmis sadakan varmis  :flowers:
dikkat et ya Allah guc saglik versin canim  :amin:
insallah bugunlerde gececek kendine iyi bak tatlim  :-*


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9: