Doğum Hediyeleriniz

Başlatan tria, 14 Ocak , 2007, 19:32:56

« önceki - sonraki »

NURSIMAnınANNESI

     1.Evlilik yıldönümümüz:çiçek +  parayı toparlar toparlamaz araba alacağım sana aşkım
     Doğum günüm: Hani araba istiyordun ya araba alacağım karıma
     Hamile olduğumu öğrendim: çok mutluyuz değil mi sevgilim,araba alacağım karıma doğum yaptığında
     Doğum yaptım: Arabayı alacağız inşaallah, arada bana da sürmem için verirsin heralde
     Kızım dört aylık: araba alalım değil mi

    Ocak 22 de 2. evlilik yıldönümümüz olacak: e artık sonuç ne olur bilmem :dontknow:, bir gün araba alınacak heralde :cussing:
EY RABBİMİZ BİZE GÖZLERİMİZİN NURU OLACAK SALİH EVLATLAR NASİP ET VE BİZİ KORUNANLARDAN EYLE...

Emine

ay hepimizin kocaları birbirinden alem yani sevdecim  :laughing7:

Filiz

ah ahhhhhhh gelsin gelsin benim kocama okutucam :))))))))))))))))) doğum yapmadan önce sözde doğum hediyesi bana tria kolye alıcaktı doğumyaptım yüzsüzlüğü bende ele aldım hatırlattımmmmmmm tamam şubatta söz alıcam dedi bakalım bir ay kaldı görcez kolyeyimi alırım havagazımı alırım bilmiyorum artık :))

hiç anlamam ben hediyemi istiyorum valla :))))))))))))


tweety0555

16 Ocak , 2007, 19:42:39 #18 Son düzenlenme: 16 Ocak , 2007, 20:08:53 Emine
VALLAHI BENIMKIDE BILEZIK ALDI VE COK SEVEREK TAKIYORUM...BIRDE COK GUZEL BIR MESAJ
CANIM KARIM
ALLAHA SUKUR BUGUNLERIDE GORDUK
SANA OLAN SEVGIM BUGUN BIR KAT DAHA ARTTI
CANIMIZA BIR CAN DAHA KATTIN
ASKIMIZA YENI BIR HEYECAN GETIRDIN
SENI COK SEVIYORUM... :love1:       AY DURUN KIZLAR IYI OLDU BU MESAJ BENI KIZDIRINCA ACIMDE BANA YAZDIGIGI 300 U ASKIN DORTLUGU OKUYAYIM... :icon_flower:  :argue: YAPMIMIM BIDAHA YAZIK ADAMA DEMI....
:laughing7:



babyh23

aaa benim hiç aklıma gelmedi doğum hediyesi.benim kocam bana bişey almadı ya bak şimdi aklım başıma geldi.bu akşam bizim evde kriz var kızlar iyi hatırlattınız
       

minekavlak

baby23 napıcan kız adama? ;D ;D

babyh23

önce bol miktarda dır dır edip başını şişiricem sonra aç bırakıcam.daha sonra ben doğururken neler çektim sen bana hediye bile almadın deyip oğlumu sevdirmiycem.eline istediğim hediyeler listesi verip en az 3 tanesini almazsa ikinci çocuğu yapmayacağı mı söyleyeceğim.nasıl güzel fikir değil mi? :icon_thumright:
       

bebitom

alemsiniz kızlar walla yanlız eşimin günahını aldım bileziği bozdurmasının sebebi kayınvaldem zırt pırt sorup duruyodu oda bozalım kurtulalım dedi hakkını yemiyim kocişimin ...
zeynep_berat

minekavlak

zeynepcim kayınvaliden niye soruyo senin bileziğini..onu anlamadım :icon_scratch:.ona ne ki senin bileziğinden? :cussing:

bebitom

biz sözde ev yapıcazda kayınvaldemlerle 4 katlı bina elimizde ne varsa soruyoki para lazım olduğunda istiycek bizde bu yüzden sattık ve eşimde artık bana hediye aldığında yani altın grubu falan satılmıycak şeyler alıyo künye falan veya kelepçeli bilezik eşimde vermek istemiyo çünkü ev 3 kardeşe yapılı ve herşey bizden isteniyo :cussing: :cussing: ondan dolayı yani
zeynep_berat

puysal

Benim kocacımda bana tek taş yüzlük alacak.. Daha önce almıştı ama ben onu kaybettimm tüm evi alt üst ettim ama yok  :dontknow:

alacak diyorum çünkü hala kilo vermemi bekliyor:)) ama ben düzenli olarak hatırlatıyorum.. ben bu kiloları verinceye kadar unutur falan:)))

ღ°cerenay.♥.

21 Ocak , 2007, 01:13:55 #26 Son düzenlenme: 21 Ocak , 2007, 01:15:45 cerenay
bende havagazı aldım :crybaby2:  ama doğum beklemediğimiz zamanda oldu ,erken geldi kızım.doğduktan bir hafta sonrada eşimi işten çıkardılar. bu yüzden ona kızmadım , yoksa kesin alırdı kocacım ::) :D

fatma-ba

bana esim kocaman bir buket ve digital fotografmakinasi aldi oglumu bol bol cekmem icin  :icon_flower:

Almiş'inAnniş'i

kıslar çok komik bunlar ya. ben artık bunları okuduktan sonra kocama kızmama kararı aldım demek tek romantizm özürlü benim kocam değilmiş içimi rahatlattınız valla :toothy10:

biz evlendiğimizde kocacım bana hiç bişi alamaıştı. bende ona demiştim ki bebeğimiz olduğunda bana bir tektaş alırsın ödeşiriz  ;)

benim kocacım özel bir pırlanta yüzük yaptırdı bana üzerinde tam 11 taş var :D ama henüz takmıyorum. doğumdan sonra inşallah ;)

SEVİNÇ

Ay ben bu knuda çok dertliyim.
Oğluma 5 aylık hamileyken kayınvalidemler düğünde yaptıkları tek şeyin ev almaktı ;parasını geri istediler.Şok olduk.1 gecede 9.000 doları istediler. O gece eşten dosttan annemden 5.000 dolar bulduk gerisi kaldı.
Neyse 5.ay sıfırlandık.Sadece doğum için ayırdım altınlar kaldı.Onu da doğum zamanı arkadaş (bize borç veren ) parasının bir kısmını istedi.Altınları eşim sattı 15 çeyrekti. Doğum yaptığım günün akşamı verdi.Daha sonra arkadaşına kredi çekmişler sen git bizim adımıza 1 milyar daha borçlan 15 çeyrek karşılığında bana burma altın al.Takmadığımı bildiği halde.Burmayı yatırım amaçlı almış eşim tabiki.Yutmadık ama ne yapalım.
Şimdi ise doğumdan sonra kendime araba alacam diyorum.Yok sen alma ben alırım sana diyip,kendini iyi yapıyor bana.Ona kalırsam ,arabayı göremem. Şuan kendinin kullandığı araba da annemin bana aldığı araba,ama arabaya sadece misafir olarak biniyorum.