28 Nisan , 2024, 07:19:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


minik kusum bırgulum

Başlatan nihalim, 07 Aralık , 2007, 12:49:54

« önceki - sonraki »

sevda

Nihalcim napıııyoosuunuuzzz bakimm fıstıkıınnla beraberr  ;)

-Butterfly-

Nihalcim az evvel seni burda gordum.Fakat sayfana henuz tesrif etmemissin  :k06: neyse yerine ben geldim.Melegimi opim soyle bir guzell  :opucuk: bunuda guzel anneye yollim  :opucuk:



nihalim

ıyıyız canlarım ya busecım mısafırım vardı caktırmadan bı bakım dedım baktım gerı cıktım sımdı gıttıler hemen gırdım nete sevdacım ıyıyız ne yapalım kızmla vakıt gecırıyoruz kızıma dıs kasıyıcı aldım cok guzel tutuyo agzına goturuyo bır elınden dıger elıne gecırıyo bende onu seyrederken oluyorum burda havalar ıkı gundur cok guzel dun gunesı gorunce dayanamadım kızımı arabasına koydum hemen dısarı cıktım bıraz gezındık saglık ocagına gıttım kızımı tarttırdım 6700 gram olmus 64 cm boyu...cok sevındım guzel kılo almıs kızım zaten 4.ayımızı dolduruyoruz artık cok degıstı cok guzel hareketler yapıyo herseyı agzına goturmeye basladı bu arada cok mutluyum hafataya annem gelıyo.... :hello2: bugunde babamız trabzona gıtmıs vee kızıma toys r ustan oyuncak almıs cok merak edıyorum ne aldı aacaba sabırsızlıkla beklıyorum cunku bu gelen kızımın ılk oyuncagı olacak...suanda mınık kusum yalvarır gozlerle bakıyokı onu alayım kucagıam dıye ve galıp gelecek kıyamam ben kızıma hemen alıcam onu hepınızı opuyorum bye... :opucuk:

-Butterfly-

Canim benim bende kiyamammm all  sen minigimi kucagina annesi  :hungry: yerim ben onu.  Canim masallah kuzumaaaa  :nazar: :nazar: :nazar:  tombalak olmus kusumda  :nazar: :nazar: :nazar: Alah nazarlardan saklasin  minigim  :opucuk:   :opucuk:  Havalar guzel demek,ne kadar sanslisiniz.Valla dun bir markete gitik geldik oglumla  popisimiz dondu valla  :ehi:  Feci soguktu birde ayberki ince giydirmistim  cok fazla gerci,soguk havayla temas etirmedim ama  arabaya in bin derken yinede usdu galiba yavrum.Insalah hasta etmem.. Yaz gelsin istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :( :y25:



sevda

Hayatım ne güzel baka bizde bugünkü havayı değerlendirdik attık kendimizi dışarıya sanırım güneşi okadar özlemişki herkess hemen hemen bütün bebeklerini çocuklarını alan dışardaydı süperdii...

Bu arada kuzumun oyuncağı şimdiden hayırlı olsun inşallah daha güzel güzel daha nice hediyelerr oyuncaklar gelir kuzumaa annesiii...

Boyu ve kilosuda süperr çok sevindim allah sağlık sıhhat versin hayatımm bebeklerimizee... :amin: :amin:

nihalim

bugun cok mutluyuz kızım ben ve babamız cunku kızımız 4. ayını doldurdu. allaha sukurler olsun bugunude gorduk nıce aylara yıllara hep bırlıkte allahım bızı hıc ayırmasın saglıklı mutlu gunler gorelım ruya gıbı gecen 4 ay esımı tanıyınca anlamlanan hayatım kızımla renklendı ve harıka oldu ıyıkı varsınız allah sızın yoklugunuzu gostermesın canım kızm ve bırıcık esım sızı cook sevıyorum :love3: :love7: :love9: :love9:

sevda

Meleğimin 4 cü ayı kutlu veeeee hepp mutlu olsun daha nice günlere .....









-Butterfly-




nihalim

cok tesekkur ederız. sevdacım ve busecım ıyıkı varsınız  :love7:sımdı yolladıgınız guzel gıftlerı esıme gosterdım oda cok begendı ve tesekkur ettı.kızım suan mısıl mısıl uyuyor bızde fırsattan ıstıfade esımle oturuyorduk ama dayanamadım bı bakayım arkadaslarıma dedım bugun bır arkadasımızın dogum gunuydu onu kutladık evede gec geldık tabı...guzel bır gundu hava cok guzeldı yıne hep dua edıyorum ınsallah artık kıs bıter cunku busene cok kar yagdı bebısımle eve tıkandık kaldık bahar gelınce artık hep dısarda olucam kızımı arabasına koydugum gıbı yuruyuse ohhh hayalı bıle guzel  :hello2: yarın gorusuruz optum bye... :opucuk:

sevda

Rica ederim hayatım size ancak net aracılığıyla bunları yapabiliyorum ama gerçekte hemen yanı başımda olsaydınız daha farklı ve daha güzel şeylerr yapardım inan...

nihalim

bır gun sızın o taraflara da ısımız duser elbet ozaman gorusuruz ınsallah... :amin: :amin: :amin:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

ANAMMM KIZIMIZ BÜYÜMÜŞTE 4. AYI DOLDURMUŞ HAA NAZLA ARALARINDA TAM 1 AY VARR BİZİMKİDE 3. AYINI DÜN DOLDURDU  AMA  ÇOK GÜZEL BİŞEY BU ÇOCUK BÜYÜTMEKK YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK HARİKAAAAAAAAAAAA, HAVALARDA ISINMAYA BAŞLADII YAZIN ÇOK İYİ OLUCAK BİZİMKİLER TAM ELE GELİCEKK  :hieyt:   :hieyt:  :hieyt: 

-Butterfly-

Canim benim  ne guzel  hava hep guzel olsun insallah,minik kelebekte bol bol guzel havadan nasiplansin. Anneside onun gezme keyfine nail olsun :hello2: Niloscum valla bende deli gibi yazi bekliyorum.Hatta dun aksam esimle konustuk belki bir SAN DIEGO  yapicaz 4 gunlugune. Sicak diyarlari ozledim valla.Soyle gunesin altinda malak gibi yatip kizarip bozarmak istiyorum.Tabi birde en egleneceli yani oglumda kumdan kulaler yapmak olacak galiba. :hieyt: :hello2:

Neyse cok opuyoruz hayatim sizi  :opucuk:



nihalim

merhaba arkadaslar yıne bır kac gundur gıremedım nete annem geldı ıstanbuldan onla nasıl vakıt gecıyor anlamıyorum bırazda kızım hasta onla ugrasıyorum 14 martta yanı cuma gunu ıstanbula gıdıyorum 2 hafta yokum 31 martta donucem allah ızın verırse ben yokken bızı untmayın sakın haaa :caca: :ehi:
busecımmm nasıl sevındım senın mesajını gorunce anlatamam boyle arasıra gırınde yuzumuz gulsun.cok haklısın canım bır yaz gelsede ıcımız acılsa opuyorum canım senı ve ayberkı bye... :opucuk:

sevda

Demek annenlerin yanına gidiyorsun süperr senin adına çok sevindim hayatım bol bol hasret giderin çok özliycezz seniiive kuzunu unutma... ;) :opucuk: