Hamileliğinizin Kaçıncı Haftasında Karnınız Çıkmaya Başladı

Başlatan ✿sweet_sweet✿, 09 Kasım , 2009, 19:24:37

« önceki - sonraki »

ѕєν∂α¢αη

:) ben hissediyorum büyüdüğünü. genişledim biraz sanki :)


Uploaded with ImageShack.us

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


ĸﻪгﻪოεl

benım  ılk zamandan beri cıkmıştı bı ara dengesız beslendım olmuştum 3 ayda 65 şimdi hala 65 im bende neden  almadım dıyorum  :tongue3: :hieyt:



                                                                     :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: :toothy10:




                                                                       hepimiz bolemi olcayya :crybaby2:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

heyyyyyyyyy selam herkesee... 2 gun sonra bebisin cinsiyetini ogreniyorumm insallahh hersey yolunda gider guzell haberlerle donerim :amin: hamilelik nasil gidiyorr ben simdiden kiyafet vs hazirliklara basladimm insaalahh hayirlisiylada saglikli bebekler dunyaya getiririzz..  :amin: :nazar: bakalimm az kaldi sayilirr.. herkese saglikli gunlerr..

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿


мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

masallah sekerimm... :nazar: az kaldii.. benimde belirginlesti iyice.. hissediyorum ara ara vuruslarini :k06: yarin bakalim kendisini gosterirse bebiss cinsiyetini ogrenecegimm.. herkes gec bile kalmissin diyo:):) herseyin hayirlisi..

bu arada istah durumun nasil sekerim.. benim baya bir acildi.. saldiriyorum resmen cogu defaa ;D bundan sonraki surecte hep boylemi gidecek yoksa basami doneriz yani bulanti falan oluyormuki sonlara dogru..  bilgin varsa yazarsin.. benden haberler  yarin.. ilk firsatta buraya yazarim

мiŁenα.

canımarada bulantım oluyor...ıstahım cok hemde cok yerınde....10 kılo aldım hanı bellı olmuyor dıyorlar ama ben hıssedıyorum kılo benı agırlastırıyor


:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

10 kilomu..? cok degilmi yahuu... seninle aramizda 3 hafta varr ben 2 kilo anca almisimdirr.. belkide bundan sonra almaya baslayacagim.. kilo olarak 54kiloyum su anda.. doktorum hamilelik boyunca 12 kilo alirsin dedi.. normalide 12 ila 15 kilo olarak biliyorumm.. bence sen daha 10 kilo almamissindirr   :icon_scratch: tartildinmi yoksa tahminimi birsey soyledin.. ? bende gidip tartilayim bari 4 haftadirr tartilmiyorum :tongue3:

SiRiNe

Sweet hayirli olsun arkadasim insaallah  guzel haberler alirsin  :amin: bende ayin 22 inde ögrenmeye calisacagim  bebeklerin cinsiyetini doktor görebilirse tabiki...
Benim karnim bana göre 24 haftada tamamen belli oldu, ama esime göre 14 haftadan belli oluyordu diyor ;D

✿sweet_sweet✿

tesekkur ederim sirinecimm.. heyecan sardi birden:) sende benim gibi gec ogreneceklerdensin.  baya ilerlemis hamileligin bu gittiginde ogrenirsin hayirlisiyla insallahh :amin: yarin yazacagim buraya.. benim esimde erkenden cikmaya basladi dedi ama benimde karnim yeni yeni cikiyorr.. ;D saglicakla kall..

SiRiNe

insaAllah sweetcim 18+6 haftamda ultrasyona girdim ama  anlayamadi doktor, bu sefer bakalim  :binkybaby: sende buraya yaz haber et ögrendiginde  :hello2: bende yazacagim insaallah.

ѕєν∂α¢αη

oo cinsiyette geç kalmışsınız nieyse yahu :) ben 14. haftada öğrendim :)

iştahım yok. çıktı gibi gelen karnım da zayıfladığım için küçüldü sanırım :( ben bile hamile olduğumu anlamıyorum. dümdüz oldu karnım  :crybaby2:


Uploaded with ImageShack.us