28 Nisan , 2024, 11:10:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar....

Başlatan sibell&gökhan, 14 Kasım , 2007, 14:09:03

« önceki - sonraki »

sevda

Dünüşüm sen canını sıkama bakim düzelir herşey bu arada benimde ihtiyaçlarım var ama hala önceliğim arhan ve eşim bende tam kendime alıcam diyorum hooop bakıyorum vitrine ayy bu ona ne güzel yakışır diyorum ve yine elleri boş dönüyorum çarşıdan kendime almakkkk istiyommmm bennnnn artıııkkııınnn.... :cildir:

-Butterfly-

armagancim vallahi bende okurken biraz sinirlendim ne yalan soyliyeyim erkekler biraz egosit ruha sahipler benim esimde ilk baslarda  hep kendi hep kendineydi tabi alismis daha onceden ama zaman icinde  bu degisti  simdi hep bana hep bana :)) hatta oda degisti  hep ayberke hep ayberke  :toothy10: :ehi:

gecen gun kendime alisveris icin ciktim  tabi kendimi bebek magazalarindan cekemedigim icin  yine nekadar magaza var dolasmisim tabiki kendimi  bir kez daha unuttum :(( ama insallah kayin validem geliyor yeniden :hieyt: o gelince ona birakip kendim icin deli gibi bir alisveris plaliyorum  :muzz:



ARMAĞAN

KIZLAR DÜN NOLDU BİLİN BAKALIM. ERKAN AĞA SABAHTAN KREDİ KARTINI VERDİ BANA, HEMDE KENDİ İSTEĞİYLE.  :dontknow: VE GİT O BEĞENDİĞİNİ AL DEDİ. BENDE YOK KALSIN ALMIYACAĞIM DEDİM. İNATÇI VE GURURLU BİR KADINIM YA BENDE. KREDİ KARTINI İADE ETTİM AYNEN. SONRA NEYSE OFİSE GELDİM. ERKAN AĞA TELEFONLA ARAYIP GİT BUGÜN O BEĞENDİKLERİNİ AL, HAVALAR İYİCE SOĞUDU DAHA DA SOĞUK OLACAK SONRA ÜŞÜTÜP HASTA OLURSUN DEDİ. :-[ BENDE NASIL ALACAĞIM PARAM YOKKİ, BİR ARA TOPARLAR ALIRIM DEDİM. SONRA BANA CEKETİNİN CEBİNE BAK DEDİ. Bİ BAKTIM KREDİ KARTI CEBİMDE. MEĞER BEN GÖRMEDEN KOYMUŞ CEBİME. SONRA YOK ALMAYACAĞIM DEDİM YİNE TABİ. DÜN  AKŞAMA KADAR ELLİ DEFA ARADI RESMEN ALDINMI DİYE: BENDE İNATIM YA ALMADIM ALMAYACAĞIMDA DEDİM. SONRA EN SON TELEFONDA YİNE ISRAR EDİNCE DAYANAMADIM  ;D İYİ PEKİ DEDİM. SONRA ARKADAŞLA BERABER MAĞAZAYA GİTTİK AMA SAAT BAYAA Bİ GEÇ OLMUŞTU. SONRA ERKAN AĞA ARADI CEPTEN GİTTİNMİ MAĞAZAYA DİYE. BENDE EVET MAĞAZADAYIM DEDİM. SONRA NE DESE BEĞENİRSİNİZ, İKİSİNİDE AL DEDİ BANA.  :-ooo  BENDE EMİNMİSİN DİYE SORDUM, BELKİ ON DEFA. O DA BANA EVET AL DEDİ. BENDE BEĞENDİĞİM İKİSİNİDE ALDIM ÇIKTIM. TABİ BOT ÇİZME HAKKIMDAN FERAGAT EDEREK.  :BangHead:

YANİ ANLAYACAĞINIZ BU ERKEKLER HEPMİ BÖYLE YAA. MADEM İKİSİNİDE ALACAĞIZ NEDEN BAŞTAN İNSANI SİNİR EDİYOSUN DİMİ. NEYSE BUGÜN GİYDİM BİRİNİ VE ERKAN AĞA BANA YİNE BU SICAK TUTARMIKİ DEDİ. :violent1: :violent1: KIZLAR İNANIN BİR GÜLE GÜLE GİY HAYATIM BİLE DEMEDİ YAA. 

sevda

Armağancım canım çok sevindim bak adam demekki anlamış hatasını ama bir hata daha yapmışşş maleseffff


insan güle güle giy derrr demi eniştee aşkolsunnnn sanaaa kınıyorum esefle kınıyorummmm..... :caca:


Bu arada sen gerçektende sıcak tutmıycak bişeymi alan dünüş adam sana bunu diyoooo kısss sende alemsin haaa insan botlan mont alırdı gerçi ne aldığınıda bilmiyom ama en azından bot almadığını biliyommm ...


yaaa bende bot istiyommm ama iki tanee biri siyahhh biri kahverengiiii ama birisini sordum ee bende en pahalı ne varsa onu beğenirim heeeppp 280 ytl dedi adam yaaa bende düşündümmm bunlar nede olsa indirime giricek bayrama yakın zaten 3 tanem varrr ben onlarla idare edeyim hem 2 sinide alırım dedim çünkü hep öyle bir hata yaptım şimdiye kadar ben hemen alıyorum sonra tek aldığımın fiyatına 2 tane birden alabileceğim bir fiyat çıkıyor sonra sinir oluyorum bu sefer gaza gelmedim ve bekliycemmm o botlarııııı... :ehi:

ARMAĞAN

KIZ YA KALMAZSA  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

HA AYRICA BENİM ALDIKLARIM KAÇ PARA TUTTU BİLİYONMU 133 YTL. HEMDE 8 E BÖLDÜLER. YANİ AYLIK ÖDEME 16-17 CİVARINDA BİŞEY. BU BİLE ADAMA ÇOK GELDİ YA.

sibell&gökhan

burcu nasılsın bacım atak haftan geçtimi acaba  :suclu: sen her halinle güzelsin arkadaşım takma kafana öyle şeyleri bunu sana yakından gören biri olarak söyliyorum...

armağan güle güle giy yenilerini iyi günlerde canım eşininde kötü niyeti yoktur bence takma kafana  :icon_thumright:


bengü

kadinlar hep fedakar olmak zorundamilar ya bakiyorum herkez ayni esini cocugunu düsünüyo bende öyle 2 aydir üzerime mont alicam hala alicam cocuklari borclari düsünmekten gecen esime kendime alisveris yapcam mont felan almam lazim dedim öbür ay alirsin bu ay cok borc ödedik dedi bende bisey diyemedim artik ordan kis burdan kis valla boguluyorum.esim ama kendiside öyledir kendinede öyle devamli alisveris etmez pahali bisey hayatta almaz ama yeni mutfak dolabi bilgisayar kizima genc odasi aldik onlarin borcu bibitse ohhhhhhhh dicem
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

Yaa tabiki fazla değil ama bazen o bile fazla gelebiliyor... Boşver sen canını sıkam bu arada ucuzmuş ben orayamı gelsemki....

adalet

armagan gule gule giy  :nazar: icinde sicacik ol  :k06:
ay birde iyi yunde bakin demek sen daha cok zayifsin ve kizlik seylerini giyebiliyon  :k06:
ben eski kiyafetlerimi gorsem cocuklarinki sanirim dusunun ookadar deyistim

bende birakmiyom koca kendine alsin anac cocukalara aliyorum her gitigimizde kendimede alacam diyom ama erdeme alica cumali kiyafet almaz oyuncak delisi oldugu icin bende zorla aldiramiyorum istemiyor bir bakiyorum aksam olmus eve donuyoruz hep ayni sey oluyor kendime alcagim zamnda ya cumali beni tutar elbise yerlerine girmek istemiyom der yada erdem aglar  :caca:

ARMAĞAN

AY SAĞOL ADİLOŞUM. VALLA KIZLIK KİLOMDA DEĞİLİM AMA ZAR ZOR GİREBİLİYORUM İÇİNE. BİGÜN PANTALONLAR CAAARRRT DİYECEK AMA BAKALIM NE ZAMAN. :toothy10: :toothy10:

duru boncuk

ah armağancım güle güle giy cnım üstünde yırtılsın bitanem  ;Dşu enişteyede selamımı söyle bende kendisini kınıyorum insan bir öpücük kondurur şöyle bir hayırlı olsun hayatım falan der dimi ama  :caca: :caca:neyse ben derim onun yerine canım sen üzülmee :opucuk: :opucuk: :opucuk:

bengü

erkekler ne anlar öyle zerafetten anca kendilerine söylenince hoslarina gider. :violent1:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

nagihan

armağan güle güle kullan yeni cicilerini.
kızlar bu arada nette lcw hakkında çirkin bir mail dolanıyor. bilginiz varmı?
ben şöyle okudum. lcw yi dtp li (ve pkk lı ) bir milletvekili satın almış. haberi olan varmı?  :icon_scratch:


yeliz&osman

nagihan lcw yetkilileri acıklama yapmış öyle bişi yokmuş yani asılsız habermiş  :dontknow:

nagihan

teşekkürler cevabın için
eğer doğru ise bir daha ayak basmayacaktım.
ağırlıklı olarakta ordan alışveriş yapıyoruz. malum fiyatlar orta halli.