Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar....

Başlatan sibell&gökhan, 14 Kasım , 2007, 14:09:03

« önceki - sonraki »

şerife Berat


sibell&gökhan

peki ne yapmamız lazım senin durumunda olan okadar çok insan varki hepsi ağlıyolar ama heriflerin umrunda bile değill çok acı bi durum ya

burcu-emir

şerife aile terapisine gitmeyi teklif etsen,ama türk erkeğinin kaçı kabul eder orası da şaibeli  :-\
bir 3.göz size daha farklı bakmayı öğretebilir.ama teklif etsen ne sonuç alırsın onu bilemem.istersen bi dene



duru boncuk

ahh ahhhhh aynen sibelin yaptığı tarif bana cuk diye oturmuş o kadar çok sorun varki başa çıkmam gereken geçim sıkıntısı ev işleri çocuk koca kocanın ailesi :cildir:artık bunlarla uğraşmaktan kendime bakamıyorum bende sanırım bunalıma doğru gidiyorum  :cildir: :cildir:

seyda

evet Serifecim ya senin esin de acaip vurdumduymaz yani. hele su 8 aylik perde astirma olayinda dondum kaldim yani. karnindaki tehlikede olan kendi cocugu yani sonunda. ama tabi sen böyle bi adamdan cocuk yaparsam neolur diye düsünmüssündür eminim hamile kalmadan önce. valla iki cözüm var ya kabullenmek (ve degistirmeye alismak diycem ama oda olmuyo hepimiz biliyoruz) yada birakip gitmek (ki tabi kücük bi bebekle bu da hic cözüm degil) yani pek yol yok gibi iyi tarafindan bakmaya calis derim vardir heralde esinin iyi yönleri de :icon_scratch:

nagihan

sayfayı açtırdım ama ancak girebildim nete.
bendede beni anlamayan kocalardan var. bugun en sonunda isyan ettim. ev aldı başını gidiyor ve ben yetişemiyorum. nedeninide bir türlü bilmiyorum.
tamam çok iyi bir eş,cocuğuna ve bana düşkün ama gel gelelim yardımcı değil. temizlikmi yapayım,yemekmi, cocuğamı bakayım anlamadım. bu arada benim kendime ait özel hayat kalmadı. kuaföre gidemem ,üstüme başıma almaya gidemem. zaten kilolar yapıştı kaldı olan kıyafet yok. ben depresyondayım kesin hastalık bu arkadaşlar. isyanlardayım. çok sıkıldım. iş bulup çalışacam kesin kararımı verdim. en azından sabah evden çıkarım akşam gelirim. geldimmide cocuğumla ilgilenirim. temizlikçi tutarım evimide o temizler. yemeğine anamda yer gelirim. nasıl fikir. resetlenmeye ihtiyacım var.  :( :( :( :(


duru boncuk

keşke dediğin gibi olsa nagihan ozaman dahada büyük sorun oluyo ev iş çocuk yemek koca beşgeninde bütün ömür geçiyo ben çalışmayı düşünmezdim doğrusu seninki iyi cesaret canım umarım işe yarar :amin:

nagihan

bilmiyorum vallahi. ama tek bildiğim bu hayat beni sıkmaya başladı. bazen nefes alamıyorum.


aslı

Sibelcim seni çok iyi anlıyorum. Bazen sebeini anlayamadığın ama ruhunu sıkan bir sıkıntı gelip içine oturuyor. Bakıyorsun hiç bir problem yok ortada. Suçlu eş mi, iş mi, biz mi  :dontknow:

Nagihancım çalışmaya başlayınca da bu sefer bebeğine yeterince zaman ayırabiliyorum mu akşamdan akşama beraber olmak ona yetiyor mu diye düşünceler başlayacak. Yani problemler bitmiyor  :-\ .



nagihan

bilmiyom arkadaşlar bilemiyorum. tam bir kaossss :y25:


aslı

Bengücüm Allah'a şükür halimize.  Bazen herşey yolunda da olsa bazen insanın içi daralıyor ve sanki bir çıkmazda gibi hissediyor insan. Bunlar büyük problemler mi hayır belki incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ama bazen onları bile dile getirip rahatlamak istiyoruz. Umarım en kısa zamanda Türkiyeye gelip aileni görürsün.

Nagihancım biraz geniş olmak gerekiyor. Ev işi olmadı şu olmadı bu olmadı diye canımızı sıkmamak gerekiyor. Diyorsun yapabiliyor musun  hayır. Yapabilmeyi çok istiyorum ama



bengü

insallah bu sene gelicem iki senedir gidemedim busene hamileydim gecen sene durum olmadi busene allah izin verirse gelcem.türkiyemin topragini havasini bile özledim.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

şerife Berat

 destekleriniz için sağolun kızlar bengünün de dedıgı gıbı türk erkeklerinin %80 i benım eşimle aynı durumda aile danışmanına gitmeyi bayadan beri düşünüyorum ama eşime bi türlü söyleyemiyorum tepkısınden korkuyorum.ona göre ben durumumuzu çok abartıyorum  :dontknow: :dontknow: artık ne yapacağımı bılemez duruma geldim,allahtan kayınvalıdem umreye gıttıde ortalıklarda yok .yoksa bıde onu hıc cekemezdım herhalde...gelır gıtmek bılmez yardım etmez konusmaz ama esımı cok guzel doldurur.iyiki çocugumu dogurmusum şükürler olsun allahıma benden bu guzellıgı esırgemedı bana yoldas oglum var hayatta annem dıyıpte sarılısına dunyalar bedel. :love9:


sevda

Canım benim iyki meleğin var iyiki bebeklerimiz vaaarrr onlarda olmasa bazen bu gibi karmaşalardan çıkamazdık sanırımmm allah hepimizin evladına güç kuvvet ve uzun ömüürrrler versin... :amin:

nagihan

bengücüm yazın çok hoşuma gitti. inşallah en kısa zamanda türkiyeye gelip ailenle hasret giderirsin.
kocalar konusuna girince gerçektende türk erkekleri kalas başka bişi demiyorum.
bugun çarşıya gittim. arkadaşlarımla öğlen yemeği yedim. kuaföre gittim. gezdim alışveriş yaptım çok rahatladım. bugun e arkadaşım geldi bana kalmaya. ohhh benden keyiflisi yok vallahi.