Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar....

Başlatan sibell&gökhan, 14 Kasım , 2007, 14:09:03

« önceki - sonraki »

bengü

kendinle barisik olmayi bilmeliyiz canim ben görüntümden sikildigim zaman afrikadaki ac insanlari özürlü insanlari getiriyorum aklima sonrada halime sükür ediyorum.yada cok sikildiysan bi kuaföre felan git.imaj degisikligi yap söyyyyyyyyyle.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

burcu-emir

yapttııııım ,ıı-ıh işe yaramadı.afrikadaki açlar,terör kurbanı çocuklar herşey ama herşeyin farkındayım,ve şükür etmesini de biliyorum .fakat gel gör ki,bir an geliyor,herşey üstüste yığınla geliyormuş gibi oluyor  :honk:



bengü

seni anliyorum canim o bosluk kimde olmuyoki kadiniz sonucta hersey bize bakiyo cocuk yemek ev temizligi yoruluyoruz.söyle bos bi arazi yokmu  :cildir:diye bagirsan belki ise yarar bana bi an geliyo bagirsam diyorum kimsenin olmadigi biyer olsada ama yokkkkkkkkkk kahretsin.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

burcu-emir

ayynnneeenn öyylle  :cildir:
çok güzel özetlemişsin



bengü

mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

burcu-emir




bengü

uyuyolar sindi kücügünü öpersem uyanir yarin artik sende kücük melegini öp benim icin. :opucuk: :opucuk: :opucuk:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

şerife Berat

 seydacım burada bız bızeyız samımıyetıne ınandıgım kımseler hadlerını asamazlar.bu nedenle için rahat olsun, eşim dediğin gibi işe yolluyor ama gezmeye binbirnazla yolluyor oyle oluncada kıymetı kalmıyor.cok kez tatlı dılle konusmaya calıstım,bazen kavga ettım,bazen anneme gıttım ama cozum yolunu bulamadım.ha sunuda soylım cilvesiz ve bakımsız bı hatunda degılım yanı,her konuda eşimle işgileniyorum  ;D anladın sen  :icon_thumright: ama benım adamda boyle işte ne yaptıysam kar etmedı ama sızlerle paylasmak rahatlatıyor beni 8)

nagihan

burcu bende sıkıldı bu aralar. bebelerin atak patak hastası anacım bizimde buluşma haftası. en kısa zamanda buluşalım. rahatlıyalım.


ARMAĞAN

KIZLAR YA BENDE DÜN ERKANLA BİRAZ TARTIŞTIM. KIŞ GELDİ VE HALA KENDİME KIŞLIK BİŞEY ALAMADIM. KOT MONTLA İŞE GİDİP GELİYORUM HALA. BOTA ÇİZMEYE İHTİYACIM VAR. BEN KREDİ KARTI KULLANMIYORUM. EVVELSİ GÜN ERKANDAN KREDİ KARTINI İSTEDİM ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN, VE BİNBİR NAZLA VERDİ. BENDE DÜN ÇOK FAZLA DOLAŞMAYAYIM DİYE BİRDE İNDİRİM OLDUĞUNU DUYDUĞUMDAN LCW YE GİTTİM. ÇOK GÜZEL ŞEYLER VARDI. BİR MONT BEĞENDİM BİRDE UZUN KABAN GİBİ BİŞEY VE ÇOK UYGUNDU FİYATLARIDA GERÇEKTEN. BEĞENDİĞİM MONT SIKLAMEN RENGİYDİ GALİBA UZUN OLANI DA LACİVERTTİ. HERİKİSİDE ÇOK GÜZELDİ YANİ VE KARAR VEREMEDİĞİM İÇİN ERKANI ARADIM.O DA HEMEN METROYA ATLAYIP GELDİ SAĞOLSUN. GELDİ GELMESİNE AMA İKİSİNE DE BİR KULP TAKTI. YOK EFENDİM BU SICAK TUTMAZ, YOK ŞU KISA DURUYOR, YOK BUNUN RENGİ GÜZEL DEĞİL ŞU RENGİNİ AL, İKİSİNİ ALAMAYIZ BİR TANE BEĞEN FALAN FİLAN ÇILDIRTTI BENİ ANLAYACAĞINIZ. BEN ONUN İÇİN ALIŞVERİŞ YAPMAYA GİTTİĞİMİZDE BÜTÜN RAFLARI İNDİRİYORUM. ŞUNU DA ALALIM BUNUDA ALALIM DİYE. BEYİMİZİN ÇEŞİT ÇEŞİT CEKETLERİ, MONTLARI TAKIM ELBİSELERİ VAR. HEPSİNİ DE AYNI SEZON ALDIK. AMA ADAM BANA SIRA GELİNCE LİMİT DOLU DİYO, KENDİNE ALMAYA GELİNCE GÖZÜ GÖRMÜYO HİÇBİŞEY. BENDE YANİ ALLAH VAR, HER BEĞENDİĞİ ŞEYİ ALALIM DİYORUM HEVESİ KIRILMASIN DİYE. AMA BANA SIRA GELİNCE YOK OLUYO NEDENSE. ÖYLE ALIŞVERİŞ MANYAĞI BİRİ DE DEĞİLİMKİ ADAMI BIKTIRAYIM. 3 YIL BİTTİ 4.SENEYE GİRDİM EVLİLİĞİMDE VE BEN HALA BEKARKEN ALDIĞIM ŞEYLERİ GİYİYORUM. BİDE BENİ O KADAR SİNİR ETTİKTEN SONRA HANGİSİNİ BEĞENDİYSEN ONU ALALIM DİYO. BENDE, İSTEMİYORUM BU KIŞI BU KOT CEKETLE GEÇİRİRİM BEN DEDİM VE DIŞARI ÇIKTIM. EVE GELDİĞİMİZDEDE DİREK MUTFAĞA GİRDİM YEMEK HAZIRLIĞINA BAŞLADIM VE HİÇ KONUŞMADIM. İKİDE BİRDE YANIMA GELİP NİYE BÖYLE YAPIYOSUN, SANA 10 TANESİ FEDA OLSUN, BEN İSTEMEZMİYİM KARIMIN İYİ GİYİNMESİNİ, HİÇBİR ZAMAN PARAYA ÖNEM VERMEDİM FALAN FİLAN DEDİ SONRA DA SARILDI BANA.  :dontknow:

GALİBA BU ARALAR İKİMİZDEDE İŞ STRESİ VAR. ANLAMADIM YANİ.

burcu-emir

armağan özrü dliyerek söyliycem ama,sinir oldum okurken.senin yaznın okurken birazda kendimi buldum.yani bende senin gibi pire için yorgan yakarım,küserim,sinirlenirim.ne gerek varsa.tavşan dağa küsmüş dağın hesabı olmamış misali  :k06: aslında orda istediğin 2 montu da alıp,tamam ben beğendim demek var.ne güzel olurdu  :hello2: .ben bunları yazarken,aslında kendime de eleştiri yapıyorum.  8) yapacam bigün kesin kararlıyım  :tongue3:



burcu-emir

Alıntı yapılan: nagihan - 26 Kasım , 2007, 22:32:53
burcu bende sıkıldı bu aralar. bebelerin atak patak hastası anacım bizimde buluşma haftası. en kısa zamanda buluşalım. rahatlıyalım.
emirin atak haftası değil ,benim atak haftam bu hafta  :k06:
atak haftamdayım arkadaşlar,
32 yaşına yeni girmiş,küçük bebek sahibi,evden dışarıya adımını atamayan,atsa bile bi çuval eşya ile amele misali dışarı çıkan,her aynaya baktığında gözünü kaçıran,saçını-başını beğenmeyen kadınların atak haftası olurmuş  :toothy10: :toothy10:
kendi haline bırak diyolar ,ama nafile  :k06:
ya nagişcim görüşelim artık
benim atak haftası geçmiyecek bu gidişle  :tongue3:



duru boncuk

yaa armağan yazını okurken kendimi gördüm valla bende kocama sürekli bişeyler alırım hep güzel giyinsin isterim bizimkininde pek hoşuna gider ama bende hala bekarkenki kıyafetlerimi giyiyorum allah var alma demez ama borçlardan bahsedince ben kendimi suçlu hissediyorum sonrada oktaya kızıyorum falan ne bilim yaa bende bunalım takılıyorum bu aralar hep sinirimi eşimden alıyorum yazık adamada alttan almaya çalışıyo ama benim sinir geçecek gibi değil noldu anlamadım yaa aynı burcu gibi bende dışarı çıkamıyorum çıksamda amele gibi dolaşıyorum aman mama saati geldi aman uykusu geldi apar topar geri eve dönüyoruz çok kötüyüm yaaaaaaa :sad1: :sad1:

nagihan

hepimizin derdi az çok aynı arkadaşlar farkındamısınız. biz deşarj olamıyoruz. kilitlendik eve. dışarı çıksakta burcu dediğin gibi bir sürü yük. yok çorba yok yoğrt yok bilmemne.
benimde kabana ihtiyacım var. belki zayıflarım diye almak istemiyorum. en son aldığımında düğmeleri kapanmıyo. öyle açık bir şekilde giyiyorum. sonrada böyle hasta oluyorum işte.  :'(


duru boncuk

geçmiş olsun canım yaa çocuklardan fırsat bulupta kendimize sıra gelmiyoki hep kendimizden kısıyoruz nedir bu yaa :honk: