28 Nisan , 2024, 21:19:31

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Küçük Dünyam Ayberkim

Başlatan pelinim, 12 Kasım , 2007, 22:51:42

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

 :opucuk:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



Tuana'NIN ANNESI TUBIS

bayraminiz mubarek olsun canim ikinizide cok  :opucuk: :flowers: :love9:


esra_yesiloz

CANIM SAĞLIKLI VE MUTLU NİCE BAYRAMLARA BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN  :opucuk:

-Butterfly-

nagihancim yoksun ortalarda  heralde bayram telasesi  bir suru yere git gel :)) bayramin tadini cikartmissinizdir insallah  :amin:  opuyorum sizi :opucuk:



pelinim

Adalet ,Sevda,Esra,Buse,Tuba çok teşekkür ederim sizlerinde geçmiş bayramınızı kutlarım..

Eşim arifeden beri tatil..bol bol vakit geçirdik hep beraber..bilgisayarın  başına oturmaya vaktim olmadı..bayramın ilk günü akraba,dost ziyareti yaptıktan sonra bir daha ailece gezdik dolaştık.çok güzeldi herşey...

Bayram fotolarımızı eklerim yükleyince ;)


sevda

ÇOK SEVİNDİM ADINIZA GÜZELİM EE HAFTAYADA YİNE BERABERSİNİZ ÇÜNKÜ YİNE TATİLLL ;) ...YAŞASIN TATİL  :muzz:YAŞASIN   :muzz:AİLELERİN HEP MUTLU OLMASINAAA...

-Butterfly-

canim hergununuz insallah bayram tadinda gecsin sevindim ailenle guzel vakit gecirmenize opuyorum pelincigimi ve ayberkcigimi  :opucuk: :opucuk: resimleride sabirsizlikla bekliyorummm ama guzel anneninde resimlerini istiyorum ona gore  :flowers:



pelinim

Merhabalar.. 
çocukların ikisininde uyuduğu keyifli anlardan birindeyim..uyudukları zaman gün içinde yaptıklarını unutturuyorlar :-[ :-[melek gibiler yaa :nazar:  :nazar:Ayberk ablasını görünce çok heyecanlanıyor sesini bile duysa tepki veriyor hemen..gülümsüyor ona birşeyler söylüyor..inşallah iki kardeş birbirlerini çok sever ve anlaşırlar..bende ablamıza kardeşinin onu çok sevdiğini söylüyorum sürekli..hala kıskançlık var içinde ama öyle candan öpüp sarılıyorki kardeşine..aradaki kan bağı birbirlerine yakınlaştırıyor onları.en güzeli de ikisini birden kucakladığım an :hello2: :hello2:


sevda

Yaa nekadar güzell bir duygudur senin içinnn yerinde olmak isterdimm iki cana birden sarılmak nasıldır acaba bende bir can var ama dünyalara bedel seninki artık nasıl bir histir onu tahmin bile edemiyorum... ;) :flowers:

pelinim

Allah tüm isteyenlere ve sana da ikinci kez anne olma duygusunu yaşatsın canım.gerçekten bu duyguyu hissetmek lazım..


bengü

canim cocuklarin arasinda kac yas fark var benimde dünyalar güzeli iki kizim var biri 3 yasinda biri 6 aylik.kiskanclik bendede oluyo bazen ama ayni zamanda cokta seviyo senin dedigin gibi ya bazen cok üzülüyorum büyügüne kiskaniyo diye ama ikisinide bir tutmaya cok gayret gösteriyorum
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

pelinim

Bengücüm seninle aynıyız..2.5 yaş araları var.zor oluyor çok küçükler ikiside ama ilerde arkadaş gibi olacaklar..


sevda


-Butterfly-

 :y25: :( ya resimler vardir dedim ama resim falan yokmus  :dontknow:


ne guzel duygudur eminim allah kimseyi kardessiz birakmasin kardessiz birakmak bir cocugu cok egositce geliyor bana heleki bir anne ve baba icin nasil bir duygudur nasil bir keyiftir  allah insallah 2. defa banada yasatir vede isteyen herkese..

allah mutlulugunuzu daim etsin canimmm  :love9: ayberkcgimi ve pelincigimi en kocamanindan opuyorummmm  :opucuk:



bengü

dogru ilerde cok iyi arkadas olurlar.busecim nezaman düsünüyosun ikinciyi bakem fazla ara verme bence ikisi bir arada büyüsün. :icon_thumright:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme